ToppHälsas träningsresa till Egypten

Egypten och Hurghada tog tränings-Sverige med storm innan pandemin och är nu tillbaka i ny skepnad  som sport- och träningsparadis! Nu gör vi om denna succéresa med ToppHälsa och hälsar gamla och nya deltagare välkomna till en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell Aqua Vista – Powered by Playitas i Hurghada.

Hotellet ligger i direkt anslutning till Röda havets kristallklara vatten. Det finns även sex pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. Under träningsveckan i Egypten kommer du få dansa ute i det fria med underbara Freddie Nyholm och hittar glädjen med rörelse, fyspass och bootcamp med Sara Eriksson. José Nunez är på plats och kör sitt populära koncept Moveoo där du får utmana kroppen på ett helt nytt sätt. Vi har även en simcoach på plats så att både nybörjare och mera erfarna simmare får lära sig från grunden eller utveckla sin crawlteknik i den olympiska 50-metersbassängen. Vår yogainstruktör Lena Järpsten får dig att börja och avsluta dagarna på bästa sätt medan Topphälsas Pamela Andersson leder powerwalk och inspirerar dig med sin gripande föreläsning. Allt är möjligt!

Här finns också både tennis- och padelbanor och vi har flera turer med landsvägscykel där både nybörjare och etablerade cyklister kan hänga med. Dessutom får du förstås inte missa både stranden eller att njuta i solen vid någon av de vackra poolerna!Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 

 Träningen

Här hittar du ett exempelprogram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll

 

Preliminärt program mars 2022Ledarna

Nedan kan du läsa mer om de ledare som följer med. Fler ledare kommer tillkomma! 

 

f

Uppdaterad information
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris från: 11 998:- 

Datum: 15-22 mars 2022

Avreseort: Stockholm 

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm 

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår

  • Flyg tur retur 
  • Boende del i Dubbelrum
  • All inclusive
  • Transfer, mat på flyget samt bagage
  • Visum (on arrival)
  • All träning enligt program

​​​​​* Enkelrumstillägg 2500:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]

                                                                                                                                                                                                          


Om ledarna

Pamela Andersson

Pamela Andersson

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör och belönats med Årets Kurage, Journalistpriset 2014 av CancerRehabFonden och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020.

Jose Nunez

Jose Nunez

Jose Nunez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Freddie Nyholm

Freddie Nyholm

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Sara Eriksson

Sara Eriksson

Sara Eriksson är med på många av ToppHälsas träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

Lena Järpsten

Lena Järpsten har över 15-års erfarenhet av gruppträning inom både cykel, aerobics, styrketräning och yoga och är certifierad inom Yoga Alliance. Lena håller dessutom utbildningar för ledare, företag och myndigheter. Hon har haft Indien som ett andra hem under många år där hon fördjupat sig i sambandet mellan rörelse, kroppen och vår förmåga att uppleva glädje och välbefinnande.


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas