ToppHälsas träningsresa till Egypten

VI ÄR TILLBAKA! Sporthotellet Aqua Vista - powered by Playitas tog träningsresebranchen med storm och Egypten är tillbaka i ny skepnad - som sport & träningsparadis! Nu gör vi om denna succéresa för tredje gången med Topphälsa och välkomnar gamla och nya deltagare till en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största och bästa sport- och träningshotell - Aqua Vista – Powered by Playitas!

På ToppHälsas träningsresa kommer du kunna yoga varje dag, träna löpteknik på sprintbanan och träna hela kroppen i vår crossfitbox. Du får lära dig crawla i den olympiska poolen, få lektioner i tennis och trendiga racketsporten padel liksom ta cykelturer på landsvägscykel tillsammans med våra ledare. (ledare presenteras inom kort)

Denna resa är ett ypperligt tillfälle att få bo på ett förstklassigt hotell med All Inclusive för ett fantastiskt pris – så häng med oss till Egypten!

 


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 

 


Träningen

Här hittar du ett exempelprogram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll

 

Preliminärt program mars 2022

 

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris från: 11 998:- 

* Boka tidigt rabatt på 500 sek för bokning innan 31 okt 2021, ordinarie pris 12 498 sek

Datum
15-22 mars 2022, Göteborg
16-23 mars 2022, Stockholm 

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada, Egypten

Avreseorter: Stockholm & Göteborg

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår

  • Flyg tur retur från Stockholm eller Göteborg
  • Boende del i Dubbelrum
  • All inclusive
  • Transfer och mat på flyget samt bagage
  • Visum (on arrival)
  • All träning enligt program

​​​​​* Enkelrumstillägg 2500:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Om ledarna

Pamela Andersson

Pamela Andersson

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör och belönats med Årets Kurage, Journalistpriset 2014 av CancerRehabFonden och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020.

Jose Nunez

Jose Nunez

Jose Nunez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Freddie Nyholm

Freddie Nyholm

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Sara Eriksson

Sara Eriksson

Sara Eriksson är med på många av ToppHälsas träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas