Fri ombokning

Nyhet! Covid-19 Trygghetspaket för en ännu tryggare resa

Apollos Covid-19 Trygghetspaket får du som redan har en bokad resa, eller bokar en ny resa, på köpet. Covid-19 Trygghetspaket gäller paketresor inom Apollos ordinarie charterprogram. Det vill säga en resa med flyg och hotell inom Europa, Kanarieöarna och Egypten. Covid-19 Trygghetspaket gäller inte på resor med flexibel reslängd som du paketerar själv, cityresor, kryssningar eller endast flyg. Kostnadsfri namnändring är inte möjlig på resor med regulärflyg.


Allt detta ingår i Covid-19 Trygghetspaket

  • Öppet köp*: Apollo erbjuder nu öppet köp fram till 60 dagar innan avresa, oavsett anledning till att du som kund önskar avboka din resa. 
  • Fri ombokning**: Du betalar endast den eventuella prisskillnaden när du bokar om din resa till en annan charterresa i vårt ordinarie charterprogram med resor inom Europa inkl. Kanarieöarna och Egypten.
  • Corona-test: Apollo står för kostanden av ditt PCR-test (värde ca 2000kr per person) för resor till och med 31/3-21 om ditt resmål kräver det. Reser du från och med 1/4-21 står Apollo för den största delen av kostnaden för ditt PCR-test.

 

* Gäller för bokningar efter den 15/11 2020.
** Gäller för bokningar efter 5/3 2020.

  • Skjut upp slutbetalningen: Du kan vänta med att göra slutbetalningen för din charterresa ända fram till 30 dagar före avresa.
  • Byt resekompis kostnadsfritt: Ändra namnen på biljetterna i ditt resesällskap helt kostnadsfritt upp till 48 timmar innan avresa.
  • Ändra tillval: Ändra dina tillval fram till 24 timmar innan avresa, så att du både kan boka på och boka av efter vad du tycker känns rätt när det väl är dags för din resa.
  • Karantänhotell täcks: Vi står för mat och hotell om du trots allt skulle ha oturen att hamna i karantän på någon av våra resmål.

  • Slipp resa sjuk: Fri ombokning om du eller någon i ditt resesällskap får Covid-19.

Se gällande regler och villkor i fliken här nedanför.

Regler och villkor för Covid-19 Trygghetspaket

När du bokar en paketresa hos oss på Apollo omfattas du alltid av paketreselagen. Det innebär att du alltid får pengarna tillbaka om resan av någon anledning skulle bli inställd.


Maxi-försäkring - För dig som vill vara fullt försäkrad

Maxi försäkring - Full försäkring på resan

Maxi försäkring - Full försäkring på resan


Frågor och svar

Kan jag omboka resan om jag blir smittad av corona?

Kostar min resa extra med Covid-19 Trygghetspaket?

Behöver jag en reseförsäkring?

Vad händer om jag blir sjuk på resmålet?

Vad händer om jag hamnar i karantän på resan?

Vad händer om myndigheter avråder från att resa?