Kundomdömen om Golden Beach Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

1177 omdömen
Utmärkt
 
280
Väldigt bra
 
474
Bra
 
228
Mindre bra
 
97
Underkänt
 
99

5 senaste omdömen

2022-01-18

av Zonny S

Bra men dåligt

Om man gillare att bli väckt mitt. I natten då någon duschar, då ska man bo här, låter som X2000 far förbi, fruktansvärt oljud, nu bodde vi i byggnad A, kanske bättre i dom andra husen, då grannen levde runt med en av motsatta könet så hörde man allt ting som hände, tyvärr Frukosten är okey, du får dock förklara att antal gånger för personalen om du vill ha något extra fån köket, väldigt dålig engelska just nu under pandemi tider I det stora hela ett + Men väljer något annat nästa gång

 
2020-01-18

av BellaDuRietz Karlshamn, Sverige

Äta lunch

Smaklöst, lång väntetid och intetsägande personal. Det finns så många andra lunchställen en bit bort som är mer prisvärda. Fördelen är attest ligger precis vid stranden och har fräscha toaletter men inget mer.

 
2019-04-04

av 480eva Ljusdal, Sverige

Bra service

Trevligt poolområde, Gott om solstolar. Bra frukost. Jättefin trädgard Enda negativa var att det pågick en konferens de sista 3 dagarna ,så det var lite trångt till frukost. Aningen hårda sängar, ej några läslampor .

 
2019-03-13

av Podal123 Stockholm, Sverige

Centralt men stökigt!

Vi bodde här en vecka ni i början på Mars. Hotell med fina rum och närhet till strand och butiker/centrum. Bra service från personalen i lobbyn men personalen i restauranten och speciellt vid poolen lämnade mycket att önska. Ouppmärksamma och rakt av sura. Hotellets beliggenhet har också en baksida då "centralen" för alla Longtail-båtar ligger precis nedanför så det är ett konstant dånande oljud från dessa samt obehaglig doft av diesel-avgaser. Detta är dock inte hotellets "fel" då det gäller för hela området. Ao Nang verkade generellt ganska trött, har inte så mycket positivt att säga faktiskt. Det var inte alls den vänliga och trevliga servicen man är van med i Thailand, här verkade dom helt ha glömt att dom de facto lever av turismen.

 
2019-03-02

av 564louisew

Barnfamilj på semester

Fint och prisvärt hotell mitt i smeten. Lugnt inne på hotellområde men utanför fullt med restauranger och liv (låter dock från båtar och restauranger). Ingen vidare strand utanför hotellet men finns båtar som tar en till vackrare. Fin pool, okej frukost.