Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

167 omdömen
Utmärkt
 
66
Väldigt bra
 
53
Bra
 
27
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2021-11-11

av Mie L

Nära till allt

Underbar miljö med stranden just utanför dörren. Trevlig personal, rent och bra mat. Vi beställde ala carte en kväll och blev behandlade som kungligheter. Kan rekommendera skaldjurstallriken för två, namnam Stranden på ena sidan och stadens puls på den andra. Skönt med vuxenhotell

 
2019-07-25

av fredrikl115 Luleå, Sverige

Bra men . . .

Bra hotell med toppenläge. Rent och fräscht. Härlig t poolområde men däremot livat på kvällen och natten, kunde inre sova på 1 vecka. Störande gäster som levde om i poolen, natt klubbs musik till kl 24 så mani inte kunde sova. Ljudet störde massor under natten. Servitörer tigger om dricka annars hälsar inte personalen på dig vid frukost och middag. Lite enformig mat. Mycket besviken för bemötandet.

 
2018-07-12

av armej Boden, Sverige

Unbart läge

Alaaddin Beach Hotel var mycket bra med sitt läge vid/på Kleopatrastranden. Endast tre våningar med hiss, poolen intill byggnaden sedan sandstranden och havet, så det var bara att välja var man ville vara. Trevlig strandbar. Rummen kunde man inte heller klaga på (ordinära), städningen var bra, men maten som ingick kunde ha varit bättre. Frukosten gick väl an men middagen var det lite si och så med. Efter att en halvtimme gått när middagen serverades och något var slut t.ex varmrätten så fyllde de inte på faten. Soppan för dagen fick man gissa sig till för det fanns inget som visade vad den innehöll likaså allt som fanns framdukat fick man gissa vad det var och inte kunde man byta till att äta lunch i stället för middag heller.

 
2017-08-20

av VeronicaE704

Turkiskt bad och massage

Rekommenderar detta varmt ! Fräscha utrymmen, oerhört trevlig personal! Svensktalande personal bitvis med en fantastisk servicekänsla ! Vi gjorde hamam två vuxna och en 6 årig flicka och det är fantastiskt hur de verkligen tar hand om hela familjen på ett ypperligt sätt ! Mannen min tog även massage och han är kräsen MEN gav högsta betyg för även massagen. Nästa tripp blir nog till detta hotell, tusen tack Camilla med familj för ett uppskattat och minnesvärt besök . 10 av 10 helt klart!

 
2016-09-12

av 864elisabetha Ystad, Sverige

Mysigt hotell med perfekt läge!

Ett mindre hotell med perfekt läge på stranden och nära in till centrum. Gott om plats på stranden med hotellets solstolar och även vid poolen. Sötvattensdusch finns! Fantastisk frukost som innehåller det mesta man kan önska. En tjej som gör omeletter och pannkakor, frukt och grönsaker i massor, yoghurt, torkad frukt, korv,skinka, ost etc etc. Det enda som var dåligt var den vanliga sötsliskiga standardjuicen. Mycket trevlig personal, såväl servitörer, städare och receptionister. Fick champagne när vi checkade in! Rekommenderas varmt.