Kundomdömen om Cordial Muelle Viejo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 249 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
5,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Närheten till stranden, restauranger m.m. Fantastisk poolområde, och en exklusiv lägenhet. Prefekt med bullar på morgonen.
-
En varmare pool, och kanske en bar.

Bekräftad gäst: 2021-12-01


9 av 10

+
Den enorma terassen på ca 40 m2 och utsikten över strndpromenaden , stranden och vattnet samt poolen.
-
Att byta till sig nya badhandukar. Många hotell har en speciell plats, ofta bemannad, där man kan göra detta. Här fanns ingen tillstymmelse av detta, man måste hitta en person som gick iväg med den blöta och sedan kom tillbaka med en fräsch. Lyckades inte det fick man behålla den blöta och lägga på torkställning.

Bekräftad gäst: 2021-11-27


9 av 10

+
service
-

Bekräftad gäst: 2021-11-14


10 av 10

+
Närheten till havet och strandpromenaden. Städningen och personalen. Familjärt lägenhetshotell.
-

Bekräftad gäst: 2021-11-10


10 av 10

+
Bra läge med god standard
-
En hotellbar

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Suveränt läge, bästa hotellet och balkong jag bott på! Poolen och hela området och solsängar, superbra!
-
Tillgång till flaskvatten, skulle finnas en tjänst att få vatten till rummet. Det var långt att gå till Spar och kånka vatten varje dag. En liten poolbar kanske.

Bekräftad gäst: 2020-03-11


10 av 10

+
Läget och att det är så lugnt
-

Bekräftad gäst: 2020-03-08


10 av 10

+
Läget vid vattnet. Stor lägenhet med plats för oss alla sex. Välutrustad.
-
Angående fråga 6: Det fanns ingen restaurang på hotellet, och vi saknade inte den. Det fanns många restauranger och serveringar i närheten.

Bekräftad gäst: 2020-02-29


10 av 10

+
Läget, poolområdet och den fina lägenheten.
-
Wi-Fi!!! Fungerade inte särskilt bra. För svagt. Kom och försvann.

Bekräftad gäst: 2020-02-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
85
Väldigt bra
 
5
Bra
 
3
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2020-03-31

av 13matsl Örnsköldsvik, Sverige

Coronasemester.

Åkte precis i fel tid. Hela Spanien i karantän. Ett fantastiskt fint lägenhetshotell. Trevlig personal och ett av de absolut bästa lägen jag bott på. Sol fr 11 till nedgång. Fint poolområde som vi tyvärr bara fick nyttja 2 dagar pga corona. Åker gärna tillbaka.

 
2020-01-29

av sviddas66

Flugan

Fantastiskt hotel, jättefina rum med stor balkong med utsikt mot strandpromenaden, stranden ligger 20m från hotellet, personalen jätte trevliga Poolen är mycket fin och rent. Prova restaurangen som ligger direkt när man kommer ut från hotellet. Hit återkommer vi flera gånger.

 
2019-11-25

av anma774 Göteborg, Sverige

Fräscht lägenhetshotell

Fräscht lägenhetshotell. Tre våningar med ca 25 lägenheter. Hälften har utsikt mot stranden medan hälften av hotellängan snarare har ”utsikt” mot bar eller trädkronor. Nytt och fräscht. Städning 5 dagar i veckan. Bröd på dörren varje morgon.

 
2019-10-27

av KjellA238 Strängnäs, Sverige

Bästa boendet

Fantastiskt hotell med bästa läge vid stranden. Stora lägenheter med stor altan och utsikt mot havet. Pool precis vid havet. Välutrustade lägenheter med kyl, frys, ugn och micro. Även tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Bra aircondition och mycket bra wifi överallt på området. Frukostbröd på handtaget varje morgon. Städning 5 dagar i veckan om man önskade det. Vi har inget att klaga på. Bästa boendet helt enkelt.👍🏻

 
2019-04-23

av 992svene Härnösand, Sverige

Överträffade alla förväntningar !

Hotellet ligger perfekt vid stranden i Puerto de Mogan. Inte många steg ner till stranden eller första restaurangen. På hotellet/i lägenheten finns allt du kan önska dig. Gott om förvaring, bra sängar. Fint badrum med takdusch. Kök med bra utrustning, stor kyl och frys. TV i både v-rum och sovrum. Balkong med bord och fyra stolar samt två solsängar. Fjärrmanövrerad markis. Bröd på dörrhandtaget varje morgon. Poolen är stor och inte alls kall, åtminstone inte då vi var där, 3-17 april, gissar minst 22 C. Gott om plats kring poolen. Utsikt mot havet från poolen. Mycket bra bemötande av personalen.