Restips till Prag på Apollo.se

Restips för Prag

Här har vi samlat våra bästa tips för en weekend i Prag. Låt dig inspireras av allt som finns att se och göra i Prag. Vi tipsar om några av Prags mest intressanta sevärdheter och om vilka restauranger och caféer som är värda att besöka.

Varför resa till Prag?

Undrar du varför din nästa weekend ska bära av till just Prag? Vi ger dig de bästa anledningarna! Missa inte Tjeckiens vackra huvudstad.

Läs mer

5 måsten i charmiga Prag

Vill du veta vilka ställen i Prag du absolut inte får missa? Följ med vår kollega Mira till Prag och få hennes fem bästa restips!

Läs mer

Prags sevärdheter

Carl Rüster är författare till guideboken Mitt Prag och delar här med sig av sina bästa tips på sevärdheter i Prag. Lär känna guldkorn som Karlsbron, Biljardpalatset och Mánes.

Läs mer

Stadsdelar i Prag

Centrala Prag kan delas upp i fem stadsdelar: Gamla stan (Stare Mesto), Nya staden (Nove Mesto), Lilla staden (Malá Strana), Judiska kvarteren, (Josefov) och slottsklippan (Hradcany). Lär känna stadsdelarna här!

Läs mer

Göra i Prag

Med sin tusenåriga historia har Prag utvecklat ett rikt museiutbud och många vackra kvarter att strosa kring. Få tips på saker att göra i Prag här!

Läs mer

Restauranger i Prag

Carl Rüster, författare till guideboken Mitt Prag, tipsar om sju krogar, kaféer och restauranger i Prag som är värda ett besök. Han berättar även om hur man gör när man besöker en traditionell tjeckisk krog.

Läs mer

Öl i Prag

Prag kan verkligen beskrivas som en riktig ölstad. Här kan du göra det mesta i ölets väg: besöka bryggerier, gå på museum, ölprovning och mycket mer. Vi har samlat våra bästa öltips här. 

Läs mer

Shopping i Prag

Sugen på att fylla på garderoben under din semester i Prag? Det är absolut möjligt! Här väntar både gallerior, marknader och en outlet.

Läs mer