ToppHälsas träningsresa till Egypten

ÄNTLIGEN! Bubblaren Aqua Vista tog tränings-Sverige med storm och Egypten är tillbaka i ny skepnad - som sport & träningsparadis! Nu gör vi om denna succéresa med Topphälsa och välkomnar gamla och nya deltagare till en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell - Aqua Vista – Powered by Playitas!

På ToppHälsas träningsvecka i Egypten kommer du kunna lära dig crawla i den olympiska poolen, få lektioner i tennis och trendiga racketsporten padel, ta cykelturer på landsvägscykel, yoga, träna löpteknik på sprintbanan och träna hela kroppen i vår crossfitbox.  En av höjdpuntkerna är Body Fit med kändis-PT:n David ”D-flex” Seisay.  Roliga träningsklasser med koregrafi, puls och hetta, och givetvis är  ToppHälsas Pamela Andersson på plats. 

Denna resa är ett ypperligt tillfälle att få bo på ett förstklassigt hotell med All Inclusive för ett fantastiskt pris – så häng med oss till Egypten!

Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 

Träningen

Här kan du se program för veckan

Observera att programmet kan komma att ändras.

Om hotellet

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas är Afrikas största och mest kompletta sporthotell och beläget strax utanför Hurghada med bara 15 minuter från flygplatsen. Powered by Playitas innebär en garanti för hög nivå på allt från service, sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Gäster som tidigare har besökt hotellen Playitas och La Pared kommer att känna igen mycket, även om Aqua Vista på många sätt blir helt unikt.

Hotellet har en nybyggd olympisk 50-meterspool, som är uppvärmd året runt, tre padeltennisbanor samt tre vanliga tennisbanor, ett 600 kvadratmeter stort inomhusgym, utomhusgym, sprintbanor, spinningrum och mycket mer!

Det finns även fyra pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. En kort promenad ner till stranden så har du en skön vik med vågbrytare. Vid stranden finns även olika vattensporter mot avgift. Gratis solstolar och parasoller vid poolen och stranden. Handduksservice.

Pris från: 11 498:-

När: 11-18 mars 2020

Var: Aqua Vista, Hurghada, Egypten

I priset ingår:

  • Flyg tur retur
  • Boende del i Dubbelrum
  • All inclusive
  • Transfer och mat på flyget
  • Visum
  • All träning enligt program

 

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!

Begränsat antal platser! Boka senast två veckor före avresa, i mån av plats.

Boka


Ledare som följer med

Fler ledare tillkommer inom kort.

David ”D-Flex” Seisay

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, däribland Michael Persbrandt inför Hamilton-filmerna.