Kundomdömen om Cordial Muelle Viejo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 255 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
5,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, trevlig personal, välutrustad lägenhet och färskt bröd. Bästa hotell-wifi på semesterhotell jag sett.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


10 av 10

+
Avskildheten, fanns alltid solstolar, fin saltvattenspool, och lugnt. Och den fantastiska utsikten från den stora härliga terassen.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


10 av 10

+
Poolen
-

Bekräftad gäst: 2022-04-10


10 av 10

+
Poolområdet Balkongen Läget Stor modern lägenhet
-

Bekräftad gäst: 2022-04-09


9 av 10

+
Att det är litet. Läget mycket bra. Lägenheten är fräsch. Altanen mycket bra.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-02


10 av 10

+
Läget, balkongen poolen
-

Bekräftad gäst: 2022-04-02


10 av 10

+
Standard
-

Bekräftad gäst: 2022-03-27


10 av 10

+
Läget och standard
-

Bekräftad gäst: 2022-03-26


8 av 10

+
Fina lägenheter och bästa läget
-
Vi hade rummet med absolut sämsta läget

Bekräftad gäst: 2022-03-20


10 av 10

+
Läget fräsa lägenheter underbar altan
-

Bekräftad gäst: 2022-03-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

100 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
6
Bra
 
3
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2020-03-31

av 13matsl Örnsköldsvik, Sverige

Coronasemester.

Åkte precis i fel tid. Hela Spanien i karantän. Ett fantastiskt fint lägenhetshotell. Trevlig personal och ett av de absolut bästa lägen jag bott på. Sol fr 11 till nedgång. Fint poolområde som vi tyvärr bara fick nyttja 2 dagar pga corona. Åker gärna tillbaka.

 
2020-01-29

av sviddas66

Flugan

Fantastiskt hotel, jättefina rum med stor balkong med utsikt mot strandpromenaden, stranden ligger 20m från hotellet, personalen jätte trevliga Poolen är mycket fin och rent. Prova restaurangen som ligger direkt när man kommer ut från hotellet. Hit återkommer vi flera gånger.

 
2019-11-25

av anma774 Göteborg, Sverige

Fräscht lägenhetshotell

Fräscht lägenhetshotell. Tre våningar med ca 25 lägenheter. Hälften har utsikt mot stranden medan hälften av hotellängan snarare har ”utsikt” mot bar eller trädkronor. Nytt och fräscht. Städning 5 dagar i veckan. Bröd på dörren varje morgon.

 
2019-10-27

av KjellA238 Strängnäs, Sverige

Bästa boendet

Fantastiskt hotell med bästa läge vid stranden. Stora lägenheter med stor altan och utsikt mot havet. Pool precis vid havet. Välutrustade lägenheter med kyl, frys, ugn och micro. Även tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Bra aircondition och mycket bra wifi överallt på området. Frukostbröd på handtaget varje morgon. Städning 5 dagar i veckan om man önskade det. Vi har inget att klaga på. Bästa boendet helt enkelt.👍🏻

 
2019-04-23

av 992svene Härnösand, Sverige

Överträffade alla förväntningar !

Hotellet ligger perfekt vid stranden i Puerto de Mogan. Inte många steg ner till stranden eller första restaurangen. På hotellet/i lägenheten finns allt du kan önska dig. Gott om förvaring, bra sängar. Fint badrum med takdusch. Kök med bra utrustning, stor kyl och frys. TV i både v-rum och sovrum. Balkong med bord och fyra stolar samt två solsängar. Fjärrmanövrerad markis. Bröd på dörrhandtaget varje morgon. Poolen är stor och inte alls kall, åtminstone inte då vi var där, 3-17 april, gissar minst 22 C. Gott om plats kring poolen. Utsikt mot havet från poolen. Mycket bra bemötande av personalen.