Spicy, Sweaty & Strong

Jamilla Wittrup

Det finns andra sätt att få svetten att lacka än att slappa i solen vid poolen, och det är genom att hänga med på mina klasser. Förutom att bli genomsvettig kan du förvänta dig tuff träning, en energiboost, massor av skoj och grym musik, och kanske lär du dig till och med något nytt. En sak är säker, när vi avslutar passet är vi alltid på bättre humör än när vi började!


Klassbeskrivningar 

HIIT är ett pass där du kan förvänta dig att pulsen kommer att höjas rejält. Vi arbetar i relativt korta och intensiva intervaller, främst med vår egen kroppsvikt eller utrustning som medicinbollar och cardiomaskiner.

WOD står för Workout of the Day. Här kan du förvänta dig en kombination av styrketräning och konditionsträning. Vi kommer att använda massor av utrustning, såsom; kettlebells, medicinboll, hopprep, skivstänger och hantlar, men också vår egen kroppsvikt.

Abs och Core är en 30-minutersgrupp där vi främst fokuserar på kroppens kärna, det vill säga coren. En stark core innebär en stark grund, och ju starkare grunden är, desto mindre är risken för skador. En stark core ger också bättre hållning och främjar våra idrottsliga förmågor.

Upper Body är ett pass där vi fokuserar på att göra vår rygg, axlar, armar, bröst och mage starkare. Fokus på teknik.

Lower Body är styrketräning för ben, rumpa och core, med större fokus på teknik.

Full Body Strength är ett pass med tunga lyft för de stora muskelgrupperna och fullt fokus på teknik. Det här passet kommer att vara lite mer tekniskt och fokusera på stykeövningar mer än puls, detta är bra både för nybörjare såväl som vana motionärer som vill bygga upp grundstyrkan.

Ass & Core är grunden i vår kropp, här jobbar vi på att stabilisera och stärka sätes-, mage- och ryggmuskulaturen. 


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​ OBS +16 år på WOD & Upper Body.


Hur bokar jag & vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa under de datum gästinstruktören kommer att vara där. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. 

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.  

Avresa från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Datum & hotell:

13-20 aug 2024, Playitas Resort

1-8 feb 2025, Monte Feliz

 Detta ingår:           

  • Alla pass med gästinstruktören  
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program  
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort Boka Monte Feliz

Kontakta oss: [email protected]


Om instrukören


Jamilla

Jamilla Wittrup är en erfaren instruktör och personlig tränare. Under de senaste 4 åren har hon levt och andats träning i storstäder som London, Sydney och Köpenhamn. Med en konstant sprudlande energi och ett strålande humör kommer Jamilla inspirera och motivera dig att utmana dig själv. När det kommer till att upprätthålla korrekt teknik och få människor att pressa sina egna gränser är hon stenhård och kompromisslös. För tillfället jobbar Jamilla som självständig personlig tränare och fitnessinstruktör på Nordic Strong i Köpenhamn.

Följ Jamilla Wittrup på Instagram @Jamillawittrup_


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz