Kundomdömen om Orchidacea Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

847 omdömen
Utmärkt
 
467
Väldigt bra
 
217
Bra
 
102
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2019-12-05

av 180patrik_l Stockholm, Sverige

Bästa utsikten i Kata

Varit i phuket flera gånger. Aldrig haft så bra utsikten över hela Kata Beach som denna! Personalen är mycket trevliga och duktiga! Perfekt hotell för att koppla av. Lungt och skönt! Hitt kommer man fler gånger!

 
2019-09-09

av Marek S

Havs utsikt!

Bästa utsikt i phuket. Tyst o lugnt. Personalen var mycket trevliga och hjälpvänliga. De flesta boende på hotellet var ryska familjer. De har kameror utplacerade överallt så det var alldrig någon som störde på nätterna. De skulle behövt en hiss. Eller så hoppar man i poolen och svalkar sig när man kommit upp.

 
2019-04-17

av benzafender

Längtar redan tillbaka!

Tillbaka igen efter 5 månader, och jag kan bara säga att jag blir mer och mer imponerad av detta hotell och dess personal för varje gång jag kommer hit. Första gången var Januari 2010, och sedan dess så har det blivit varje år, ibland mer än en gång. Ett fantastiskt trivsamt hotel med en fantastisk och hjäpsam personal. Finns inget att klaga på! Läs gärna min tidigare recension från November.

 
2019-04-09

av 210nina Lidköping, Sverige

Fantastiskt läge

Ett otroligt trivsamt hotell där man möts av en mycket trevlig personal & chefer. Väl mottagna så fick vi vårt rum. Hoteller har genomgått en renovering och mycket trivsamma rum. Trädgården är välvårdad och grönskande. Rummen är alltid välstädade och i ordning. En stor eloge till städet för att det alltid är så fräscht och fint. Rummen har en fantastisk utsikt över Kata Beach och man kan även se Big Buddha från rummen. Poolområdet är mycket trivsamt och dit återkommer man gärna. Goda drinkar och det serveras även mat vid poolen. Området vid hotellet är väldigt lugnt och kvällstid är det skönt att sitta på balkongen och se på lyktor och fyrverkeri över Kata Beach. Rekommenderar Orchidacea Resort!!

 
2018-11-17

av benzafender

Underbart läge och miljö!

Har bott på detta hotellet ca.10 ggr sedan 2010, och jag blir lika imponerad varje gång av hur trevliga och hjälpsamma hotellpersonalen är. Frukostbuffén har allt man kan önska sig, och är öppen i 4 timmar! Rummen är rena och fräscha, och hela hotellområdet är en upplevelse att gå omkring i, mycket trappor om man bor högt upp, men motion är bara bra! Väldigt många av rummen har havsutsikt. Poolen är väldigt fin med sin poolbar och utsikt över havet, (går även att få förstklassig massage där), blir man sugen på ett dopp i havet på en av Phukets finaste stränder, ja då är det bara 200m dit. Jag rekommenderar verkligen detta hotellet, som även renoverats under 2018, åk hit, och ni kommer troligtvis tillbaka!