Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 33 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget och lugnet fast den ligger nära gatan,och mycket trevlig personal som jobbar där.
-
Lite målarfärg på dörrarna och lås till toalett dörren fanns ingen och handtaget var lite trög

Bekräftad gäst: 2023-09-04


10 av 10

+
Mycket trevlig personal, dygnet runt
-
Väldigt tillmötesgående. Alltid ett stort leende när vi kom. Personligt engagemang från all personal, verkligen.

Bekräftad gäst: 2023-08-14


4 av 10

+
Läget
-
AC borde vara inkluderad i priset. Väldigt långsam hiss och hala trappor med stor halkrisk. Väldigt slitna möbler på rummet.

Bekräftad gäst: 2023-07-31


7 av 10

+
Pers
-
Dåligt utrustat kök

Bekräftad gäst: 2023-07-01


8 av 10

+
Stille og rolig, hyggelig betjening, beliggenhet, bra renhold
-
Restauranten var i et nabobygg.

Bekräftad gäst: 2023-07-01


8 av 10

+
Centralt läge, Nära till centrum och havet
-
Ac ingick inte

Bekräftad gäst: 2023-06-24


8 av 10

+
Priset
-

Bekräftad gäst: 2023-06-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

22 omdömen
Utmärkt
 
17
Väldigt bra
 
3
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-06

av Karin L Vikingstad, Sverige

Familjärt

Ett litet mysigt hotell med det bästa läget någonsin 2 minuter så ligger du på flamingo beach 10 minuter så är du ”downtown Alanya” Välskött hotell med härlig personal Rummen städas väldigt ofta så det är alltid fräscht och snyggt Kommer definitivt komma tillbaka hit

 
2014-09-07

av Lars K Alanya, Turkiet

prisvärt

vi är ett sällskap på 6 personer i ålder 4-60 år som bott på magi i 2 veckor. vi tycker nog att det passar folk i alla åldrar.närheten till flamingo beach (tvärs över gatan) med den bästa stranden vi provat på östra stranden gör att poolen( som är ganska liten) inte känns så viktig.underbar personal som gör att det känns som en enda stor familj med dom andra gästerna.fräscha hela lägenheter med bra städning gör att vi inte har någonting att klaga på.rekommenderas starkt

 
2017-08-19

av mariiabak Fredrikshamn, Danmark

Ok hotel

Location: 15 minutes walk from the bazar. The beach is right across the street. Restaurants and bars around the corner. Staff: nice and helpful, but often sleeping in the reception at night, which is not very comforting if you leave your key, so we chose not to do that. Room: nice spacious apartment, big bathroom, lovely big balcony. The hotel is very close to the neighbour building and because of that, you will not have a lot of privacy. There's only air conditioning in the bedroom. Hotel in all: fine hotel, with nice rooms. 250tl for wifi, air condition and safebox. Pool area okay, but there's not really any sun due to the surrounding buildings are giving shadow. Cleaning is fine. New towels and bed change every 3rd day.

 
2015-07-29

av Kevin C

Perfect spot

Really nice employees and lovely apartment. Little and cozy. Not far from the beach. And away from all the noise at the main street. Pretty well placed. Really good food also and service. Has a small pool and beach seats if you want to go to the beach

 
2015-07-26

av FromMajsLips Stavanger, Norge

Treated us like Family

We stayed with them for one week in July. The hotel isn't very big in itself, and the rooms aren't the best standards, but you have everything you need and you dont spend much time in the hotel room anyways. The pool is ok in size, and the good thing about a small hotel is that the pool area doesn't get crowded. Its a 1 min walk to the beach, where the hotel pays for your sun bed. The restaurant has western food, which was good. They didn't have much vegetarian on the menu, but the chef made me many very tasty vegetarian dishes if I asked. The staff treated us like family and we really fell in love with them. I can absolutely recommend this hotel due to the service and people working there .