Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 430 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Träningen
-
Det bör finnas ett bord i matsalen enbart för de som reser ensamma och vill ha sällskap.

Bekräftad gäst: 2024-05-21


9 av 10

+
Möjligheterna till träning, frukosten.
-
Beachvolleyplanen håller inte måttet. Linjerna är trasiga, antennerna har inga hållare, bollen är en riktig lågprisvariant. Skaffa riktiga linjer och köp en dyrare boll, och ta bort antennerna i nuvarande skick! Sedan behövs också djupare sand, men utan småsten om "riktiga" spelare ska uppskatta den.

Bekräftad gäst: 2024-05-21


9 av 10

+
Detta var vårat 2a besök på LAS playitas och vi tycker att det bästa med hotellet är att det finns allt på plats. Tvätt, träning, biluthyrning, massage, surf, affär osv…
-
Lite stressande vid måltiderna att de påbörjar bortplockandet av mat innan ”sluttid”

Bekräftad gäst: 2024-05-21


9 av 10

+
Att den var inte överfylld som många hotell i Turkiet
-
Högljudda engelskman som störde Vill man lyssna på musik så bör man använda hörlurar och inte tvinga andra lyssna på enes musik

Bekräftad gäst: 2024-05-14


5 av 10

+
Skön säng
-
För mycket trappor, bergbanan fungerade inte och hissar saknades, inget vidare mat. Fick inte rumstypen jag bokat.

Bekräftad gäst: 2024-05-14


10 av 10

+
Duktiga instruktörer/gästinstruktörer Bra pass, många olika. Tyst och rent
-

Bekräftad gäst: 2024-05-07


10 av 10

+
Perfekt för människor som gillar träning
-
Vi har varit på Playitas 10ggr , så vi vet vad vi får - DET MAN KAN ÖNSKA ! Kanske lite "roligare" mer variation på maträtterna i restaurangerna .

Bekräftad gäst: 2024-05-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-07


10 av 10

+
Allt är bra med hotellet!
-

Bekräftad gäst: 2024-04-30


9 av 10

+
Lägenhetsdelen var superfräsch! Poolerna. Rent på området.
-
Vi bodde först i annexet med stora kackerlackor och andra kryp. Vi borde ha fått uppgradera gratis som plåster på såren för att vi hade tre första nätter då vi sov jättedåligt. Lägenheten vi fick (betalade för) sedan var superfin!

Bekräftad gäst: 2024-04-30


Something went wrong when loading reviews.