Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana

apollo mondo one of a kind

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana – ett unikt hotell i hjärtat av historiska La Vegueta, gamla stan, i Las Palmas. För dig som vill uppleva en annan sida av Gran Canaria rekommenderar vi verkligen detta hotell där du bor med den majestätiska Santa Ana-katedralen från 1400-talet på ena sidan och rådhuset på det andra. Från hotellets läckra takbar har du storslagen utsikt över hela staden. Välkommen!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fin gammal miljö, litet och personligt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 19 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 5 km
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Boutique Hotel Cordial Plaza Mayor de Santa Ana är ett av våra utvalda Apollo Mondo One of a Kind-hotell, noga utvalda guldkorn som bjuder på en unik hotellupplevelse.

Historiens vingslag
Här bor du i unikt inredda dubbelrum, belägna i en historisk byggnad vid Plaza Santa Ana. Byggnaden uppfördes för mer än 100 år sedan och har renoverats med stor omsorg och respekt för dess ursprungliga arkitektur. Originaldetaljer som dess imponerande trappor, historiska mosaiker, ståtliga dörrar och vissa golv är fortfarande synliga och tar gästerna tillbaka i tiden till ett fantastiskt förflutet.

Takbar med utsikt över Las Palmas
På hotellet finns en uppskattad takbar med en imponerande utsikt över hela Las Palmas. Frukostrum, möjlighet finns att köpa till en kontinental frukost, finns också.

Övrigt om hotellet
Kostnadsfritt wifi. Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 350 meter från hotellet. Den sista biten får du promenera med ditt bagage genom de smala gränderna i gamla stan till hotellet. Centralt beläget med butiker, barer och restauranger bokstavligen utanför dörren. Till den välkända Las Canteras Beach är det ca fem kilometer.

Här kan du läsa om alla våra Apollo Mondo One of a Kind-hotell.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Kontinental frukost

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Apollo Mondo One of A Kind
  • Unika hotellupplevelser
  • Genomtänkt helhet och atmosfär
  • Noga utvalda av Apollo
  • Alltid minst 3 stjärnor

Alla hotell, Las Palmas

Don Carlos

Hotell Don Carlos är stället för den som vill bo på första parkett vid den härliga stranden. Detta omtyckta mellanklasshotell ligger mitt i Las Palmas, men på en lugn gågata utan störande trafik. Tidig bokning rekommenderas!

Cristina by Tigotan Las Palmas

Hotell Cristina by Tigotan Las Palmas har ett fantastiskt strandläge, direkt vid Las Canteras-stranden och inte långt från Santa Catalina-parkens trevliga uteserveringar. På stadshotellet Cristina Las Palmas råder en trevlig atmosfär och hotellet har en terrass med en pool. Hotellet välkomnar gäster över 16 år.

Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas är ett välkänt och omtyckt hotell med ett perfekt läge vid strandpromenaden. På taket finns en pool, solstolar, parasoller och en bar. Vill du hellre bada i Atlanten finns det reserverade solstolar till gästerna på stranden framför hotellet.

Art Las Palmas

Art Las Palmas är ett fräscht lägenhetshotell med rymliga moderna lägenheter. Här bor du nära shopping, barer och mysiga tapasrestauranger, och hotellet är bara minuter från Las Canteras-stranden och på gångavstånd från kända Parque de Santa Catalina.