Johaug Recharge – följ med på träningsresa & ladda batterierna med Therese Johaug!

Behöver du en time-out från vardagen? Johaug Recharge är ett unikt koncept designat för att ge dig just det. Fyll din kropp och själ med energi genom varierad träning, härlig energi, vila, hälsosam mat och välmående. Unna dig själv en paus från vardagens stress och prioritera dig själv!


Om veckan

Följ med Therese Johaug ​​på en inspirerande vecka på Apollo Sports-hotellet Playitas Resort på Fuerteventura.

Vi lovar dig en vecka fylld med tuffa träningspass och givande föreläsningar om ämnen som mental hälsa, kost/näring, och kvinnors hälsa. Dessutom kommer du att lära känna Therese bättre – allt toppat med nya vänskaper i fantastiska omgivningar. Du kommer att få tät uppföljning av Therese och teamet från Johaug. En vecka där du ska slappna av och känna dig som en mästare både mentalt och fysiskt.


Vem kan följa med på denna resa?

Resan passar dig som redan tränar lite och vill utmana dig själv – men det finns inget krav på att vara i toppform eller på elitnivå. Här är alla nivåer välkomna! 

Passen kommer att bestå av bland annat styrketräning, olika konditionspass, yoga, Pilates, dans med mera. Alla pass kommer att anpassas till olika nivåer för att alla ska känna att de behärskar träningen. Mästarkänsla kommer vara nyckelordet för denna vecka, målet är att du ska resa hem med väskan full av motivation både för träning och annat du vill ta dig för i livet! 

Se veckans program här

*Fullständigt & uppdaterat program kommer närmare avresa

Datum: 17 – 24 mars 2023

Pris: 14.998,- per person.

Avresa från: Arlanda flygplats, Köpenhamn flygplats

Hotell: Playitas Resort

Dette är inkluderat:

  • Flyg tur/retur inkl bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Helpension (frukost, lunch och middag)
  • All träning med Therese Johaug och teamet
  • Alla hotellets egna pass med Apollos instruktörer


Anmäl dig till resan

Begränsat antal platser, max 40

Kontakta oss: [email protected]


Ledare med på resan

Terese Johaug

Therese Johaug

Tidigare elitidrottaren och olympiska mästaren Therese Johaug. Therese har nyligen lagt sin karriär som längdskidåkare på hyllan, men tränar fortfarande aktivt varje dag, och är mån om att sprida träningsglädje och bra energi. Idag ägnar Therese mycket av sin tid åt varumärket Johaug och diverse andra projekt inom idrotten. Therese är känd inom idrottens värld för sin kämpaglöd och starka vilja men är även en förebild för många tjejer med sin jordnära och sociala sida. 

Fler instruktörer kommer att presenteras senare


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort