Golf på Gran Canaria

Boka golfresa till Gran Canaria och spela golf på golfbanor i toppklass! De flesta av golfbanorna ligger runt de stora turistområdena, där en av de mest kända är ”Bandama Golf”, döpt efter den intilliggande vulkanen. Här kan du läsa mer om vad du inte får missa i golfväg på Gran Canaria!

Golfresa till Gran Canaria

Gran Canaria är ett av Nordens mest populära resmål när det kommer till golf. Här väntar spännande golfbanor med allt från magiska utsikter över Atlanten till golfbanor belägna intill en vulkankrater. De flesta av banorna ligger vid de stora turistområdena, så efter dagens golfrunda är det alltid nära till restauranger och nöjen.

Väder på Gran Canaria

Gran Canaria bjuder på härliga temperaturer året runt, så här är det alltid trevligt att golfa! Varmast är det under sommarmånaderna, med en temperatur på ca 25 grader. På vintern kan temperaturen nå härliga 19-20 grader, så en golfresa under vinterhalvåret är inget problem på Gran Canaria.

Boka golfresa till Gran Canaria

Med våra systerföretag Golf Plaisir och Out Of Bounds kan du åka på golfresa till Gran Canaria. Här väljer du mellan olika paket där flygresa, hotell, greenfee och mycket mer är inkluderat i priset.

Golf på Salobre Golf

Boka golfresa till Gran Canaria


Populära golfbanor på Gran Canaria

Salobre Golf

På Salobre Golf på Gran Canaria hittar du två golfbanor; Old Course och New Course. Old Course är lagom utmanande, välj mellan 9 eller 18 hål. New Course är svårare, men efter första rundan vill de flesta planera sitt spel och testa igen. På hotell Salobre Hotel & Resort bor du precis intill golfbanan.  

Meloneras Golf

Meloneras Golf kan vara den dyraste golfbanan på Gran Canaria, vilket beror på det otroliga läget precis vid havet. Hit återvänder golfare år efter år för att få sig en utmaning på en magisk bana.

Real Club de Golf de las Palmas

Den klassiska golfbanan Real Club de Golf de Las Palmas, även kallad ”Bandama”, är en välkänd favorit. Klubben är en av Spaniens äldsta och är belägen högt uppe intill en vulkankrater. Utsikten är magisk, men du måste se upp för att hamna ”out of bounds”.

Anfi Tauro Golf

På Gran Canarias soliga sydvästkust ligger Anfi Tauro Golf. Här väntar dramatisk natur och fantastisk utsikt över havet. Hålen slingrar sig fram mellan klippor och stup och bjuder definitivt på en upplevelse.