Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 73 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2023-10-02


1 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-14


10 av 10

+
-
Ingen strandbar

Bekräftad gäst: 2023-06-12


9 av 10

+
Närheten till stranden, mycket att välja på i restaurangen.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-29


6 av 10

+
Den lyxiga känslan man fick
-
Alldeles för lyhört, hård säng och inget riktigt täcke.

Bekräftad gäst: 2023-05-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

1013 omdömen
Utmärkt
 
553
Väldigt bra
 
224
Bra
 
105
Mindre bra
 
63
Underkänt
 
69

5 senaste omdömen

2023-04-29

av mirsadagja

Besök aldrig detta hotel

Katastrof sängar Städade aldrig Samma lakan Otrevlig personal Vidrig mat Personalen otrevliga 6 gånger för att be som städa rummet endå kom ingen Maten kall samma mat All inklusive fast tider då de fanns inget äta Varken frukt eller något Allmänt smutsigt

 
2022-08-03

av omareZ6463UL

Bästa hotellet

Jag spenderade 2 veckor på kaila beach hotell och det var det bästa hotellet jag varit på, servicen är underbar, maten var bra men hotell managern Özlem var den bästa av dem alla, hon såg personligen till att vi trivdes på hotellet och om vi hade några frågor eller synpunkter så såg hon till att det löstes direkt. Rekommenderar starkt

 
2022-07-19

av 140yakupa

Bästa hotel som finns i alanya

Bästa hotel som jag va med goda mat ochträvlig personal Finns allt möjligt att göra andra sida plaj. Bra priss ❤️ Rent rum Den hoteln är bra för barn och ungdommar. Jag rekomenderar till alla Familje medlemmar ali och mahsun ni är bäst 🙏🏼

 
2020-01-28

av MaKa1 Sverige

Trivsamt hotell

Vi bodde här som ett par oktober 2019 och hade en helt underbar semester. Maten var varierande och helt okej för att vara all inclusive. Vi är inga poolhängare utan vi var nere vid stranden varje dag. Den var jättemysig och då i oktober är ju vattnet underbart varmt. Trevlig personal och rent och fint. Vi har inget att klaga på.

 
2018-06-11

av Ros-Marie H

Bästa semestern!

Superbra. Är här för 10:e gången. Kommer tillbaka i september. Alltid lika nöjda. God mat, trevlig personal, nära till marknader, både måndag o torsdag, affärer, apotek o växlingskontor. Här finns allt man behöver. Smidigt att gå till stranden via tunnel. Egen strand med solstolar o parasoller.