Resor till Kanarieöarna

Upptäck Kanarieöarna

På Kanarieöarna finns något för alla – vidsträckta stränder, vacker natur och vattenland att busa på. Här finns fina förutsättningar för din drömsemester oavsett om du reser med barnen, hela tjocka släkten, kärleken eller kompisgänget. 


Hur vill du resa?

Hitta just din resstil och se fram emot en oförglömlig semester!

Kanarieöarna för familjer

Det finns få resmål som har ett lika bra utbud av hotell och aktiviteter för barnfamiljer som Kanarieöarna. Här har vi samlat våra utvalda orter och hotell som vi tycker har det lilla extra för dig som reser med barn till Kanarieöarna.

Läs mer och boka

Kanarieöarna utan barn

Res till Kanarieöarna tillsammans med kärleken eller vännerna. Här finns fina hotell som passar perfekt för en avkopplande semester i goda vänners lag. Se våra resmål och hotell som passar dig som reser utan barn.

Läs mer och boka

Aktiv semester på Kanarieöarna

På Kanarieöarna finns det gott och aktiviteter, utflykter och hotell för dig som vill ha en aktiv semester. Vill du resa på en träningsresa, lära dig surfa, spela golf eller letar du bara efter ett hotell med bra gym? 

Läs mer och boka

Vilken Kanarieö är din favorit?

Med ett behagligt klimat året om och endast 6 timmars flygresa bort är det lätt att förstå varför Kanarieöarna blivit så populära. 

Fuerteventura

Läs mer och boka

Gran Canaria

Läs mer och boka

La Gomera

  • Orörd pärla 
  • Fantastisk natur – perfekt för vandring
  • Missa inte pittoreska huvudstaden San Sebastián
Läs mer och boka

Lanzarote

Läs mer och boka

Tips & inspiration

Bli inspirerad av våra restips & blogginlägg för Kanarieöarna.

Hitta ditt Gran Canaria

Vill du ha hjälp med att lista ut vilken del av Gran Canaria som passar dig bäst? Här har vi samlat vad som är karaktäristiskt på våra orter på Gran Canaria. Läs guiden och hitta ditt Gran Canaria!

Läs mer

Hitta ditt Fuerteventura

Har du svårt att bestämma dig? Här har vi samlat vad som är karaktäristiskt för våra orter på Fuerteventura och hoppas att det ska hjälpa dig att hitta vad du söker.

Läs mer

Kanarieöarnas bästa upplevelser

Här har vi samlat våra bästa tips på upplevelser du inte får missa på Kanarieöarna - vad sägs om fartfyllda festivaler, vackra nationalparker och unika smakupplevelser?

Läs vårt blogginlägg

Hitta din resa till Kanarieöarna

Sök efter en resa till härliga Fuerteventura, Gran Canaria, Teneriffa, La Gomera eller Lanzarote.