Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Service tilbudet
-
Mye støy fra underholdning

Bekräftad gäst: 2023-05-20


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

713 omdömen
Utmärkt
 
397
Väldigt bra
 
193
Bra
 
67
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2023-05-14

av Safari46176986943

Bortskämd på semestern!

Mycket trevligt bemötande av all personal! Utmärkta sängar, bra kuddar. Tvål o duschcreme på rummet. Maten består av utmärkta Turkiska grytor och grillning av olika kött. Trevlig personal på stranden som servar med solbädd o dryck. Rekommenderar detta hotell!

 
2022-11-06

av jensw657 Mölndal, Sverige

Höstlov i Alanya

Ett mycket bra hotell med fantastisk service allt från receptionen, barer och restaurangen Bra och fina rum, städningen var fantastiskt söndag till tisdag. Tror de bytte städerska sen och då var det inte rent med hår och smuts kvar, under all kritik

 
2022-10-16

av evabrittas

Otroligt härligt hotell med serviceminded personal

Man blir välkomnad direkt när man ankommer till hotellet av världens goaste receptionister, De kan sitt jobb. Vår städerska var noggrann med städningen och överraskade de flesta dagarna med att pynta rummet. En otroligt vänlig och hjälpsam badvakt som hjälper till med solstolarna. I matsalen får man också trevligt bemötande av servicepersonal. Killarna i baren showar, skojar och serverar med profession.

 
2019-11-06

av Fanny S

Sådär

Maten var inte god, väldigt speciell mat om man inte är van vid just den turkiska maten. Sängarna var otroligt hårda, finns inga bäddmadrasser och inget täcke så man sov på en hård resårmadrass men en hård kudde och ett strävt överkast som täcke. Men i övrigt så var personalen trevliga, och hotellet ligger bra till, inte mitt i centrum men ca 25 min gångväg till Oba Centrum och ca 40 min gångväg till Alanya Centrum. Nära stranden. Tycker kanske inte att hotellet uppnår de 4 stjärnor som det har

 
2019-07-17

av Anna-lill L Gävle, Sverige

Mor och dotter semester

Monart City ligger precis vid den mycket trafikerade Ataturk. Trafikljusen var ur funktion, så var försiktig med att passera vägen till hotellets strand och den fina strandpromenaden på andra sidan. Små standard Dubbelrum med nedlegade sängar men bra städning av trevlig personal. Slitna kylskåp fanns. Safety Box mot avgift. Strand och Poolhanddukar mot kontant deposition! Två pooler men få solstolar som bokades tidigt, så det blev tidiga mornar för att få plats! Hotellets regler att plocka bort handdukar före klockan 8:00 följdes Inte! Poolbar vid båda poolerna. Vi hade All Inclusive och det är generösa mattider i matsal och Snackbar. Matsalen sliten men maten var ok. Personalen var flörtig och påstridig mot unga tjejer, bl.a mot min 25-åriga dotter trots bestämd markering att få vara i fred! Vi valde därför att äta lunch i snackbaren och middag utanför hotellet. Kaffebar och glass med bord i skuggan. Trevligt Café i Lobbyn som även hade bra sociala ytor. Personalen i receptionen var kunnig, trevlig och serviceinriktade. Gäster från olika länder, framförallt ryssar och engelsmän.