Kundomdömen om Riu Costa del Sol

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

7362 omdömen
Utmärkt
 
3434
Väldigt bra
 
2425
Bra
 
976
Mindre bra
 
305
Underkänt
 
222

5 senaste omdömen

2022-03-17

av Irena825 Åstorp, Sverige

Inte det bästa

Vi bodde på hotellet 10 dagar i mars. Har betalt för svit, men fick rum med balkong mot trafikerat vägg. Rum ganska sliten, hade bara en stol i sovrummet att sitta på. Badrum var fint, ganska ny renoverat. Ganska stort hotel, mycket liv pga. all inclusive. Till huvud restaurang fick man vänta ganska länge innan ett bord var ledig. Maten, mycket halv produkter med dåligt kvalité. Samma mat på buffé varje dag. Mycket lite variation. Det var kallt på nätterna, bad att få täcke men fick urtvättade filtar med underlakan. Vi har varit på många Riu hotell, därför var det överraskning att standarden skiljer sig så mycket. Brukar inte längta hem men denna gången var det skönt att komma tillbaka hem. Personal mycket trevlig men mycket stressad.

 
2020-10-11

av 548giselal Bromma, Sverige

Bra hotell

Ett bra RIU hotell, trots Covid-19 så fick vi ett bra intryck av hotellet. Bra rum med balkong, sköna breda sängar. Badrumsdörr som hade svält av fukt, gick inte att stänga igen, kom en servicekille och ordnade det snabbt. 3 st pooler varav 2 st hade en tillhörande bar till. Den tredje baren var stängd pga lite människor. Bra mat, dock dåligt märkta vad det innehöll, skyltar i bland men inte alltid. Vore bra med märkning om allergi, vegan, mm Så slipper man fråga hela tiden. Frukosten hade dåliga alternativ gällande vegan kost. Mycket ansvar som ligger på hotellpersonalen under dessa tider och de får högsta poäng av oss!

 
2017-11-05

av mmmmmicke Kalmar, Sverige

Nytt och fräscht

Typ min 17e vistelse på Riu hotell, så jag känner igen mig 😉. ***** Nytt - Riu har slagit ihop två gamla slitna hotell och gjort ett mycket bra club hotell. 24 hour sportbar. Detta har jag efterfrågat i 16 år. ALL inklusive på riktigt. Allt ingår. 4 restaurang koncept. Andalusien ok. Buffé ok. Asiatiska bra. Italienska bäst. Många barer o self service Snygga o många pooler Solstolar som räcker o många. USB laddare på rummet Sköna sängar. **** Dryckerna. Få finsprit sorter o man måste fråga/ tjata efter de. Smirnoff, beefeaters, spansk god mörk rom. Men borde vara fler. Cola o Fanta i perfekt syrup blandning. Frukosten. Saknar skumpa och nygjord juice. Bara någon dag i veckan får man det. Och då är apelsinjuicen kass som alltid på riu. De blandar ut färskpressad juice med äcklig saftblandning. Bastu . Stor o skön *** Inomhuspool. Varför tillåta massor av skrikiga barn . Sätt barntider 8 till 10 och 17 till 19 . Resten 16 års gräns. ** Hotellet är långt... säkert 500 m. Så försök få rum nära vattnet Showerna bästa vi sett på Riu. Suveräna dansare. Men jämfört med skandinaviska showartister så är de långt efter. * inga premier League tv kanaler

 
2017-08-01

av Annelig Sigtuna, Sverige

Bra val för en semestervecka

En vecka här är precis lagom; det är ingen större variation på maten, drinkarna lagom blaskiga, huggsexa om solstolarna tidigt på morgonen och inte så mycket att se i närområdet. Vi vill dock lyfta fram att hotellet lyckats bra med sin renovering, rummen är fina och rymliga och framför allt är det rent och fräscht överallt. Hotellet rymmer många gäster, men de har tänkt till genom att ha 5 pooler. Innan avresa var vi oroade över magsjukan , som flera verkar ha drabbats av. Vi är mer förvånade över att ingen skrivit om stölder/försök till stölder på poolområdet och utanför på strandpromenaden. Detta upplevde vi som ett större hot även om hotellet gjorde vad de kunde för att motverka detta. Det som gör att vi verkligen rekommenderar RIU COSTA DEL SOL är dess personal; alla yrkesgrupper hälsar och gör att man som gäst känner sig mycket välkommen.

 
2016-08-10

av Lena L Stockholm, Sverige

Medelmåttigt

Bodde på detta hotell en vecka med min fästman nyligen. Läget var bra precis vid stranden och till centrum tar det ca 20 min att gå. Fick ett rum högst upp med en helt fantastisk utsikt, annars var rummet inget vidare likt de flesta allmäna utrymmena så behövs verkligen en uppfräschning, vilket även kommer att ske snart då hotellet snart ska renoveras. Detta hotell känns enligt oss inte som ett fyrstjärnigt utan snarare trestjärnigt. Servicen tyckte vi också kunde varit mycket bättre, lite gladare miner vid frukosten och middagen hade varit trevligt..Maten var annars faktiskt bra och det fanns mycket att välja på så även vid frukosten även om det bara fanns skinka varannan dag när vi var där! Poolen var alldeles för liten för ett hotell med så många gäster och tidigt var de flesta solstolarna redan reserverade. Underhållningen på kvällen var riktigt bra, med något undantag dock. Flamenco showen var kanon! Annars så var detta våran första resa till Torremolinos, hit åker vi igen men kommer då att välja ett annat hotell.