Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

+
Personalen, läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

18 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
1
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-23

av ingero748 Stockholm, Sverige

Mycket bra läge i centrala Alanya

Ligger mycket bra till nära stranden, det är bara en väg som ligger mellan. Lägenheterna har kylskåp med frysfack, vattenkokare, två spisplattor, balkong, separat sovrum. Lägenheterna med havsutsikt ligger mot gatan där det kan vara ljudnivå till sent. Havana apart ligger ovanpå Elite restaurang, och där är det fullt tryck hela kvällen. Lägenheterna mot baksidan är tystare. Killarna i receptionen är väldigt trevliga och hjälpsamma.

 
2017-10-04

av 93agnetap Göteborg, Sverige

Trevligt hotell med bra läge

Har besökt Alanya 25-30 gånger och bott på många olika hotell men aldrig tidigare på Havana Apart. Bra lägenheter och fantastiskt trevliga och hjälpsamma killar i receptionen. Bästa tänkbara läge. Återvänder gärna. Det enda jag saknade var krokar i badrummet och toarullehållare.

 
2019-04-02

av FellowTraveler545672

Good days

We had a very pleasent 5 days stay in havana apart hotel.best location ,best see view and very kind personel specially the house keeper young lady.there is a very good bar and resturant next door to it.good drinks and musics espacially at night time.

 
2021-10-05

av Seaside62183689240 Alanya, Turkiet

Очень хорошее место .

Все рядом ( супермаркет Мигрос , фуникулёр, море, хамам очень хороший через дорогу, аквапарк, остановки, музей, стоянка такси, парк , набережная) . Не шумно. Отличный персонал. Уборка качественная . Кухня - есть вся посуда. Огромный балкон. Отношение на 5 звезд.

 
2020-10-15

av alexeyg980 Moskva, Ryssland

Хорошие апартаменты с отличным видом

Неплохой апартотель с рестораном. Апартаменты довольно свежие, с оборудованной кухней. Большой плюс, что в номере было 2 кондиционера. Убирались хорошо. Персонал дружелюбный, языками не владеют, но все вопросы помогал решить Борис, свободно говорящий по-русски. Расположение прекрасное, до моря два шага через парк. Улица односторонняя, трафик не интенсивный. Рядом супермаркет Мигрос Из минусов: на улице шумновато, тк это самый центр, но надо было выбирать между видом и тишиной. Мы выбрали вид, тк музыка стихала в 12 (ограничения из-за ковид?) и особо не раздражала (пели джаз/блюз/рок под гитару). В итоге прожили с 4х летним ребенком 3 недели.