Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort är ett strandnära alternativ i utkanten av Kata Beach. Varva dagarna vid poolen med utflykter till de närliggande stränderna och öarna. Eller varför inte ta en taxi till Phuket stad och utforska shopping- och restaurangutbudet.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 978 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kata Sea Breeze Resort ligger på en sluttning och består av flera mindre byggnader med olika byggnads- och renoveringsår. Centralt placerat på hotellet finns ett poolområde med pool och separat barnpool. Solstolar, parasoller och poolhanddukar finns att låna. Poolbar.

Hotellet har en bufférestaurang som serverar thailändska och internationella rätter samt en à la carte-restaurang. Det finns också en bar. Vårdad klädsel - långbyxor för män.

Wifi ingår i allmänna utrymmen (kan vara långsamt när det bor många gäster på hotellet). Kostnadsfritt gym. I närheten finns ett spa som hotellet samarbetar med.

Phuket stad ligger ca 40 minuter bort med taxi. Hållplats för lokalbussen finns precis utanför hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Kata Beach

Orchidacea Resort

På hotell Orchidacea tar hotellpersonalen hand om dig och ser till att du får en lugn och skön semester, medan du kan ägna dig åt svalkande dopp i poolen, besök på gymmet eller en promenad till den fina sandstranden i Kata.