Occidental Puerto Banús

I hjärtat av Puerto Banús med gångavstånd till såväl den berömda marina som den härliga stranden, ligger det fina hotellet Occidental Puerto Banús. Här väntar ett grönskande poolområde och flera trevliga restauranger. I en radie på 20 kilometer hittar du 22 golfbanor. Välkommen!

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Deluxerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-2 personer/1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 270 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Occidental Puerto Banus är ett fint hotell där du har alla förutsättningar för en härlig semester på Solkusten med strandpromenader, golf och flera sevärdheter inom räckhåll med bil. På hotellet väntar ett härligt poolområde med en stor pool och en separat barnpool, solstolar och parasoller. Pool-/snackbar som erbjuder enkla rätter med en lokal twist.

En bufférestaurang som är öppen för frukost och middag. A la carte-restaurangen Arrozante har fokus på medelhavsrätter som serveras med ris, som exempelvis paella och har dessutom en diger vinlista. La Dolce Vita är hotellets italienska restaurang med smaker från Toscana. Lobbybar.

Kostnadsfritt wifi över hela hotellet. Till Marbella är det 7 kilometer och till Malagas flygplats är det 64 kilometer. Stadstrafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag från buffé eller från meny)

Alla hotell, Marbella & Puerto Banus

Hard Rock Hotel Marbella

Hard Rock Hotel Marbella bjuder på äkta rock'n'roll-känsla och passar dig som ställer höga krav på komfort. Hard Rock Hotel Marbella är en mötesplats för musikälskare i alla åldrar med en utomhusscen för konserter. En vistelse här är en rolig och annorlunda semesterupplevelse! För att bo på hotellets måste du ha fyllt 16 år.