Kundomdömen om Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

1220 omdömen
Utmärkt
 
952
Väldigt bra
 
227
Bra
 
27
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-07-12

av tinahul Sollentuna, Sverige

Mycket bra hotell

Toppenhotell med mycket service minded personal, vi återkommer gärna hit. Gick på omdömen innan vi bokade och vi är väldigt nöjda. Åldersgräns från 12 år. Avkoppling och vila råder här. (Däremot kan det intilliggande hotellets poolområde höras en aning.) Läget är inte ”mitt i smeten” men man kan lätt gå till annan service, restauranger och marknader runt om. Om man vill längre har hotellet gratis shuttles 4 ggr/ dag men inte tillbaka. Bokas 20 min innan för att få skjuts. Taxi 150-200 bath. Stranden är fin. Den är public och hotellets egna reserverade solstolar finns där. Strand-och poolhanddukar finns att få. Vi valde sviterna som ligger en trappa upp. Alla sviter har egen takterrass, (som nås via rummet) med bubbelbadkar, dusch och en bred solsäng med solskydd att fälla upp. Nytt, fint och fräscht! Wi fi som funkar bra. Frukost kl 7-11. Beställ vad du vill äta, beställ igen prova olika specialiteter och njut! Bra och goda råvaror i alla måltider. Fantastiskt SPA med flertalet behandlingar. Du blir mycket väl omhändertagen.

 
2018-05-01

av 200mickeb Upplands Väsby, Sverige

Toppenhotel

Bodde här 10 dagar i April. Personalen tar hand om dig på bästa sätt. Maten något dyr på restaurangen, dom lägger på moms(vat) och serviceavgift. Läget är bra taxi till byn kostar 150-200 baht. Välj detta hotell om ni ska till Hua hin.

 
2017-02-27

av elisabeth_ahlbin Malmo, Sweden

Fantastiskt

Underbart hotell. Utmärkt personal. Mycket hjälpsamma och vänliga. Vår vistelse var en riktig succé. Vi kunde inte haft det bättre på något sätt. Restaurangen hade utmärkt service och vi fick all den service någon kunde förvänta sig.

 
2017-02-21

av StureB4

Arkitektoniskt, designmässigt och funktionellt fint hotell

Stort och elegant utformat hotellrum med poolaccess. Genomtänkt utformning och design även i små detaljer. Sagolikt att vakna och glida ner i poolen och därefter njuta av en kopp kaffe på altanen. Servicen och personalen är jättebra liksom faciliteterna i övrigt. Tillgången till havet är bra och atmosfären är lugn överhuvudtaget. Maten har god kvalitet. Lätt att nå Hua Hin med hotellets shuttel eller taxi. Den lokala marknaden fredag till söndag är en tillgång. Ett hotell man kan tänka sig att återvända till.

 
2017-02-07

av pera746 Uppsala, Sweden

Bra hotel

Bra service och hjälpsam personal alltid glada Det skulle finnas sitt möjligheter på tak terassen tex bord och stolar Mycket bra mat Lite lång transfer Frukosten var bra och god Lungt och avkopplande hotel