Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 16 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
9,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Att det låg så centralt. Nära till precis allt. De som räddade hotellet vat helt klart restaurangen Elite med både enastående underhållning och god mat. Städerskan var så trevlig och det luktade så gott på rummen när hon varit där och det var rent och snyggt.
-
Att klaga på precis allting är bara för mycket. Jag fick ringa till apollo nere på plats. Startade våran vecka med att klaga på killen i receptionen (Yasin, mycket konstig). Fixa dörrarna så de inte smäller igen med hjälp av en list runt dörrarna. DÖRRARNA ÄR I STORT BEHOV AV RENOVERING, de gick inte att stänga utan att de small. Vistelsen vi spenderade på rummet blev till att trippa på tårna.Sen att man ska behöva betala för AC 8 euro per dag och per lägenhet är verkligen ett minus och dessutom fungerade de inte, även att det saknades diskmedel och boste/svamp. De som ingick va toalettpapper men allt annat fick man stå för själv. Olika standard på lägenheterna va det med. Vi hade rum 114 och 115 och i 114 fanns det Micro men detta saknades i 115. Det var vår första och sista bokning till havana apart otel.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


10 av 10

+
Hakan med personal är toppenbra med service, smakfull mat mm. Rent o fint.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

22 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
1
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-23

av ingero748 Stockholm, Sverige

Mycket bra läge i centrala Alanya

Ligger mycket bra till nära stranden, det är bara en väg som ligger mellan. Lägenheterna har kylskåp med frysfack, vattenkokare, två spisplattor, balkong, separat sovrum. Lägenheterna med havsutsikt ligger mot gatan där det kan vara ljudnivå till sent. Havana apart ligger ovanpå Elite restaurang, och där är det fullt tryck hela kvällen. Lägenheterna mot baksidan är tystare. Killarna i receptionen är väldigt trevliga och hjälpsamma.

 
2017-10-04

av Agneta P Göteborg, Sverige

Trevligt hotell med bra läge

Har besökt Alanya 25-30 gånger och bott på många olika hotell men aldrig tidigare på Havana Apart. Bra lägenheter och fantastiskt trevliga och hjälpsamma killar i receptionen. Bästa tänkbara läge. Återvänder gärna. Det enda jag saknade var krokar i badrummet och toarullehållare.

 
2024-05-12

av Natalia-197803

Самый лучший апарт-отель в Алании!

Большие светлые апартаменты. Мягкие хорошие матрасы. Есть все необходимое для комфортного проживания. Хозяин отеля всегда готов придти на помощь. Очень внимательный и заботлив. Внизу ресторан с вкуснейшей едой и доступными ценами. Живая европейская музыка. Обязательно вернемся сюда снова.

 
2023-08-07

av katrinem152 Trondheim, Norge

Sentralt og fint for strandferie

Vi hadde ikke de største forventningene når vi booket dette leilighetshotellet , men standarden var bedre enn jeg hadde forvente og vi hadde leilighet med sjøutsikt. Leiligheten hadde to soverom, stue, to balkonger og et helt ok bad. Kjøkkenet hadde kjøleskap med fryser. Rengjøring hver dag. Elite restaurant var naborestauranten, og den hadde vi hørt masse positivt om gjennom flere norske facebooksider. Det var rabatterte priser på frokost og lunsj, men vi spiste som oftest på stranden. Vil si dette hotellet er et bra alternativ om man ønsker å bo sentralt på kleopatrasiden. Det var ikke basseng, men sjøen var 50-100 meter fra leiligheten. Vi var på Strand nr.4 hver dag og de som jobbet der var også veldig hyggelig.

 
2023-08-06

av Fearless09344928701

Bad hotel

room poorly cleaned. Toilet really small. There is no hot water at night. A hard pillow. Only one key was received, so the air conditioning could not be left on when leaving the room. Air conditioning cost 50 euros per week. The view was amazing, there is not much else good to say about it.