Rumstyper på Coral Sands

Deluxerum

Välutrustade deluxerum med ljusa väggar och mörkare trämöbler. Liten sittgrupp med ett par fåtöljer och ett bord. Takfläkt och tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar med vatten. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum plus

Välutrustade deluxerum plus med ljusa väggar och mörkare trämöbler. Liten sittgrupp med ett par fåtöljer och ett bord. Takfläkt. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt minikylskåp. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Stor öppen balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer

Dubbelrum

Enkla dubbelrum med ljusa väggar och mörkare trämöbler. Ett par stolar och ett litet bord. Tv med satellitkanaler och takfläkt. Gratis luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Terrass eller markterrass. Observera att dubbelrummen håller en lägre standard än deluxerummen och hotellet i övrigt.

Antal personer: 2 personer.

Enkelrum

Enkla rum med ljusa väggar och mörkare trämöbler. Ett par stolar och ett litet bord. Tv och telefon. Takfläkt. Gratis luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong, terrass eller markterrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att enkelrummen och dubbelrummen håller en lägre standard än deluxerummen och hotellet i övrigt.

Antal personer: 1 person.