Båtutfykt

Apollo är det trygga valet

Vi gör alltid allt vi kan för du ska kunna boka och planera din semester, så enkelt och riskfritt som möjligt. Vi följer givetvis paketreselagen till punkt och pricka och har dessutom lagt till en mängd möjligheter för ett flexibelt resande, så att du och alla andra som reser med oss ska känna er helt trygga med att planera, boka och resa.  


Därför ska du resa med Apollo

Apollos VD, Tobias Jönsson

Vi har solida ägare

Att vi kan göra det är tack vare våra mycket solida ägare: REWE Group. De är en av Tysklands största livsmedelsföretag och är finansiellt mycket stabila vilket gör att vi på Apollo alltid kan hålla vad vi lovar. REWE Group är dessutom inte börsnoterade vilket gör att de inte påverkas lika mycket av marknadens svängningar och krav, utan kan jobba långsiktigt i alla delar av sin verksamhet. Detta gör dem till en synnerligen lämplig ägare av ett resebolag i den föränderliga värld vi lever i idag.

Alltid pengar tillbaka

Skulle din resa bli inställd betalar vi alltid tillbaka pengarna inom 14 dagar i och inte i form presentkort eller ”poäng”. Vi gör det automatiskt och utan att du behöver kontakta oss.


Tryggt med Paketresa

Först och främst så följer vi alltid Paketreselagen, UDs rekommendationer och Allmänna Reklamationsnämndens beslut till punkt och pricka. Det innebär att du som bokar en paketresa med Apollo är extra trygg eftersom vi hanterar kontakten med flygbolag och hotell och om något oförutsett skulle inträffa ser vi alltid till att ta hem våra gäster på ett tryggt och säkert sätt.

Vår personal finns på plats för dig

Vi har personal på de flesta av våra resmål som talar ett eller flera nordiska språk och de finns tillhands för dig dygnet runt när du behöver hjälp. På vissa resmål där vi inte har personal kan du få hjälp från vår lokala engelsktalande samarbetspartner, och på andra resmål erbjuder vi Apollo Service Line, vilket innebär att du, dygnet runt, komma i kontakt med oss via telefon, sms och mejl, som besvaras av skandinavisk- och engelsktalande Apollo personal.

Vi har 35 års erfarenhet av resor och stort nätverk på våra destinationer

Väl på plats - när du bokat din resa, packat väskan, flugit ett par timmar, klivit av planet och mötts av den härligt varma väggen på ditt resmål - finns det också en del saker som kan kännas tryggt att veta. Med nästan 35 års erfarenhet av resor har vi skapat ett stort och djupt nätverk på alla våra destinationer. Det består inte bara av lokala reseagenter, hotell, restauranger och partners utan även av myndigheter, vårdinstanser, polisväsende och andra viktiga samhällsfunktioner. Vår beredskapsorganisation får alltid tidig och korrekt information om händelser som kan påverka din resa och din vistelse. Information som vi alltid gör vårt yttersta för att agera på och förmedla vidare till dig.

Vi kan snabbt agera och ställa om när det krävs

Skulle det vara så att din flygrutt behöver ändras eller din resa avbrytas, kan vi göra även det med kort varsel. Vår långa erfarenhet och våra tydliga processer för hur vi ska agera i hastigt uppkomna situationer gör att vi snabbt kan agera och ställa om när så krävs. Det ger oss förutsättningarna och självförtroendet att fortsätta arrangera säkra resor. Men framför allt gör allt du läst här ovanför att du kan känna dig trygg med att resa med oss även i fortsättningen.

Vi tror på hållbart resande

Apollos hållbarhetsarbete fokuserar på hela resan: hemma, på flyget och ute på destinationerna. Arbetet är inriktat på mänskliga rättigheter, klimatförändringar, hållbara produkter och en hållbar leverantörskedja.

  • Apollo ökar kontinuerligt hållbarhetskraven på leverantörer och samarbetspartners. 
  • Apollo arbetar aktivt för att minimera sitt klimatavtryck.
  • Apollo arbetar, genom branschsamarbeten, aktivt för att bidra till utvecklingen av hållbar turism.
Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet

Förbättrat av- och ombokningsskydd

För att du ska känna dig trygg erbjuder vi dig att köpa vårt av- och ombokningsskydd i samband med att du bokar din resa. Den ger dig ett bra skydd inte bara vid sjukdom utan även vid andra oförutsedda händelser. Du kan även teckna en av branschens bästa reseförsäkringar genom vår samarbetspartner Gouda.

Läs mer och av- och ombokningsskydd

Bra att veta

Läs mer om inresekrav & lokala regler för resmål, få svar på frågor om din resa och...

Frågor & svar

Här hittar vanliga frågor och svar om din resa. Du kan även chatta med vår kundservice eller kontakta oss på annat vis. Hur kan vi hjälpa dig?

Till frågor & svar

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här