Deluxerum

Deluxerum med balkong och havsutsikt. Deluxerummet består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med soffa, bord och stolar. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift, en flaska vatten ingår och fylls på varje dag. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 52 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift, en flaska vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badrum och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familerum med markterrass. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift, en flaska vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badrum och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong. Juniorsviten består av ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift, en flaska vatten ingår och fylls på varje dag. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badrum och dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.