Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 148 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget
-
I all inclusive borde solstolar, standhandukar ingå.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


10 av 10

+
Rent o God mat
-
Variationer på dryck om man har inclusive

Bekräftad gäst: 2019-09-30


5 av 10

+
-
Barnvänlig mat

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
Trevlig personal. Bra service,
-
Kvalité på maten.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
Centralt läge, bra service, god mat
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


10 av 10

+
Läget var perfekt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


3 av 10

+
Rummet och städningen
-
Wifi måste förbättras, snack i baren på em typ toast eller pommesfrites, personalen behöver mer service känsla

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Nära till strand, sevärdheter och centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-09-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

58 omdömen
Utmärkt
 
46
Väldigt bra
 
8
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-07-15

av 345cajsal Göteborg, Sverige

Fräscht hotell!

Ett helt nyrenoverat hotell som var väldigt fräscht och fint, bra läge och vi var väldigt nöjda! Enda minuset med hotellet var utbudet i baren, hårda sängar, hörs ganska mycket av trafiken utanför rummen och det kunde varit lite mer variation av maten i all inclusive men annars jätte god mat!

 
2019-05-26

av Maria O Säffle, Sverige

Varma Alanya

Vi är nyss hemkomna från ett vackert och varmt Alanya. Bodde en vecka på Riviera Zen som vi verkligen vill berömma. Personalen var jätte trevliga och vi har aldrig bott på ett hotell som varit så rent och fräscht. Ändå är vi vana resenärer. De tom tvättade solstolarna vid poolen. Rummen var bra storlek med sköna sängar. Badrummet var kaklat och duschen rymlig. Vi hade al inclusive och upplevde ett stort och varierat utbud av maten med många goda smaker. Rödvinet och ölen klart godtjänt. Tyvärr var utbudet i baren väldigt dåligt. Hotellet ligger jätte nära stranden. Du behöver bara korsa en vacker park. Nära till shopping och restauranger. Vi kan varmt rekommendera det här hotellet! Återvänder gärna.

 
2021-09-26

av Pia L Helsingfors, Finland

Amazing

Best hotel in Alanya where i have been. Staff was great. Always, when i came to hotel there was this gentleman who order lift for me. In my floor there was male cleaner who did spotless work every day. In room bed was very comfy. Easy to fell sleep after fun day. Most of all i fall in love rain shower. Now i have to get it home also. In breakfast there was many different dish where you can choose what you wanna eat. On this Covid time you cant take anything by yourself. There is staff and them give you what you need. I highly recommend this to hot everybody.

 
2021-09-02

av drkamil15

The perfect place to rest 👍

We have been at the Riviera Zen Hotel for a week and wish that was all. Hotel is renovated and very nice. The hotel staff was very committed and hospitable. Rooms are cleaned every day and meals are changed a little bit each day, so didn't feel monotonous. Food and drink are very good but there was no seafood in the restaurant. The place is located 2 minutes walk from the Cleopatra Beach. The beach is very good, nothing is missing to relax. The location of the hotel is on the main roads to the center. 15-20 mins walk from the port. We heartily recommend :)

 
2021-08-30

av RaJy185

Great hospitality experience

Riviera Zen is a modern, new hotel in excellent location. It is very close to the beech, to the shops and bars. The staff is the greatest asset this hotel has. Even those who don`t smile enough were very helpful! Big thanks to all of them, especially to Ahamed at the bar! Rooms are very clean, well equipped and spacious. Food was delicious, only inconvenience that we had to go to sister hotel Riviera Spa for lunch and dinner. But I must say it`s only couple of buildings away! This is a hotel I would be back!