Kundomdömen om Cordial Mogan Valle

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 92 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-19


7 av 10

+
Den tysta poolen.
-
Hotellets olika funktioner och rumsnumren är väldigt dåligt skyltat om det är det överhuvud taget, första dagen ägnade jag åt att gå vilse. Det gjorde att jag sedan endast rörde mig där jag "visste var jag var" och kände mig därför lite instängd.

Bekräftad gäst: 2022-03-19


9 av 10

+
Rommene, utsikten, bassengområdet og nærheten til strand og bad.
-

Bekräftad gäst: 2022-02-27


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-02-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-23


9 av 10

+
Barnvänligt
-
Obekväma kuddar (långa och hårda) bruna filtar som täcken som känns lite muggiga. Har de tvättats mellan gästerna..?

Bekräftad gäst: 2022-01-15


6 av 10

+
Bra lägenhet med stor balkong. God frukost med mycket att välja på. Fin splashpark. Mycket bra aktivitetsledare. Gångavstånd till strand och restauranger.
-
Fruktansvärt stökigt och hög ljudvolym i matsalen. Städningen var sådär. Luktade kattbajs överallt av alla katter. Trångt vid poolen. Bra att veta är att eftersom hotellet ligger mellan berg så blir det ingen morgon eller kvällssol. Otrevlig och icke hjälpsam personal i receptionen. Vi kommer inte åka tillbaka till detta hotell.

Bekräftad gäst: 2022-01-02


10 av 10

+
Härligt med olika nivåer och små världar med poolerna. Vi provade aldrig maten därav medelbetyg där!
-
Det var lite småsmå myror i köket, men inget jättebesvärande. De hade katter där och på vissa ställen luktade det av katt kiss och bajs, men det var inte på ställen där man hängde utan mer i passager.

Bekräftad gäst: 2021-12-29


8 av 10

+
Mysigt utformat. Bra lägenhet för en familj.
-
Hade varit härligt med en trevligare bar/café att hänga i dagtid och kväll.

Bekräftad gäst: 2021-11-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

2942 omdömen
Utmärkt
 
1336
Väldigt bra
 
1181
Bra
 
300
Mindre bra
 
79
Underkänt
 
46

5 senaste omdömen

2022-01-18

av Tommy P Skovde, Sweden

Bra lägenhetshotell för alla

Bra boende som passar alla, 4 pooler där två är för barn, eftermiddagssol på lägenhetens balkong, rent och snyggt, frukosten perfekt, kvälls bufe hoppa över den gå ut på stan och ät många restauranger med god mat.

 
2022-01-06

av carola s

Lägenheter Puerto de Mogan

Lägenheten som vi blev tilldelade låg på bottenplan nära poolen...ett väldigt bra löge. Lägenheten var stor med sovrum, vardagsrum och köksdel ÷dusch. Vår uteplats låg vid gångvägen till poolen och det fanns flera katter boendes under vårt bord. Jag såg direkt att 2 kattungar hade svåra ryckningar, kunde knappt gå .. Jag tog upp detta med receptionen 3 dagar i följd, sista gången med hotellchefen. Ingenting hände...det finns veterinärer på orten! Vi kunde inte använda uteplatsen pga att vi led med kattungarna och att det luktade bajs i rabatterna. Maten är väldigt bra, vi hade halvpension vilket räckte gott för oss. Skulle ha föredragit att hotellet låg på vöstra sidan, för att få mer sol. Puerto de Mogan är ett trevligt och lugnare ställe än många andra turistorter på södra kusten. Trevligt med vattengympa i poolen, annars var det mest en massa skrikiga barn och barnlekar där. Detsamma var kvällsunderhållningen mest inriktad till barnen. Vi såg endast ett uppträdande på 14 dagar som var någon så när bra. Poolområdet är ganska litet och skuggas till 11-tiden och platser bokas redan från 8 på morgonen. Detta trots att det står skyltar om att detta inte är tillåtet.

 
2021-12-12

av 618anettek Timmernabben, Sverige

Kommer inte tillbaka

Vi gick mycket på alla positiva omdömen när vi valde detta hotell, vilket vi ångrar. Det positiva som fanns var den enormt stora balkongen med sittgrupp, solsängar och utedusch. Väldigt sköna sängar och bra städning. Nu till det mindre bra. Nästan alla solsängar vid poolen ligger i skugga (den andra poolen var avstängd). De få som ligger i solen, paxades tidigt, trots många anslag om att detta inte var okej. Vissa la ut handduken innan åtta, för att sedan vara borta hela förmiddagen. Vi och flera andra påtalade detta men inte så mycket hände. Badvakten som satt där hela dagarna, sa inte heller ifrån. Hotellet fullkomligt kryllar av katter och det luktar kattbajs överallt. Kvällsunderhållningen 5 dagar i veckan, visade sig vara 3 dagar för barn och två för vuxna, en ensam saxofonist som spelade playback den ena dagen och en tjej som spelade gitarr och sjöng country den andra - sen gick vi inte dit mer.

 
2019-12-15

av Anders W Stockholm, Sverige

Väldigt väldigt bra!

Mycket bra hotell med eget boende. Hjälpsam och trevlig personal. Hotellet ligger på en berg sida så det är nivåskillnader men det finns mycket gott om hissar i hela området så inga problem för någon. Rummen är mycket snygga. TV i både vardagsrum och sovrum med svensk kanal. All tänkbar utrustning i köksdelen hög standard i duschrum/toalett och i övrigt. Vi bodde längst ner med härligt grönskande växter omkring och endast en minuts gång till en av poolerna. Tio minuters promenad ner till hamnen där alla förträffliga fisk och skaldjurs restaurangerna ligger med alla hus översållade med Bouganville och andra vackra blommor. Rekommenderar starkt detta ställe.

 
2019-11-11

av G7353FUdaniell

Bra hotell

Ett trevligt hotell i en mysig by. Lägenheten var fräsch, välstädad och mysig. Ett plus för den fina balkongen/terassen. Köket var välutrustat och badrummet modernt och snyggt. Den ena poolen var kall de första dagarna, men höll efter ett par dagar ca 27 grader. Personalen på hotellet var både hjälpsamma och trevliga.