Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

ToppHälsas träningsresa till Egypten

NYHET! Bubblaren inom resevärlden just nu är Egypten! Vi på ToppHälsa vill självklart vara först ut och erbjuder därför 2019 en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell Aqua Vista – Powered by Playitas! På ToppHälsas träningsvecka i Egypten kommer du kunna lära dig crawla, få lektioner i tennis, ta cykelturer på landsvägscykel, yoga på hotellets rooftop med Sara Eriksson, träna löpteknik på sprintbanan och träna hela kroppen med kändis-PT:n David ”D-flex” Seisay! Ari Lipponen (årets gruppträningsinstruktör 2017) bjuder på allt från Groovy Pilates till Hard Core. Detta är ett tillfälle att få bo på ett förstklassigt hotell med all inclusive för ett fantastiskt pris – så häng med oss för första gången till Egypten!

Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

Träningen

Här kan du se program för veckan

Observera att programmet kan komma att ändras.

Om hotellet

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas är Afrikas största och mest kompletta sporthotell och beläget strax utanför Hurghada med bara 15 minuter från flygplatsen. Powered by Playitas innebär en garanti för hög nivå på allt från service, sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Gäster som tidigare har besökt hotellen Playitas och La Pared kommer att känna igen mycket, även om Aqua Vista på många sätt blir helt unikt.

Hotellet har en nybyggd olympisk 50-meterspool, som är uppvärmd året runt, tre padeltennisbanor samt tre vanliga tennisbanor, ett 600 kvadratmeter stort inomhusgym, utomhusgym, sprintbanor, spinningrum och mycket mer!

Det finns även fyra pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. En kort promenad ner till stranden så har du en skön vik med vågbrytare. Vid stranden finns även olika vattensporter mot avgift. Gratis solstolar och parasoller vid poolen och stranden. Handduksservice.

Pris från: 9 998:-

När: 14-21 mars 2019

Var: Aqua Vista, Hurghada, Egypten

I priset ingår:

  • Flyg tur retur
  • Boende del i Dubbelrum
  • All inclusive
  • Transfer och mat på flyget
  • Visum
  • All träning enligt program

 

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!

Begränsat antal platser! Boka senast två veckor före avresa, i mån av plats.

Fullbokad. Boka en annan träningsresa.


Ledare som följer med

Ari Lipponen

Ari Lipponen blev vald till årets gruppträningsinstruktör 2017 och vinnare av Guldhjärtat. Ari började dansa som 7-åring och har hunnit med de flesta stilarna: bugg, lindy hop, rock 'n roll, balett, jazz, modernt och latin. Han har många års erfarenhet som instruktör och ledare, och undervisar bland annat i yoga, ABSolution och dans. Ari har varit gästinstruktör på flera av våra anläggningar och är en populär, uppskattad och en fantastisk glädjespridare. Ari kommer garanterat att inspirera dig under veckan!

Sara Eriksson

Sara Eriksson lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans till yoga.

David ”D-Flex” Seisay

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, däribland Michael Persbrandt inför Hamilton-filmerna.

Madeleine Vall Beijner

Madeleine Vall Beijner är professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Utöver thaiboxning tränar hon MMA, boxning, löpning, yoga och gillar extra mycket (förutom att slåss) att träna utomhus och bli smutsig under naglarna. Hon är PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar och frilansar som journalist. Madde spelade dessutom in stunts i filmen Wonder Woman.