Kundomdömen om Cordial Mogán Valle

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 80 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
bemötandet i helhet .
-
problem att hitta rätt dit man ska .

Bekräftad gäst: 2024-04-07


2 av 10

+
Läget
-
Det var ganska så sunkigt, särskilt det gröna fuskgräs som alltid var fuktigt och det var väldigt ohygieniskt att gå på balkongen och bli blöt i 5 dagar för att det hade regnat en gång. Grogrund för bakterier. Vår markis på terrassen var söndersliten och bidrog inte till ett bra intryck

Bekräftad gäst: 2024-03-31


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-25


8 av 10

+
Personalen i receptionen, speciellt Roberto? som arbetade kvällsskiftet, var otroligt serviceinriktad. Har inget att klaga på vad gäller övrig personal.
-
Jag tycker att hotellet svarade upp till våra förväntningar med jag tycker inte man skall bädda med trasiga lakan, utrustningen i köket var begränsad, Men i övrigt var vi nöjda.

Bekräftad gäst: 2024-01-21


4 av 10

+
Frukosten var ok
-
Smutsigt, ingen varm pool och inte heller någonstans där barnen fick leka i vatten djupare än 20 cm

Bekräftad gäst: 2023-12-24


3 av 10

+
Balkongen Storleken på lägenheten
-
Middagsmaten under all kritik Kackerlackor

Bekräftad gäst: 2023-12-24


9 av 10

+
Stort hotell, men det upplevde man inte när man bodde där , lugnt och tyst
-

Bekräftad gäst: 2023-12-10


9 av 10

+
Bra sängar fina pooler lungt läge
-
Lite bullrig matsal skulle vara bra med tassar på stolar då det blev ett väldigt väsen av alla stolsförflyyningar

Bekräftad gäst: 2023-12-10


5 av 10

+
Storleken på vår lgh samt fantastisk terrass
-
Personalen tyckte jag var asociala. Dom varken såg eller hörde oss när vi stod vid deras disk. Ej serviceminded alls!

Bekräftad gäst: 2023-11-26


10 av 10

+
Rent och snyggt
-
Skulle kunna ha en personal som visade oss till rätt lägenhet

Bekräftad gäst: 2023-11-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

3220 omdömen
Utmärkt
 
1505
Väldigt bra
 
1244
Bra
 
322
Mindre bra
 
89
Underkänt
 
60

5 senaste omdömen

2023-11-20

av 3mma-j

3 stjärnigt hotell med stora lägenheter

1 lägenhet med 2 sovrum + Stora och fina utrymmen med stor balkong, bra möbler och utedusch. + Bra garderober och takfläkt + Bra med liten frys i kylskåpet. + Bra läge och på rätt sida berget för att få sol. + Perfekt med 2 sovrum och 2 badrum i 1 lägenhet då det är sällsynt. ( 1 av anledningarna till att välja detta hotell) + Bra med en tyst pool. + Perfekt med mataffären Dino nära. - För trångt i det mindre sovrummet där de tryckt in för mycket möbler. - Frostade skjut glasdörrar till badrummen ( No privacy) - Småkryp i kök (finns även på Radisson) - Inga täcken i sängen utan bara lakan eller tjock filt att sova med. - Dyr saftybox att hyra. Kunde ingått i priset. - Stort minus att man måste betala för poolhandduken och då ingår inte ens byte utan då måste man betala ännu mer! Riktigt dåligt!!! Restaurangen + Jättgod fräsh frukost med allt man önskar. + Goda efterrätter med choklad och melon. + Stort plus till killen (Sallam tror jag han hette) med krulligt hår som var ny och jobbat på Cordial playa innan. Jätte trevlig och duktig på sitt jobb! - Kortare mannen med ljusa glasögonbågar som var butter och knappt gjorde något. - Alldeles för högljutt både på frukost och på kvällen, man kan inte ens prata med varandra. - Hade behövts fler personal som plockar bort tallrikar. Och en till som gör omelett/ pannkakor och allt de där. - Oftast ingen god mat på kvällen och ibland kall även fast de kommer ut ny. - Om pasta hamnar utanför sitt kärl bredvid på bänken när folk tar, lägger kocken tillbaka den bland den andra. (Han som går konstigt). Riktigt äckligt! PLEASE make the litte sitting area to the right a kids free zone and install some soundproofing in the whole ceiling. Hoppas att mina minus tas som konstruktiv kritik och förbättras om vi bor här igen. Tack för denna gång.

 
2023-11-16

av 425kirstenh Sollentuna, Sverige

Besviken

En besvikelse, hotellet är inte värt 4 av 5 i betyg. Slitna sunkiga mattor i korridorerna, lösa lister och avskavd färg öite överallt, ingen AC utan bara takfläktar så balkongdörrarna behövde vara öppna . Kackerlackor även uppe på 4 våningen, buffé morgon och kväll trist utan variationer. Spa var det som var bra här. Samt personalen. Jag har rest mycket och förra året var jag på Cordial Playa, otroligt mycket bättre hotell !

 
2023-01-04

av bj_rnl617

Två underbara veckor

Trevlig hotell med bra personal och mycket aktiviteter. Mycket plus till aktivitetsteamet som ordnade mycket roligt som vi alla uppskattade! Bra städning och ett mycket fint poolområde med ett splashland för de minsta.

 
2022-11-19

av Mikael E Umeå, Sverige

En kilometer till stranden

Ett riktigt bra hotell för barnfamiljer och äldre. Vi använde oss ganska lite av den stora servicen som hotellet erbjöd. Som frukost middag poolbar. Det sätts då upp på rummet Kan bli väldigt dyrt i slutänden om man inte har koll. Wifin är riktigt bra.Städningen är riktigt dåligt. Dom bäddar byter lakan och handdukar när dom ska,men själva städningen är inte bra.övrig service som receptionen är bra.Speciellt Marcus som är klockren Har man något problem med husregården så byter dom ut dom snabbt. Kan rekommendera detta hotell.

 
2022-11-07

av R3609RTjennyp

Fint familjehotell

Andra gången vi är här, jättefräscht hotell med stora lägenheter och gigantiska terrasser. Fina pooler, mkt bra frukost med allt man kan tänkas vilja ha, bl a mkt frukt. När till det mesta i Mogan, och en bra Dino mitt emot hotellet. Vi är jättenöjda!