Padel Camp med Swedish Padel Camp

Playitas Resort, Fuerteventura

Upplev en padelresa utöver det vanliga i exklusivt samarbete med Swedish Padel Camp, där vi tar dig med till träningsparadiset Playitas Resort på Fuerteventura. Njut av en vecka fylld med intensivt och coachat padelspel, där varje dag är en möjlighet att förbättra din teknik och utvecklande matchspel.


Om resan 

Våra padelresor med Swedish Padel Camp är minnesvärda utvecklande resor, med fokuse på att ta ditt padelspel till nya höjder. Vi omges av en fantastisk miljö där teknik och matchspel blir en naturlig del av din utveckling. Vårt resmål garanterar håller hög kvalitet på padelbanor, boende, mat, återhämtning, gym och annan aktivitet. Utöver de fyra timmarna coachad träning per dag finns det gott om utrymme för dig att njuta av andra aktiviteter på Payitas ordinarie sportprogram (om du vill och orkar).

Vår passion är att skapa en inkluderande och välkomnande atmosfär. Vi strävar efter perfektion i varje detalj för att säkerställa att du får en oförglömlig upplevelse med oss. Bortom padelspelet erbjuder resan soliga dagar, avkopplande stunder och en nära närhet till stranden. Ett uppfriskande dopp i Atlanten och after workout blir självklara höjdpunkter efter några intensiva timmar på padelbanan.

För oss handlar denna resa inte bara om att spela padel – det handlar om att skapa minnen och upplevelser som kommer att vara med dig långt efter att solen har gått ner över Fuerteventura. Välkommen till en vecka där padelspel och njutning går hand i hand, och där varje ögonblick är en möjlighet till personlig utveckling och gemenskap.


Program

Program 1 nov 2024 Program 8 nov 2024 Program 15 nov 2024 

Program 7 mar 2025 Program 14 mar 2025 

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.


Vem kan delta?

Resan passar från aktiv nybörjare (Matchi-skalan, en stabil 3 och uppåt!) till en bra motionär och tävlingsspelare. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam.

Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och skapa minnen för livet med.


Om Swedish Padel Camp

Swedish Padel Camp drivs av Håkan och Petra, med bas i Varberg. Swedish Padel Camp är en del av Golden Wellness AB som har många års erfarenheter att arrangera träningsresor.

Pris från 17 998:-

Datum: 

 • 1-8 nov 2024, pris 17 998:-
 • 8-15 nov 2024, pris 17 998:-
 • 15-22 nov 2024, pris 17 998:-
   
 • 7-14 mar 2025, pris 17 998:-
 • 14-21 mar 2025, pris 17 998:-

Hotell: Playitas Resort

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:

 • Flyg tur & retur
 • Mat ombord på flyget 
 • Bagage + handbagage
 • Transfer tur & retur 
 • Del i dubbelrum på Playitas Resort 
 • Halvpension (frukost & middag)
 • Ledarledd träning enligt program. 4 timmar padel/dag.

* Enkelrumstillägg 3500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka november 2024
Sista dag för bokning 18 okt, 15 okt & 1 nov 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Boka mars 2025
Sista dag för bokning 21 feb & 28 feb 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Begränsat antal platser, max 32 deltagare per vecka. 

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna 


 

Håkan Johansson – Certifierad padel – och tenniscoach varav över 30 års erfarenhet som tenniscoach på heltid. Certifierad mental coach.Uppdrag som coach samt tränare och fystränare  inom olika sporter på elitnivå under många år. Arbetar med event- och träningsföretaget Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Licensierad Personlig tränare och kostrådgivare. Över 25 årserfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event- och träningsförtaget Golden Wellness AB på heltid.

Ytterligare ledare kommer att delta under veckorna 


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort