ToppHälsas träningsresa till Egypten

VI ÄR TILLBAKA! Sporthotellet Aqua Vista - powered by Playitas tog träningsresebranchen med storm och Egypten är tillbaka i ny skepnad - som sport & träningsparadis! Nu gör vi om denna succéresa för tredje gången med Topphälsa och välkomnar gamla och nya deltagare till en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största och bästa sport- och träningshotell - Aqua Vista – Powered by Playitas!

På ToppHälsas träningsresa kommer du kunna yoga varje dag, träna löpteknik på sprintbanan och träna hela kroppen i vår crossfitbox. Du får lära dig crawla i den olympiska poolen, få lektioner i tennis och trendiga racketsporten padel liksom ta cykelturer på landsvägscykel tillsammans med våra ledare. (ledare presenteras inom kort)

Denna resa är ett ypperligt tillfälle att få bo på ett förstklassigt hotell med All Inclusive för ett fantastiskt pris – så häng med oss till Egypten!

Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 

Träningen

Här hittar du ett exempelprogram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll

Preliminärt program mars 2021

Om hotellet

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas är Afrikas största och mest kompletta sporthotell och beläget strax utanför Hurghada med bara 15 minuter från flygplatsen. Powered by Playitas innebär en garanti för hög nivå på allt från service, sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Gäster som tidigare har besökt hotellen Playitas och La Pared kommer att känna igen mycket, även om Aqua Vista på många sätt blir helt unikt.

Hotellet har en nybyggd olympisk 50-meterspool, som är uppvärmd året runt, tre padeltennisbanor samt tre vanliga tennisbanor, ett 600 kvadratmeter stort inomhusgym, utomhusgym, sprintbanor, spinningrum och mycket mer!

Det finns även fyra pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. En kort promenad ner till stranden så har du en skön vik med vågbrytare. Vid stranden finns även olika vattensporter mot avgift. Gratis solstolar och parasoller vid poolen och stranden. Handduksservice.

Pris från: 11 998:- 

Datum
12-19 mars 2021 

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada, Egypten

Avreseorter: Stockholm

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår

  • Flyg tur retur från Stockholm eller Göteborg
  • Boende del i Dubbelrum
  • All inclusive
  • Transfer och mat på flyget samt bagage
  • Visum (on arrival)
  • All träning enligt program

​​​​​* Enkelrumstillägg 2500:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16


Ledare som följer med

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Kristjan Lotus som är proffsdansaren inom Ballroom Dancing upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Kristjan har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forumen som har med dans att göra.

Sara Eriksson är med på många av våra träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

Gunilla Siljebäck Melin har aldrig slutat träna simning och tävlar fortfarande i Masters. Hon arbetar dagligen med simundervisning och har kurser för alla åldrar från nyfödda i babysim till vuxna i crawl.  Målet är alltid att det ska kännas tryggt, roligt och utvecklande för deltagarna. Gunilla instruerar också i Life Kinetik (träning för hjärnans utveckling), step-up och nybörjar-padel.