Certifierad yogalärarutbildning - 200h Yoga teacher training | Satwik School of Yoga

Bli certifierad yogalärare! I samarbete med indiska Satwik School of Yoga erbjuder vi komplett Yogalärarutbildning på 200 timmar certifierad av Yoga Alliance. En trygg och stabil utbildning med erfarna och kunniga lärare där du får möjlighet att utveckla dig själv och dina förmågor för att sedan arbeta som yogalärare.

Vårt paket innehåller det mesta du behöver för att delta i utbildningen inklusive boende, mat och utbildningsmaterial. Allt detta till marknadens absolut bästa pris och med mest innehåll för pengarna. När du genomfört denna kurs blir du certifierad yogalärare via Yoga Alliance, läs mer här. Kursen leds av Riyas Babu, en meditations- och yogautövare som har tränat under olika mästare i Indien och andra länder runt om i världen. Riyas har lång erfarenhet av att leda både meditations- och asanasessioner över hela världen.


Detta ingår i utbildningen

 • Asana (Hatha, Ashtanga och Yin), sekvensering, anpassning och justering, undervisningspraktik, mantrainlärning och anatomi.
 • Filosofi: Olika filosofier inom hinduism, Yoga Sutra, grunderna i buddhismen, meditation, vetenskap och andlighet, grunderna i ayurveda.
 • Praktiska studier: Pranayama, Meditation, Asana-klasser, undervisningsövningar, anpassning och mantrainlärning, Kriyas och Bandhas.

Fördelarna med just denna yogalärarutbildning:

 • Särskilt fokus på filosofi och historia
 • Integrerar ayurveda i läroplanen
 • Undervisning av erfarna indiska lärare
 • Lugn och avskild miljö (La Pared - powered by Playitas)
 • Surf- och träningsmöjligheter på fritiden (La Pared - powered by Playitas)
 • Framtida möjlighet att samarbeta med oss ​​då vi arbetar nära våra elever

Vem kan delta på denna utbildning?

Detta är en utbildning för dig som vill ta ditt yogautövande till nästa nivå och utbilda dig till yogalärare för att på sikt kunna lära ut yoga till andra.

Notera att all undervisning sker på engelska. 

Program för utbildningen

Vecka 1

07.30 Morgonmeditation och Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Frukost

11.30 Yogafilosofi

13.30 Frukost

14.00 Mantrainlärning

16.00 Hatha Yoga / Yin Yoga (Alternativa dagar)

18.00 Kvällsmeditation

19.00 Middag

20.30 Chanting (alternativa dagar)


Vecka 2
 
07.30 Morgonmeditation

08.30 Ashtanga vinyasa

10.00 Yogafilosofi

13.30 Frukost

14.00 Anatomi, justering och justering

16.00 Hatha Yoga / Yin Yoga (Alternativa dagar)

18.00 Kvällsmeditation

19.00 Middag

20.30 Chanting (alternativa dagar)


Vecka 3

07.30 Morgonmeditation och Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Frukost

11.30 Undervisningsteknik och allmän praktik

13.30 Frukost

14.00 Lärarövningar

16.00 Hatha Yoga / Yin Yoga (Alternativa dagar)

18.00 Kvällsmeditation

19.00 Middag

20.30 Chanting (alternativa dagar)


Vecka 4

07.30 Morgonmeditation och Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Frukost

11.30 Kriyas och Bandhas

13.30 Frukost

14.00 Lärarövningar

16.00 Hatha Yoga / Yin Yoga (Alternativa dagar)

18.00 Kvällsmeditation

19.00 Middag

20.30 Chanting (alternativa dagar)


En dag i veckan blir det en ledig dag så att du kan utforska hotellet och dess andra sportanläggningar, eller åka på en utflykt.
Notera att detta är ett prliminärt dagsprogram och att korrigeringar kan ske. 

Info om utbildningen

Pris 29 998:-

Datum: 5 jan - 2 feb 2024

Hotell: La Pared - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn 

Detta ingår:

 • Certifierad Yogautbildning 200h
 • Flyg tur & retur
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage + handbagage
 • Transfer tur/retur
 • Del i dubbelrum 
 • Helpension (frukost, lunch och middagsbuffé)
 • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 10 000:-

Fullbokat!
Vill du stå på väntelista, kontakta [email protected]

Kontakta oss: [email protected]

En smak av Indien

Under veckan gästas det kanariska köket av Kailash en kock från Kerala, Indien. Det indiska köket tillför en autentisk och läcker touch till retreaten. Kailashs kunskap om olika stilar av indisk matlagning är omfattande och han är skicklig på att använda en mängd olika örter och kryddor för att skapa unika och smakrika rätter. Han använder färska örter från hotellets egen trädgård, lokala ingredienser och kryddor samt mixar det med tekniker från södra Indien allt för att skapa recept som tilltalar ett brett spektrum av smaker och preferenser.

På retreatet kommer Kailash att ta med sig sin expertis inom det veganska- och satwic-köket, samt sin omfattande kunskap om yogafilosofi, för att skapa näringsrika och utsökta måltider för deltagarna. Hans passion för hälsosam, smakrik matlagning, i kombination med hans engagemang för yogautbildning, gör honom till ett utmärkt tillskott på retreatet.

Deltagarna kan se fram emot tapas, paella, Papas arrugadas och andra kanariska specialiteter i symbios med Indiska läckerheter.


Gästande tibetansk munk

Under retreaten gästas vi av en tibetansk munk som delar med sig av andlig visdom, mindfulness-övningar för att lugna sinnet och finna inre ro, buddhismlära och andra andliga traditioner för en djupare förståelse av sambandet mellan kropp, sinne och själ.
Dessutom får du vägledning om hur du kan leva ett meningsfullt och medkännande liv gentemot dig själv och andra, vilket kan hjälpa alla deltagare att leva i harmoni med sin omgivning och samhälle. Don´t miss out!


Om instruktörerna


 

Riyas Babu är passionerad och har mycket kunskap om de olika aspekterna av yogautövning. Han har tränat och instruerat i många länder och har nästan 20 års erfarenhet av yoga. Riyas Babu försörjer sig på att lära ut yoga – och han är bra på det! Riyas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien. Riyas har även arbetat som journalist och skrivit romanen 'I längtans land'. Han är grundaren av "The Varkala International Yoga Festival".

Riyas kommer att vara lärare på alla kurser och retreater hösten 2022 och vintern 2023.

Följ Riyas ’Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar är en insiktsfull lärare med en stor passion för yogaövningar. Han har utbildats av många olika mästare i Indien i över tio år och började dela med sig av sina egna kunskaper för 5 år sedan. Sujeesh har en mångsidig undervisningsstil utvecklad genom att blanda olika stilar av asanaträning utöver Kalari och andningstekniker. Han undervisar i Hatha, Ashtange, Pranayama, Adjustment och Alignment. Han är född i Kerala och har ett mänskligt sätt att kommunicera. Han har 5 års erfarenhet av undervisning med internationella studenter på olika skolor i Indien.

Han är en certifierad yogaallianslärare och har kunskaper i ayurveda. Han delar med sig av all sin kunskap i sina klasser som passar alla oavsett nivå.

Sujeesh kommer att undervisa i alla kurser och retreater hösten 2022 och vintern 2023.

Mahendra Ji föddes och växte upp i Etah (U.P.), en stad nära Shankasya (Shakisha), en berömd buddhistisk plats. Under sin skolgång vid Gautam Buddha Inter College uppmuntrades Mahendra Ji att utforska yoga.

Mahendra Ji bröt sig från de ursprungliga planerna med sina studier och fortsättningen av familjeföretaget, lämnade hemmet och reste till Haridwar för att följa hans kallelse. Han följde Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år och avslutade Post Graduate Diploma in Yoga Science från Deva Sanskrati University. Han tog sedan sin Master i Yoga Science från Uttarakhand Sanskrit University 2016. Hans ville specialisera sig i Ayurveda och genomförde en 6 månaders certifikatkurs i Ayurveda.

Han har fått ett emblem för erkännande och autenticitet genom att kvalificera sig till QCI (Quality Council of India) från Department of AYUSH i juni 2017. Sedan juli 2016 har Mahendra Ji varit aktivt associerad med Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans specialiseringsämnen inkluderar Pranayama, Meditation, Mudra och bandhas, Ayurveda, Shatkarma. Som han själv säger: 'En droppe erfarenhet och känsla är bättre än hundra teorier".

Kailash är en talangfull vegansk indisk kock och erfaren yogalärare med en passion för att använda örter och kryddor för att skapa läckra och hälsosamma växtbaserade måltider. Kailash började utöva yoga vid 11 års ålder och har sedan dess besökt många ashram över hela Indien, för att få en djup förståelse för yogafilosofin och dess koppling till en riktig kost.

2014 genomförde Kailash en 200-timmars yogalärarutbildning vid Sivananda Ashram i Neyyardam, Kerala, och tog examen från Advanced Yoga Teacher Training Course med 300 timmars utbildning. Denna omfattande bakgrund inom yoga har utformat Kailashs inställning till matlagning, eftersom han anser att en näringsrik kost är avgörande för fysiskt och mentalt välbefinnande.

Kailash har lång erfarenhet som kock, efter att ha arbetat på ett flertal yogafestivaler och retreater över hela Indien, specialiserat på vegansk mat och satwic-mat. Han har också genomfört workshops om rå veganism.


Om hotellen


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas