ToppHälsas träningsresa till Egypten

Egypten och Hurghada tog tränings-Sverige med storm innan pandemin och är nu tillbaka i ny skepnad  som sport- och träningsparadis! Nu gör vi om denna succéresa med ToppHälsa och hälsar gamla och nya deltagare välkomna till en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell Aqua Vista – Powered by Playitas i Hurghada.

Hotellet ligger i direkt anslutning till Röda havets kristallklara vatten. Det finns även sex pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. Här får du dansa loss ordentligt med danskungen Kristjan Lootus känd från Let’s Dance. Härliga Freddie Nyholm finns med och kommer bjuder både Body Combat och Balance, bootcamp och nostalgiska aerobispass! Med på resan är också José Nunez som kommer med sitt eget koncept Moveoo och utmanar dig att tänka nytt med sina träningspass. Gunilla Siljebäck Melin lär dig att crawla så det står härliga till och Topphälsas Pamela Andersson leder powerwalk på morgonen och inspirerar dig med sin gripande föreläsning. Sara ”Stark med Sara” Eriksson kommer att utmana dig i både crossfit, bootcamp, core, HIT och rörlighetsträning. Allt är möjligt! 

Här finns också både tennis- och padelbanor och vi har flera turer med landsvägscykel där både nybörjare och etablerade cyklister kan hänga med. Dessutom får du förstås inte missa både stranden eller att njuta i solen vid någon av de vackra poolerna!


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


Träningen

Preliminärt program

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll

Pris från: 11 998:- 

500:- i rabatt vid bokning innan 31/12, ordinarie pris 12 498:-

Datum & avreseort:

22-29 mars 2023, Göteborg & Köpenhamn
23-30 mars 2023, Stockholm 

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår

  • Flyg tur retur 
  • Boende del i Dubbelrum
  • All inclusive
  • Transfer, mat på flyget samt bagage
  • Visum (on arrival)
  • All träning enligt program

​​​​​* Enkelrumstillägg 1500:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Begränsat antal platser!

Boka

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]

                                                                                                                                                                                                          


Om ledarna

Ledarna presenteras här inom kort. 

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Sara Eriksson

Yoga- & träningsinstruktören som peppar dig att ha roligt och att våga ta i medan du tränar och att våga känna efter och vara i det som är när du yogar. Sara driver företaget Stark med Sara, hon är utbildad idrottsvetare, akademiskt certifierad pt och gruppträningsinstruktör i följande tränings- & yogaformer: HIIT, bootcamp, funktionell träning, core, dans, aqua, cirkelträning samt hatha-, yin- och postural yoga. Samtliga klasser utgår från dig och där du är så passa på att testa nåt nytt på träningsresan. Det är bland annat det som driver Sara, att se hur du utmanar dig på ditt sätt och hur det glittrar till i ögonen när du gjort något du inte trodde var möjligt! Med Sara blir du starkare inifrån och ut!

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Gunilla Siljebäck Melin har aldrig slutat simma och tävlar själv än idag. Hon instruerar alla åldrar, från babysim, barn, skolelever till vuxna och crawlkurser. Målet är alltid att det ska kännas tryggt och roligt att simma och utvecklas. Gunilla är också licensierad tränare i Life Kinetik, en unik träningsform för hjärnans utveckling.

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas