Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller markterrass med begränsad havsutsikt. Några lägenheter är i etage. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet deluxe

Tvårumslägenhet deluxe med balkong eller terrass och begränsad havsutsikt. Några lägenheter är i etage. Solsängar på uteplatsen och ett lugnt, soligt läge som är hotellets bästa. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Morgonrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med balkong eller terrass och begränsad havsutsikt. Lägenheterna är lugnt belägna. Några lägenheter är i etage. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Minikök med kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, brödrost, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.