Kundomdömen om Marina Bay View

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 165 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Lugnt och skönt
-
En ordentlig dörr till toaletten

Bekräftad gäst: 2024-04-07


7 av 10

+
Lugnt och fint
-
Restaurangen kan vara öppen litet senare

Bekräftad gäst: 2024-03-31


10 av 10

+
Det var väldigt rent och fräscht, alla var väldigt hjälpsamma och serviceinriktade. Fantastisk frukostbuffé, där allt fanns.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


9 av 10

+
Beliggenhet
-
Bra, men de må dempe musikken i høytaleren som står utenfor leilighetene, musikk fra åtte om morgenen og for høyt

Bekräftad gäst: 2024-03-10


9 av 10

+
Läget
-
. .. ...

Bekräftad gäst: 2024-02-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-12-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-19


9 av 10

+
Fin lägenhet. Sköna sängar. Stor balkong med fin utsikt
-

Bekräftad gäst: 2022-12-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

94% av resenärerna rekommenderar

2127 omdömen
Utmärkt
 
1518
Väldigt bra
 
499
Bra
 
77
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2024-03-30

av Pernilla B Höllviken, Sverige

En oas!

Vi bodde i ett select-rum med vacker utsikt över hamnen. Rummen är fräscha, sängara bra comfort och ett mycket vacker poolområde. Lugn och vilsam miljö och bäst av allt, endast vuxna (om man som vi är lärare😁). Hit kommer vi gärna tillbaka. Var medveten om att det är ca 150 trappsteg för att gå upp till hotellet men efter all den goda maten var det ett bra motionsinslag😊

 
2024-02-14

av Trek43223666480 Centrala Kapstaden, Sydafrika

Hit kommer vi tillbaka❣️

Så nöjda med vårt hotellval! Marina Bayview som ligger halvhögt ovanför båthamnen i Norra Puerto Rico, 146 trappsteg upp. Man går till hamnen på 5 min och den stora stranden på 10 min. Centrum ligger mer inåt landet så dit tar det 15-20 mun att gå. Trappstegen var öht inga problem för oss, vi tog det som lite extra motion, men har man ont i ben/knän kan det såklart bli besvärligt. Väldigt många hotell i PR ligger betydligt mycket högre än Bayview. + superbra wifi +supertrevlig personal + supergod frukost +fräscht rum med havsutsikt. Här fanns också kyl, frysfack, vattenkokare och vanlig kaffebryggare👍👍👍disktrasa och diskmedel inkluderat. + fin fin städning och skön säng, bra handdukar, strandhanddukar, morgonrockar. + alltid lediga solstolar + totaltyst på kvällarna då både bar och restaurang stänge 18.00 + nedanför den långa trappan trappan finns ett litet centrum med både supermarket och goda restauranger. Vår fovorit blev kina Kai. -Om man nu ska leta något negativt tyckte vi priset var lite högt, ca 2200-2300:-/natt Men det fick det ändå vara värt eftersom vi kände oss väldigt nöjda.

 
2023-12-27

av I9696JVmonical Umeå, Sverige

Härlig vecka på vårt favorithotell

En härlig vecka nu i december på vårt favorithotell. Femte året på raken vi är här förutom covid-året 2020. Vi längtar redan till nästa år! Vi önskade lgh vid poolen och det ordnade receptionen. Bra service och lugnt och skönt, som det ska vara på semestern.

 
2023-12-02

av Veronica N

Romantiskt hotell

Väldigt trivsamt hotell som vi mer än gärna besöker igen! Bra läge (om man orkar gå lite i trappor), supertrevlig personal och underbar utsikt! (Förbättringsområden: sängarna glider isär, behövdes en vass kökskniv, spegel på nedervåningen.)

 
2023-11-07

av P R Helsingborg, Sweden

Lugnt, rent och vackert

Extremt lugnt hotell, serviceminded personal, fint läge, rent och snyggt, trevligt inredda, fräscha lägenheter. När vi var där i okt/nov var det inga problem att få solstolar vid poolen. Möjlighet till dagligt byte av poolhanddukar ingick. Supersköna huvudkuddar, men sängskyddet under lakanet gjorde att sängen kändes svettig och obekväm att ligga i. Skönt med möjlighet till AC. Ett stort minus till den handtagslösa jalusidörren till toaletten, som släppte igenom både ljud och annat. Man måste känna sig väldigt bekväm med sitt ressällskap för att använda wc:n i lägenheten. Vi bodde ganska nära huvudbyggnaden som hade bullrande fläktar som störde. Men överlag en väldigt trevlig anläggning som trots sin storlek kändes liten, trivsam och inte överbefolkad alls. Vi uppskattade även att hotellet arbetar för att minska dess påverkan på miljön.