Tvårumslägenheter

Fräscha tvårumslägenheter med balkong eller markterrass och begränsad havsutsikt. Lägenheterna består av ett vardagsrum med soffa, separat sovrum och ett fullt utrustat kök. Kylskåp, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Strykfaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Observera att vissa lägenheter är i etage. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter deluxe

Fräscha tvårumslägenheter deluxe med balkong eller markterrass/balkong och begränsad havsutsikt. I dessa lägenheter finns morgonrock, tofflor och kuddmeny, där du själv väljer vilken kudde du vill ha. Solsängar på uteplatsen och ett lugnt, soligt läge som är hotellets bästa.

Lägenheterna består av ett vardagsrum med soffa, separat sovrum och ett fullt utrustat kök. Kylskåp, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Strykfaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Dusch och wc. Hårtork. Observera att vissa lägenheter är i etage. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter superior

Fräscha tvårumslägenheter superior med balkong eller markterrass/balkong och begränsad havsutsikt. I dessa lägenheter finns en kuddmeny där du själv väljer vilken kudde du vill ha. Lägenheterna som är lugnt belägna, är också hotellets mest moderna lägenheter.

Lägenheterna består av ett vardagsrum med soffa, separat sovrum och ett fullt utrustat kök. Kylskåp, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Tv med satellitkanaler. Strykfaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Observera att vissa lägenheter är i etage. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.