Kundomdömen om Barcelo Fuerteventura Castillo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 99 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget av hotellet och placeringen av vår lägenhet. Lugnt och bra.
-
Mycket hög ljudnivå i matsalen, både av musik och möbler.

Bekräftad gäst: 2024-02-23


10 av 10

+
Stort och varierat hotellområde. Rymliga och fräscha lägenheter. Trevlig och hjälpsam personal.
-
Hade varit önskvärt att hotellet tillhandahöll diskborste, diskmedel, kökshandduk mm för att man ska kunna använda köket. Eller att man fick info på förhand om att man behöver ta med detta själv, då det inte kändes värt att inhandla på plats.

Bekräftad gäst: 2024-02-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-05


8 av 10

+
Lägenhet var väldigt bra förutom städningen.
-
Städningen skulle kunna förbättras och även bättre information när vi checkade in angående att kunna köpa till halvpension eller dyligt.

Bekräftad gäst: 2024-02-02


8 av 10

+
Läget vid havet
-
Kan inte komma på nåt

Bekräftad gäst: 2024-01-26


7 av 10

+
Fina lägenheter och jättesköna sängar. Närheten till strand och hamn. Men kackerlackorna förstörde tyvärr helhetsintrycket.
-
Vi hade stora problem med kackerlackor i vår lägenhet då vi även upptäckte 2 stycken i vår säng. Vi bytte lägenhet dag 4 dock, och då till en lägenhet utan kackerlackor. Lägenheterna är super fina men dessa skadedjur är något som man inte vill ha på rummet. Man kan ju tyvärr få med sig ohyra hem till sitt boende i Sverige.

Bekräftad gäst: 2024-01-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-19


8 av 10

+
Läget, lägenheter
-
Personal i receptionen, stressat, välkomstdrinkar saknades, kaffepåsar på rummet ska vara gratis, kökshandduk ska tillhandahållas, poolen var jätte kalt,

Bekräftad gäst: 2024-01-08


10 av 10

+
Har ingenting att anmärka på, allt var toppen.
-
Kanske att poolhanddukarna kunde få bytas gratis.

Bekräftad gäst: 2023-12-11


8 av 10

+
Läget och rymliga lägenheter.
-
Något småsnålt all inklusive. Snävt utbud av drinkar och ingen glass.

Bekräftad gäst: 2023-12-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

8791 omdömen
Utmärkt
 
3868
Väldigt bra
 
2947
Bra
 
1275
Mindre bra
 
448
Underkänt
 
253

5 senaste omdömen

2022-11-13

av Pavve k Stockholm, Sverige

Bra hotell för avslappning.

Bra placerat hotell med bra och rena rum. Maten var ingen höjdare. Håller inte 4 stjärnor. De flesta i personalen kunde ingen acceptabel engelska. För lite personal i restaurangen då vi fick vänta länge på att bli serverade dryck. Perfekt hotell för avslappning och ladda batteriet. Rent och snyggt. Perfekt väder i November.

 
2020-11-10

av ceciliakarlsson2020

Fantastisk upplevelse

Trevlig personal och fantastisk mat, allt var så fint upplagt och det fanns så mycket att välja mellan, även för vegetarianer. Skönt att man fick möjlighet till aktiviteter som dart, spinning i poolen (superkul) och yoga. Hotellet har ett katt-café där man har möjlighet att skänka mat. Härligt med en kedja som tar hand om djur.

 
2020-01-02

av m7201 Malmö, Sverige

Perfekt boende

Härligt boende med God mat och sköna sängar. Det är nära till allt och perfekt för en skön semester. Här finns allt man behöver och personalen är trevlig med ordning och rent på området. Rekommenderas

 
2019-08-21

av MonicaN1781

Fint och välskött hotell

Lägenheten var jättebra . Fint och lugnt område. Städningen helt ok.. Vi fick stopp i tvättstället andra dagen men det fixade de direkt. Vi hade all inclusive och det var jättegod mat med mycket att välja på.

 
2018-11-26

av katalinlindstrom Malmö, Sverige

välskött hotell med vackra växter

Vi bodde i en stuga med 1 sovrum, vardagsrum/kök och badrum. Altan/balkong både i sovrum och vardagsrum. Badrummet var rent och välförsett med badkar. Sköna sängar. Ingen kökshandduk eller diskmedel. Altanen hade sol i stort sätt hela dagen. Städningen var jättebra. Tyvärr, bara en liten bassäng var uppvärmd, där barnfamiljerna fick vistas. Lite snålt. . Fint skött trädgård. Bra lokalsinne är ett pluss. Frukostbuffen är generös och god. Det finns många bra och spännande restauranger runt om hotelllet om man skulle tröttna på allinclusive.