ToppHälsas träningsresa till Egypten

Egypten och Hurghada tog tränings-Sverige med storm innan pandemin och är nu tillbaka i ny skepnad  som sport- och träningsparadis! Nu gör vi om denna succéresa med ToppHälsa och hälsar gamla och nya deltagare välkomna till en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell Aqua Vista – Powered by Playitas i Hurghada.

Hotellet ligger i direkt anslutning till Röda havets kristallklara vatten. Det finns även sex pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. Under träningsveckan i Egypten kommer du få dansa ute i det fria och hitta glädjen med rörelse, fyspass och bootcamp. Vi har även en simcoach på plats så att både nybörjare och mera erfarna simmare får lära sig från grunden eller utveckla sin crawlteknik i den olympiska 50-metersbassängen. Vår yogainstruktör får dig att börja och avsluta dagarna på bästa sätt. Allt är möjligt!

Här finns också både tennis- och padelbanor och vi har flera turer med landsvägscykel där både nybörjare och etablerade cyklister kan hänga med. Dessutom får du förstås inte missa både stranden eller att njuta i solen vid någon av de vackra poolerna!Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. Träningen

Programmet presenteras här inom kort. 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll

 

Pris från: 12 498:- 

Datum & avreseort:

22-29 mars 2023, Göteborg & Köpenhamn
23-30 mars 2023, Stockholm 

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår

  • Flyg tur retur 
  • Boende del i Dubbelrum
  • All inclusive
  • Transfer, mat på flyget samt bagage
  • Visum (on arrival)
  • All träning enligt program

​​​​​* Enkelrumstillägg 2500:- 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Begränsat antal platser!

Boka

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]

                                                                                                                                                                                                          


Om ledarna

Ledarna presenteras här inom kort. 

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Gunilla Siljebäck Melin har aldrig slutat simma och tävlar själv än idag. Hon instruerar alla åldrar, från babysim, barn, skolelever till vuxna och crawlkurser. Målet är alltid att det ska kännas tryggt och roligt att simma och utvecklas. Gunilla är också licensierad tränare i Life Kinetik, en unik träningsform för hjärnans utveckling.


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas