Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

49 omdömen
Utmärkt
 
17
Väldigt bra
 
14
Bra
 
10
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2019-10-09

av Gittan S Örebro, Sverige

Om du vill vara lite utanför centrum

Ett litet trevligt hotell en bit från stan, lagom standard och fina enkla lägenheter. Städningen funkade okej. Supertrevlig personal och mysigt poolområde, maten var också helt okej. Det är som sagt ett litet enkelt men trivsamt hotell

 
2019-07-30

av vitsippa19

Bra läge, nära stranden och många restauranger.

Mycket enkel lägenhet med bra sängar. Tyvärr en del som var trasigt eller krånglade, samt torftigt utrustad kök. Vi fick byta lägenhet pga att luftkonditioneringen inte fungerade. Finns bara luftkonditionering i sovrummet, tufft för dem som är 4 personer och 2 ska sova i vardagsrummet! Kostar 42 euro/ve. Kaffebryggaren som kostade 10 euro/ve fungerade inte. Vi fick en ny. (trist att de tar betalt för den!) Kokplattorna fungerade inte, fick nya efter 2 dagar. Noggrann städning nästan varje dag. Städpersonalen de enda som log. Övrig personal var inte mycket för service, verkade mest tycka det var jobbig med frågor. En ung tjej i receptionen kunde inte engelska. Bra pool och restaurang. Jättefint spa/hamam, hade varit trevligt om hotellgäster hade lite rabatt!

 
2019-06-24

av Cissi D Stockholm, Sverige

Supernöjda

Vi hade en tvårumslägenhet utan måltider. Helt okej rum med bra städning. Sängarna var bättre än de brukar vara i Turkiet men kuddarna var hårda. Bra poolområde som alltid hade plats när vi var där. AC och kaffebryggare ingår inte utan det får man hyra. AC kostade 42 euro för en vecka och kaffebryggaren betalade jag kanske nån hundralapp för att hyra. Trevlig personal på hotellet och bra läge dessutom. Bara ett par hundra meter till stranden och inte långt från Alanya centrum.

 
2018-08-27

av carinat224 Västerås, Sverige

Stor fin lgh

Lgh var stor och fin, väldigt sköna sängar Städningen var jättebra Wifin var usel men fick tillbaka pengarna när vi påpekade det. Vi bodde högst upp, utsikten var vacker på kvällen då man såg borgen o all belysning Kan absolut rek detta boende

 
2018-08-11

av Annika J Värmlands län, Sverige

Trivsamt hotell med bra läge

Ett något slitet lägenhetshotell men helt ok. Nära till både strand, in till centrum, affärer och restauranger. Bodde här 2 1/2 v i juli, hade önskat att det funnits AC i alla rum och inte bara i sovrummet. Sängarna var sköna. Köksutrustningen funkade men bör absolut ses över. Trevligt poolområde och många goda poolluncher fanns att beställa från restaurangen. Wifi fungerade bara i lobby och poolområde, nästan inget wifi alls i lägenheten. All personal var mycket trevliga och hjälpsamma och gjorde allt för att vi skulle få en bra vistelse. Rekommenderar verkligen att gå på hotellets Hamam, vi var där två ggr och var mer än nöjda. Kan absolut tänka mig att bo där igen.