Kundomdömen om Golden Beach Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

1200 omdömen
Utmärkt
 
285
Väldigt bra
 
480
Bra
 
232
Mindre bra
 
99
Underkänt
 
104

5 senaste omdömen

2024-01-05

av 47jonasm Tyresö, Sverige

Bra läge och vacker utsikt.

Ett bra hotell med ett bra läge på stranden som ligger centralt i slutändan på en gågata. Ljudet från gatan når inte upp till rummen. Kan rekommendera att man bokar ett rum mot poolen då utsikten från balkongen är väldigt trevlig. Vårt rum hade enkelsängar som var ganska hårda. AC-anläggningen är gammal och ganska högljudd men funkar bra. Inredningen i rummen känns en aning sliten men funktionell. Frukostbuffén är helt ok och ganska välfylld för att vara i Thailand. Poolområdet är bra och erbjuder skönt eftermiddagshäng.

 
2022-01-18

av Zonny S

Bra men dåligt

Om man gillare att bli väckt mitt. I natten då någon duschar, då ska man bo här, låter som X2000 far förbi, fruktansvärt oljud, nu bodde vi i byggnad A, kanske bättre i dom andra husen, då grannen levde runt med en av motsatta könet så hörde man allt ting som hände, tyvärr Frukosten är okey, du får dock förklara att antal gånger för personalen om du vill ha något extra fån köket, väldigt dålig engelska just nu under pandemi tider I det stora hela ett + Men väljer något annat nästa gång

 
2020-01-18

av BellaDuRietz Karlshamn, Sverige

Äta lunch

Smaklöst, lång väntetid och intetsägande personal. Det finns så många andra lunchställen en bit bort som är mer prisvärda. Fördelen är attest ligger precis vid stranden och har fräscha toaletter men inget mer.

 
2019-04-04

av 480eva Ljusdal, Sverige

Bra service

Trevligt poolområde, Gott om solstolar. Bra frukost. Jättefin trädgard Enda negativa var att det pågick en konferens de sista 3 dagarna ,så det var lite trångt till frukost. Aningen hårda sängar, ej några läslampor .

 
2019-03-13

av Podal123 Stockholm, Sverige

Centralt men stökigt!

Vi bodde här en vecka ni i början på Mars. Hotell med fina rum och närhet till strand och butiker/centrum. Bra service från personalen i lobbyn men personalen i restauranten och speciellt vid poolen lämnade mycket att önska. Ouppmärksamma och rakt av sura. Hotellets beliggenhet har också en baksida då "centralen" för alla Longtail-båtar ligger precis nedanför så det är ett konstant dånande oljud från dessa samt obehaglig doft av diesel-avgaser. Detta är dock inte hotellets "fel" då det gäller för hela området. Ao Nang verkade generellt ganska trött, har inte så mycket positivt att säga faktiskt. Det var inte alls den vänliga och trevliga servicen man är van med i Thailand, här verkade dom helt ha glömt att dom de facto lever av turismen.