Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 306 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Sjävhushåll nära till stranden
-
Har inte skrivit att de inte levde upp till förväntningarna dock dåliga sängar, slut borde bytas ut.

Bekräftad gäst: 2024-04-01


9 av 10

+
Läget och mysfsktorn
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2024-03-29


5 av 10

+
Läget direkt på stranden är oslagbart.
-
Slitet och ganska nedgånget jämfört med bilderna. Dålig lukt, fukt och slitna halvtrasiga möbler.

Bekräftad gäst: 2024-03-29


9 av 10

+
Läget direkt på stranden
-

Bekräftad gäst: 2024-03-18


10 av 10

+
Närhet till allt.
-

Bekräftad gäst: 2024-03-18


7 av 10

+
Läget till strand och hav och poolområdet. Lugnt och skönt med bara 16 rum.
-
Man hade ingen kontakt med reception därför att det satt en ung tjej som inte kunde ngn engelska. Ganska slitet. Trots renovering för inte så länge sedan så var det dåligt gjort, ej fackmässigt.

Bekräftad gäst: 2024-03-18


10 av 10

+
Trevligt på alla sätt
-

Bekräftad gäst: 2024-03-18


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-03-18


8 av 10

+
Närheten till havet.
-
Att man inte fick spola ner toapapper.

Bekräftad gäst: 2024-03-04


10 av 10

+
Bra med lägenhet. Känner sig, som hemma.
-
Hade inga förväntningar. Men hela lägenheten behöver renoveras!

Bekräftad gäst: 2024-03-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

166 omdömen
Utmärkt
 
59
Väldigt bra
 
50
Bra
 
29
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2023-01-28

av Inger J

Toppenläge på blåsig ö

Vi hade en ganska fin lägenhet med markterrass men tyvärr ingen sol. Lägenheten var ovanligt välutrustad om man hade velat ha självhushåll. Sängarna var riktigt sköna och med påslakan. Bra badrum med dusch, ordentligt med varmvatten och bra tryck men tyvärr ingen ventilation. Efter städning fick vi torka golvet för det var så blött. Personalen var jättetrevlig och ett plus att man kunde köpa vatten i receptionen, det är en bit till supermarket Läget på stranden är toppen med flera strandbarer alldeles intill och fina promenadvägar åt båda håll Poolområdet litet men fint och solsängar räcker till alla, dock mycket skugga p g a ett stort träd. Rekommenderar gärna detta hotell.

 
2014-04-12

av FarmorG-teborg Göteborg

vandrarhemsstandard

Bodde här f å i ett renoverat rum men den här vistelsen var rena katastrofen! Totalt ointresserad receptionsdam med mycket dåliga språkkunskaper förutom spanska. Trots att jag och resebyrån skrivit till hotellet i förväg fick vi inte balkong, de går i första hand till gäster som bokar mer en1 vecka och/eller betalar extra (vi hade inte ngt sånt alternativ). Vi fick rum 4, gick inte att byta hotellet fullt. Lägenheten hade varken fm eller kvällssol, torftig köksutrustning t ex bara en kökskniv och ingen skärbräda, endast takbelysning i köks/vardags rumsdelen, avskavda köksluckor i 70-talsstil, illorange nedsutten soffa, ingen golv/bordslampa. Bara ett sängbord med en svag lampa eller takbelysning delvis trasig, ett gammalt ofräscht träskåp med tre hyllor, stenhårda sängar. Duschplats som läckte vatten på golvet och toalett med spolknapp på trekvart endast 1 handukshängare vid tvättställ, handduk 2 hängdes på städutrustningen! som också förvarades där. Inga krokar för ytterkläder i entrén, inga dynor till altanstolarna osv. Medelmåttig vandrarhemstandard med andra ord. Hotellet lever högt på sitt fantastiska läge precis på stranden.

 
2013-04-17

av Sussie79 Vaasa, Finland

Lugn och gemytlig vistelse

Jag och min kompis bodde en vecka på Galera Beach i slutet av mars. För oss var det ett perfekt boende. Vi ville ha en mysig lägenhet nära havet och centrum som inte kändes som ett turistkomplex, och det fick vi. Innergården var mysig och varje morgon satt vi bredvid den lilla poolen och åt frukost. Personalen var spansk och hjälpsam. Vi hade rum på andra våningen med balkong och det är att rekommendera. På morgonen kunde man ta en promenad längs stranden.

 
2013-03-14

av FarmorG-teborg Göteborg

På stranden

Hotellet har ett fantastiskt läge alldeles vid stranden. Frächt och fint utifrån men skulle behöva en övergripande re make inuti, är nog inte renoverat på 20 år. Bara 18 lägenheter men lugnt och o skönt om man inte bor i lägenheterna närmast strandserveringen som har musik från ca 10 - 17, men det finns ju de som gillar det med. Mckt vänlig personal som städar fint.

 
2011-09-17

av rufsrufs Stockholm, Sverige

Skapligt hotell!

Men................lite bättre sängar skulle man önska + att det skulle gå att öppna garderoberna i sovrummet utan att flytta sängarna. Dåligt med endast ett skåp i köket, tomrum mellan skåpet. Vid regn så rann det in i den lilla hallen + v-rummet.