Rumstyper på Nautic Hotel & Spa

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt. Två enkelsängar och möjlighet till extrabädd för en tredje person. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare mot deposition. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18-22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong. En säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare mot deposition. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 1 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar för ytterligare två personer. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare mot deposition. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 2-4 personer.
Antal personer: ca 25 kvadratmeter.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong, vissa med havsutsikt. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd för en tredje person. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespresso-maskin samt vattenkokare (mot deposition) och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Nautic Hotel & Spa, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.

Antal personer: 2 personer.