Kundomdömen om Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

314 omdömen
Utmärkt
 
223
Väldigt bra
 
82
Bra
 
9
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-06-05

av Annette R

Otroligt trevligt hotell

Tredje gången vi är på Loligo och känner oss lika välkomna varje gång. All personal är otroligt vänliga och serviceminded. Rummet (horizon mini-suite med delvis havsutsikt) är underbart. Frukost mycket bra - ingen buffé nu under pandemi, utan du får en blankett att fylla i vad du önskar till frukost. Vi kommer garanterat tillbaka.

 
2020-02-02

av Lindadm44 Taby, Sverige

Fint hotell på tråkig ort..

Detta hotell var jättefint, rent och väldigt trevlig personal. Frukosten var fantastisk och poolen fin. Våra barn tog en kurs i Thaiboxning under vår vistelse och 2 av 4 går nu på Thaiboxning hemma i Sverige :) Nära stranden och man kunde ta Tuk Tuk in till nattmarknaden och restauranger. Vi var på marknad på gångavstånd som var rolig. Man kunde även låna cykel och hjälm på hotellet. Tyvärr tyckte vi inte om Hua Hin som ort men hotellet får högsta betyg.

 
2020-01-03

av 919_sab Borås, Sverige

Hotell med lugnt läge och suverän service.

Hotellet ligger lite off men ändå nära till city. Rent och fräscht på rummen, mycket bra frukost och lunch. Servicen på hotellet är outstanding. 3 minuter till havet och går du i mörkret går det en vakt bredvid och lyser med ficklampa. Poolområdet har solstolar och uppvärmd pool och kallt vatten serveras utan kostnad vid poolen.

 
2019-02-27

av annettan64 Trelleborg, Sverige

Underbar resort

Bott 12 nätter på detta underbara hotell i Hua Hin. Vi är båda otroligt nöjda med allt!! Vi bodde i en mini-suite med lite havsutsikt och det var mycket väl värt pengarna! Stort bekvämt rum, rent och snyggt. All personal var mycket serviceminded och alltid lika trevliga! Frukostbuffén bra utbud. Poolområdet trevligt. Kommer gärna tillbaka!!!!

 
2019-02-15

av H903PYannaa

Semester

+ fina rum, bra pool, trevlig personal, nära centrum, nära havet. Gratis taxi till centrum ett par gånger varje dag, ej tillbaka dock. - inga poolhanddukar, ingen äggstation vid frukost men går att beställa tex omelett, små juiceflaskor, små byttor med pålägg, kalla hårda bacon, oftast kalla ägg som endast är stekta på ena sidan. Bad om vändstekta ägg en morgon och det tog 25 min sen var de inte vändstekta då de väl kom, kaffe serveras av personal och kan ej hämtas själv.