Kundomdömen om Nautic Hotel & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

646 omdömen
Utmärkt
 
187
Väldigt bra
 
217
Bra
 
141
Mindre bra
 
53
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2019-12-16

av Aldinan M Stockholm, Sverige

Hotel i bra läge som servera väldigt god mat

Ett bra hotell med komfortabel rum. Perfekt för de som gillar promenera till stranden. Vissa rum har inte strandutsikt Jag fick ett bra rum med balkong mot en lugn innergård. Sängarna var sköna, frukost och middagar var goda med det mesta du kan önska. Ligger mycket nära stranden. Härlig takterrass med bar och liten pool. Mycket trevlig och hjälpsamma personal. Haft en trevlig vistelse i augusti 2019.

 
2019-09-18

av Gerd o Hans B Borås, Sverige

Bra läge

Ett bra hotell med helt OK rum. Dock kan vissa rum ha dålig utsikt men jag hade tur och fick viss havsutsikt. Sängarna var sköna och bra frukost med det mesta du kan önska. Ligger mycket nära stranden. Härlig takterrass med bar och liten pool.

 
2019-07-22

av Tovesss Stockholm, Sverige

Helt okej

Vi fick det här hotellet av ”misstag” när vi hade bokat hotell Las Arenas som ligger kanske 100 m bort från detta. Det här hotellet har definitivt lägre standard än det som vi skulle fått och då tyckte personalen att det skulle jämna ut sig om vi fick gratis halvpension istället men eftersom det ej intresserade oss särskilt inte efter att vi var i restaurangen där det kändes som att man satt i en källare och åt så klagade vi och nu har vi fått rätt hotell efter en vecka men om man inte tänker på det och bara själva hotellet, rummet osv så var det helt okej! Rummet vi fick var inte helt städat tyvärr med smutsigt golv och även fläckar på möblerna. Vi sa till i receptionen och fick rummet bättre städat. Sängarna var ganska mjuka men lät väldigt mycket så fort man rörde sig, kuddarna var väldigt obekväma. Badrummet var ganska fräscht. Utsikten från balkongen var inget speciellt men inget och klaga på heller dock så var rummet ganska slitet på många ställen. Vi åt middag på hotellet en kväll och den var också helt okej bara som en vanlig buffé, det som tyvärr sänker upplevelsen är matsalen. Frukosten var ganska bra då det fanns mycket att välja på bl.a. färsk frukt, varma rätter, yoghurt och mackor. Poolen var fräsch och det fanns bra solstolar och en liten bar bredvid där man kunde beställa mat och dryck. I det stora hela så ligger hotellet nära stranden, flygplatsen och man kan ta en buss direkt till Palma.

 
2019-05-22

av HansL442 Gråbo, Sverige

BRA LÄGE BRA FRUKOST

Bra läge nära stranden och den fina strandpromenaden, Från flygplatsen tar det bara 5-10 minuter till närmsta hållplats, därefter ytterligare 5-10 minuters promenad. Hotellet var rent och fräscht, en frukost som var riklig och hade allt man kan förvänta sig. Skön takterass med bar och pool som dessvärre var kall. Vi fick inte det rum vi hade bokat med "sea veiw", hur kan en bokning bli så fel. När man misslyckas med en enkel rumsbokning, ja då drar det ned helhetsbetyget.

 
2018-07-30

av Jan G Stockholm, Sverige

Design hotell i Ca'n Pastilla

Detta hotell ligger i den mysiga stadsdelen Ca'n Pastilla. Närhet av både Palma, lång härlig sandstrand och flygplatsen. Hotellet är fräscht med sköna sängar och bra badrum. Köp gärna till halvpension för middagsbuffén är mycket god och varierande även om det finns många restauranger i närheten av hotellet. Takterassen är bra, dock är poolen ganska liten.