ToppHälsas träningsresa till Egypten

ÄNTLIGEN! Bubblaren Aqua Vista tog tränings-Sverige med storm och Egypten är tillbaka i ny skepnad - som sport & träningsparadis! Nu gör vi om denna succéresa med Topphälsa och välkomnar gamla och nya deltagare till en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell - Aqua Vista – Powered by Playitas!

På ToppHälsas träningsvecka i Egypten kommer du kunna lära dig crawla i den olympiska poolen, få lektioner i tennis och trendiga racketsporten padel, ta cykelturer på landsvägscykel, yoga, träna löpteknik på sprintbanan och träna hela kroppen i vår crossfitbox.  En av höjdpunkterna är Body Fit med kändis-PT:n David ”D-flex” SeisayRoliga träningsklasser med koregrafi, puls och hetta, dansklasser med underbara och populära Freddie Nyholm och givetvis är  ToppHälsas Pamela Andersson på plats. Apollos Alexander Megadimi gästar oss med tuffa WOD/crossfitpass Sara Eriksson bjuder på yoga under bar himmel! Dessutom simträning/lär dig crawla (ledare presenteras inom kort) i den olympiska poolen.

Denna resa är ett ypperligt tillfälle att få bo på ett förstklassigt hotell med All Inclusive för ett fantastiskt pris – så häng med oss till Egypten!

Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 

Träningen

Här kan du se program för veckan

Observera att programmet kan komma att ändras.

Om hotellet

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas är Afrikas största och mest kompletta sporthotell och beläget strax utanför Hurghada med bara 15 minuter från flygplatsen. Powered by Playitas innebär en garanti för hög nivå på allt från service, sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Gäster som tidigare har besökt hotellen Playitas och La Pared kommer att känna igen mycket, även om Aqua Vista på många sätt blir helt unikt.

Hotellet har en nybyggd olympisk 50-meterspool, som är uppvärmd året runt, tre padeltennisbanor samt tre vanliga tennisbanor, ett 600 kvadratmeter stort inomhusgym, utomhusgym, sprintbanor, spinningrum och mycket mer!

Det finns även fyra pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. En kort promenad ner till stranden så har du en skön vik med vågbrytare. Vid stranden finns även olika vattensporter mot avgift. Gratis solstolar och parasoller vid poolen och stranden. Handduksservice.

Pris från: 11 498:-

11-18 mars 2020 Göteborg
13-20 mars 2020 Stockholm

Var: Aqua Vista, Hurghada, Egypten

I priset ingår:

  • Flyg tur retur från Stockholm eller Göteborg
  • Boende del i Dubbelrum
  • All inclusive
  • Transfer och mat på flyget
  • Visum
  • All träning enligt program

​​​​​* Enkelrumstillägg 2500:- 

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!

Begränsat antal platser! Boka senast två veckor före avresa, i mån av plats.

Boka


Ledare som följer med

Fler ledare tillkommer inom kort.

David ”D-Flex” Seisay

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, däribland Michael Persbrandt inför Hamilton-filmerna.

Pamela Andersson 

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Sara Eriksson 

är med på många av våra träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

Freddie Nyholm 

är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.