Kundomdömen om Barcelo Fuerteventura Castillo

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 75 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fint hotellområde. Modernt rum.
-
Polen var väldigt smutsig. Jag såg inte att dom städade den en enda gång. Det var ”mossa” som växte på sidorna i poolen.

Bekräftad gäst: 2024-04-30


8 av 10

+
Läget av hotellet och placeringen av vår lägenhet. Lugnt och bra.
-
Mycket hög ljudnivå i matsalen, både av musik och möbler.

Bekräftad gäst: 2024-02-23


10 av 10

+
Stort och varierat hotellområde. Rymliga och fräscha lägenheter. Trevlig och hjälpsam personal.
-
Hade varit önskvärt att hotellet tillhandahöll diskborste, diskmedel, kökshandduk mm för att man ska kunna använda köket. Eller att man fick info på förhand om att man behöver ta med detta själv, då det inte kändes värt att inhandla på plats.

Bekräftad gäst: 2024-02-05


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-05


8 av 10

+
Lägenhet var väldigt bra förutom städningen.
-
Städningen skulle kunna förbättras och även bättre information när vi checkade in angående att kunna köpa till halvpension eller dyligt.

Bekräftad gäst: 2024-02-02


8 av 10

+
Läget vid havet
-
Kan inte komma på nåt

Bekräftad gäst: 2024-01-26


7 av 10

+
Fina lägenheter och jättesköna sängar. Närheten till strand och hamn. Men kackerlackorna förstörde tyvärr helhetsintrycket.
-
Vi hade stora problem med kackerlackor i vår lägenhet då vi även upptäckte 2 stycken i vår säng. Vi bytte lägenhet dag 4 dock, och då till en lägenhet utan kackerlackor. Lägenheterna är super fina men dessa skadedjur är något som man inte vill ha på rummet. Man kan ju tyvärr få med sig ohyra hem till sitt boende i Sverige.

Bekräftad gäst: 2024-01-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-19


8 av 10

+
Läget, lägenheter
-
Personal i receptionen, stressat, välkomstdrinkar saknades, kaffepåsar på rummet ska vara gratis, kökshandduk ska tillhandahållas, poolen var jätte kalt,

Bekräftad gäst: 2024-01-08


10 av 10

+
Har ingenting att anmärka på, allt var toppen.
-
Kanske att poolhanddukarna kunde få bytas gratis.

Bekräftad gäst: 2023-12-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

8935 omdömen
Utmärkt
 
3947
Väldigt bra
 
2983
Bra
 
1291
Mindre bra
 
458
Underkänt
 
256

5 senaste omdömen

2024-03-20

av Saarikoski J Southwest Finland, Finland

4 veckors njutning i Caleta de Fuste

+Vänlig omtänksam personal,Danka i receptionen,gästmanager Pablo Bravo och nästan alla andra. +My Barcelo program for unique medlem ++ åt vår städerska Soraya,alltid glad,noggrann +Lägenheten stor och trevlig med en solig stor balkong och en mindre från sovrummet som var skuggig,bra heta dagar.Bord och 4 stolar och 2 solstolar på balkongen,fint. Sköna sängar med lakansbyte då du ville.Luftkonditionering i både vardagsrum och sovrum. +Vacker välskött trädgård med blommor,buskar,träd,ödlor och bin (Duvorna är negativt) +Maten var varierad,smaklig och god,massor av sorter att välja mellan +Premium sidan lugn och trevlig service.++speciellt Laura som alltid var glad och uppmärksam.Många unga sevitriser och servitörer som var mycket vänliga och snabba. +Möjligheten att variera med Mar och Perlita,Goleta och också kvällsunderhållningen på Mar eller Castillo.Kvällsshowen började för sent 9.30 för oss med stor tidsskillnad från nord som redan var sömniga då, rummet hade en stor TV med kanaler på olika språk men inget skandinavisk. +Barcelo Appen där du kan se allt och boka själv +Läget nära Marinan,stranden och centrum.Klipporna med jordekorrar och krabbor.Nära flygfältet med taxi 16 eur och 15 min. -Affären i hotellet hade nu ett minskat utbud än tidigare,endast vatten,kläder,alkohol men ingen mat,bröd,charkuterier eller frukt. -Rökning överallt fastän det fanns skyltar och fimpar slängda överallt inte miljövänligt. -+poolområdet,bord och solstolar smutsiga och luktade illa men en härlig utsikt över viken därifrån -Massor med duvor och deras avföring på våra handdukar och kläder på balkongen om vi lämnade dem där en stund.Jättemycket arbete för städpersonalen. -Om man tänker laga mat i lägenheten är utrustningen minimal,vi åt i restauranten. Mera redskap och en ugn om man bokat för en längre tid med självhushåll.

 
2022-11-13

av Pavve k Stockholm, Sverige

Bra hotell för avslappning.

Bra placerat hotell med bra och rena rum. Maten var ingen höjdare. Håller inte 4 stjärnor. De flesta i personalen kunde ingen acceptabel engelska. För lite personal i restaurangen då vi fick vänta länge på att bli serverade dryck. Perfekt hotell för avslappning och ladda batteriet. Rent och snyggt. Perfekt väder i November.

 
2020-11-10

av ceciliakarlsson2020

Fantastisk upplevelse

Trevlig personal och fantastisk mat, allt var så fint upplagt och det fanns så mycket att välja mellan, även för vegetarianer. Skönt att man fick möjlighet till aktiviteter som dart, spinning i poolen (superkul) och yoga. Hotellet har ett katt-café där man har möjlighet att skänka mat. Härligt med en kedja som tar hand om djur.

 
2020-01-02

av m7201 Malmö, Sverige

Perfekt boende

Härligt boende med God mat och sköna sängar. Det är nära till allt och perfekt för en skön semester. Här finns allt man behöver och personalen är trevlig med ordning och rent på området. Rekommenderas

 
2019-08-21

av MonicaN1781

Fint och välskött hotell

Lägenheten var jättebra . Fint och lugnt område. Städningen helt ok.. Vi fick stopp i tvättstället andra dagen men det fixade de direkt. Vi hade all inclusive och det var jättegod mat med mycket att välja på.