Kundomdömen om Galera Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 81 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
4,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Närheten till centrum o stranden
-
Köksutrustningen kunde vara bättre

Bekräftad gäst: 2020-03-16


10 av 10

+
Närhet till strand och till restauranger. Lägengeten mkt fin o välutrustad
-

Bekräftad gäst: 2020-03-16


8 av 10

+
De fantastiska sängarna. Läget till strand och stad Trevlig personal
-
Det är nog bra som det är

Bekräftad gäst: 2020-03-09


9 av 10

+
Lugnt och fint nära havet rent och bra läge.
-
Kanske en drickatomat vid polen skulle inte vara dumt.

Bekräftad gäst: 2020-03-09


3 av 10

+
Läget
-
Kuddar för hårda. Sedan lovad receptionisten att vi skulle få byta rum när möjlighet gavs vi ville upp och få balkong som vi önskat. Vi såg när andra gäster kom och man kunde då innan ha gjort så att vi skulle ha fått ett annat rum men det fick vi inte. TV fungerade inte. Städningen var minimal och sänglinnena byttes aldrig som de stod att de skulle göras. Kändes sunkigt hela veckan. Priset var högt för veckan och då kunde en frukost ha ingått med tanke på standarden. Soffan var smutsig! Sängarnas bädd var insjukna - madrasser behövs bytas!!! Man fick ont i ryggen!

Bekräftad gäst: 2020-03-09


8 av 10

+
Läge
-
Ville nog ha bytt i sängen skulle bytas 1 g i veckan då bytte de bara en av våra bäddar..?

Bekräftad gäst: 2020-03-05


8 av 10

+
Beliggenhet og veldig hyggelige personale
-

Bekräftad gäst: 2020-03-05


10 av 10

+
Gillian
-

Bekräftad gäst: 2020-02-10


7 av 10

+
Närheten till havet. Lugn och ro
-
Förbättra sanitära standarden

Bekräftad gäst: 2020-02-10


10 av 10

+
Läget o att det inte var stort, litet o personligt
-
Obligatorisk fråga 6, märkligt upplägg eftersom vi inte hade någon mat/dryck. Irriterande när inte enkäter stämmer med upplägget

Bekräftad gäst: 2020-02-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

153 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
46
Bra
 
26
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2014-04-12

Inlägg av FarmorG-teborg Göteborg

vandrarhemsstandard

Bodde här f å i ett renoverat rum men den här vistelsen var rena katastrofen! Totalt ointresserad receptionsdam med mycket dåliga språkkunskaper förutom spanska. Trots att jag och resebyrån skrivit till hotellet i förväg fick vi inte balkong, de går i första hand till gäster som bokar mer en1 vecka och/eller betalar extra (vi hade inte ngt sånt alternativ). Vi fick rum 4, gick inte att byta hotellet fullt. Lägenheten hade varken fm eller kvällssol, torftig köksutrustning t ex bara en kökskniv och ingen skärbräda, endast takbelysning i köks/vardags rumsdelen, avskavda köksluckor i 70-talsstil, illorange nedsutten soffa, ingen golv/bordslampa. Bara ett sängbord med en svag lampa eller takbelysning delvis trasig, ett gammalt ofräscht träskåp med tre hyllor, stenhårda sängar. Duschplats som läckte vatten på golvet och toalett med spolknapp på trekvart endast 1 handukshängare vid tvättställ, handduk 2 hängdes på städutrustningen! som också förvarades där. Inga krokar för ytterkläder i entrén, inga dynor till altanstolarna osv. Medelmåttig vandrarhemstandard med andra ord. Hotellet lever högt på sitt fantastiska läge precis på stranden.

 
2013-04-17

Inlägg av Sussie79 Vaasa, Finland

Lugn och gemytlig vistelse

Jag och min kompis bodde en vecka på Galera Beach i slutet av mars. För oss var det ett perfekt boende. Vi ville ha en mysig lägenhet nära havet och centrum som inte kändes som ett turistkomplex, och det fick vi. Innergården var mysig och varje morgon satt vi bredvid den lilla poolen och åt frukost. Personalen var spansk och hjälpsam. Vi hade rum på andra våningen med balkong och det är att rekommendera. På morgonen kunde man ta en promenad längs stranden.

 
2013-03-14

Inlägg av FarmorG-teborg Göteborg

På stranden

Hotellet har ett fantastiskt läge alldeles vid stranden. Frächt och fint utifrån men skulle behöva en övergripande re make inuti, är nog inte renoverat på 20 år. Bara 18 lägenheter men lugnt och o skönt om man inte bor i lägenheterna närmast strandserveringen som har musik från ca 10 - 17, men det finns ju de som gillar det med. Mckt vänlig personal som städar fint.

 
2011-09-17

Inlägg av rufsrufs Stockholm, Sverige

Skapligt hotell!

Men................lite bättre sängar skulle man önska + att det skulle gå att öppna garderoberna i sovrummet utan att flytta sängarna. Dåligt med endast ett skåp i köket, tomrum mellan skåpet. Vid regn så rann det in i den lilla hallen + v-rummet.

 
2020-11-16

Inlägg av stephan81 Stockholm, Sverige

Nice location, ok hotel

We stayed here for a week. Good view from the hotel room at floor one. The rooms where renovated and had a modern touch but you could feel that it was built a while back. The music from the bar outside in the late afternoon is quite noisy. But depending if you like the music or not it could be a plus of course. In general we where pleased with the stay. But we moved to another hotel the second week, and everything except the location and sea view was better at the other hotel which also was cheaper. Water pressure in the shower was bad. Internet speed was bad. Compared to other hotel in the area...