Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

1082 omdömen
Utmärkt
 
388
Väldigt bra
 
328
Bra
 
204
Mindre bra
 
89
Underkänt
 
73

5 senaste omdömen

2023-10-08

av Lommabo Lomma, Sverige

Mycket bra hotell i Benalmadena

Det var tredje gången vi bodde på hotellet. Denna gången hade vi rum på våning 11. Breda sköna sängar och bra kuddar. En helt fantastik utsikt från balkongen. En mycket bra frukostbuffé med allt man kan önska sig. Ett stort plus att man kan äta utomhus vilket gör att det blir väldigt tyst och lugnt. Två bra poolområden med gott om solstolar. En del stolar behöver bytas ut då de var ganska slitna. Bra service i receptionen. Mycket bra läge med direkt närhet till hamnområdet. Ett plus är att hållplats för Hop on Hop off bussarna finns precis utanför ingången till hotellet.

 
2022-10-16

av Lommabo Lomma, Sverige

Perfekt läge!!!

Det var andra gången vi bodde på hotel Alay. Bra sorlek på rummet, på våning tolv, med en väldigt stor säng och en helt fantastisk utsikt över hamnen och havet. Mycket bra frukost som erbjöd allt man kan önska sig. Ett plus att man kan sitta ute och äta sin frukost. Bra poolområden med rikligt med solstolar. Enda nackdelen var att man hade stängt av huvudgatan utanför hotellet och skulle lägga ny beläggning av asfalt vilket gav upphov till en del oljud.

 
2021-10-21

av Ingela L Stockholms län, Sverige

Undvik detta hotell ej trevligt.

Vi blev väldigt dåligt bemötta av några i receptionen och även av hotell managern.När vi checkade in lämnade vi ifrån oss kreditkort för betalning,efter 4 dag kom vi inte in på vårt rum de påstod att vi inte betalat.Receptionisten hade bara skrivit av vårt kort inte tagit bet så hon hade gjort fel men de hävdade att det var deras policy att gå tillväga så.

 
2021-10-13

av Lommabo Lomma, Sverige

Perfekt läge i Benalmadena

Perfekt läge vid hamnområdet i Benalmadena. Gångavstånd till strandpromenaden och till La Carihuela. Bra och snabb service på hotellet. Stora och fina poolområden med gott om solstolar. En fantastiskt frukost med allt man kan önska sig. Bra att kunna sitta ute och äta frukost. Mycket billiga priser på drinkar i baren. Fin balkong med sittmöbler och utsikt mot havet och hamnen. För att få hösta betyg behövs några mindre åtgärder. Vi hade bokat en svit men dubbelsängen var väldigt smal, vi fick sex flaskor vatten vid ankomst, vilket var väldigt bra, men inga glas att dricka ur på rummet, vi fick vid två tillfällen påminna om att de skulle fylla på schampo, tvål o.s.v. Man städade inte balkongen under hela vistelsen. När man beställer en svit brukar det finnas en kaffekokare på rummet. Jag kan rekommendera detta hotell.

 
2019-11-17

av Gunnel J Uppsala, Sverige

Jättebra hotell

Fina rum, sköna sängar och vi hade en fantastisk utsikt från 12:e våningen. Mycket gott att välja på till både frukost och middag. Dessutom den trevligaste och mest serviceinriktade personal vi nånsin träffat. Mycket nöjda med hotellet och resmålet!