WMNS ONLY BOOTCAMP MED LOJSAN & KAKAN

Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos

 

Upplev en energigivande träningsresa med fokus på dig själv! Denna resa är speciellt utformad för kvinnor och leds av Louise Sondlo Zapata och Kakan Hermansson. Tillsammans har de skapat WMNS ONLY BOOTCAMP, ett koncept som erbjuder funktionell träning på olika nivåer och främjar empowerment samt ökad energi, både fysiskt och mentalt.

Välkommen till en trygg och inspirerande miljö där du kan utmana dig själv och njuta av en minnesvärd upplevelse.


Om resan

Veckan innefattar dagliga träningspass, två ”Bootcamp Talks” om drivkraft, livet och att våga göra sin egen grej. Utöver alla aktiviteter som finns för oss att njuta av på Porto Myrina - powered by Playitas, kommer vi även samlas två kvällar för gemensam middag i den pittoreska och orörda byn Myrina på ön (bekostas av deltagarna själva och är frivilliga)

Träningspassen är utformade för att både bygga styrka och uthållighet. Under veckan kommer vi köra pass som innehåller både styrkemoment, rörlighet. koordination och kondition. Vi kommer arbeta med såväl egen kroppsvikt som redskap. Lojsan leder gruppen i träningen och Kakan är Lojsans noggranna sidekick, som hejar på men inte är rädd för att pusha lite extra. Träningen är och ska vara en stor del, men vårt Bootcamp är mer än bara att få i gång kroppen. Vi möter varandra på flera plan, såväl fysiska som kamratliga.

Du kan förvänta dig högkvalitativ träning i vacker natur. Träningspassen är utformade för att stärka din kropp, ge energi och ökat välmående. Hela resan genomsyras av empowerment vilket innebär att vi vill ge deltagarna befogenheter och möjligheter att ta kontroll över sina egna liv och uppnå självständighet och självbestämmande. Vi säger inte att vi kommer lyckas men, vi det är vår ambition. Förvänta dig i alla fall kvinnligt kamratskap och kraften i VI:et!

Varje deltagare får även en lyxig goodiebag med härliga produkter från följande samarbetspartners: Maggie by Kakan, Röhnisch, Teenage Engineering, Moss & Noor, Holistic och Fine Little Day.


Passbeskrivningar

Bootcamp Conditioning är en mix av egna kroppsviktövningar, koordination och lättare vikter. Styrka och kondition i en härlig mix. 

Bootcamp strength är ett pass som består av tyngre styrketräning.

Denna träningsresa erbjuder även möjligheten att utforska ön genom olika aktiviteter som SUP-paddling, kajakpaddling, vandring och cykelturer.


Veckans program

Nedan kan du se ett preliminärt program för veckan. Det slutgiltiga programmet skickas ut 14 dagar före avresa.

Program för veckan

Veckans program

Mån Välkomstmöte och presentation av oss och veckan

Tis Morgonträning & Gemensam middag på restaurang

Ons Morgonträning & ”Bootcamp Talk” - Kakan Hermansson

Tors Morgonträning & Gemensam kvällslöprunda för de som vill

Fre Morgonträning & "Bootcamp Talk” - Louise Sondlo Zapata ”Stark På Riktigt”

Lör Eftermiddagsträning & Gemensam middag på restaurang

Sön Eftermiddagsträning

Mån Morgonträning/hemresa

*Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Resan är för alla kvinnor som tränar eller har tränat på motionärsnivå någon gång, men som behöver en boost, ny energi och inspiration till att ta träningen till nästa nivå eller behöver en nystart! Vi önskar att du är skadefri och är redo att sätta pannbenet på prov. Om du vill utmana dig själv, unna dig själv och göra det tillsammans med ett gäng kvinnor i underbar miljö, så följer du med oss till Grekland. 

Pris från: 18 900:-

Datum: 17 – 24 sept 2023

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas 

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn

Det här ingår:

  • Flyg tur & retur 
  • Mat ombord på flyget 
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program
  • En lyxig goodiebag med produkter från våra samarbetspartners.

* Enkelrumstillägg 3 200:-

BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


Lojsan och Kakan har haft åtta lyckade Bootcamp på SPR i Stockholm. Alla deltagare har kommit med olika erfarenheter av träning, men trots detta har alla camps blivit otroligt jämna. Det är uppenbart att dem tillsammans höjer nivån på både sig själva, men även på gruppen. De har skapat en varm gruppmentalitet, där många känner sig trygga snabbt, och gett deltagarna modet och motivationen att våga pusha sig själva på ett sätt de innan inte trodde att de kunde.

 

Louise Sondlo Zapata

Louise är licensierad PT, onlinecoach och medgrundare till SPR Athlete Factory, med två gym i centrala Stockholm. Hon har svart bälte i kampsporten Brasiliansk Jiu-Jitsu och har tävlat på högsta internationella nivå.  Idag arbetar hon uteslutande hon med träning och hälsa. Tillsammans med Kakan Hermansson har hon skapat konceptet WMNS ONLY BOOTCAMP som har som målsättning att erbjuda funktionell träning (som kan utföras i olika nivåer) och som skapar empowerment och ger ökad energi, såväl fysisk som mental.

Kakan Hermansson

Kakan är resans Mood Manager och kommer bistå med sin avvärjande personlighet och brinnande intresse för träning och utveckling.
Till vardags är hon konstnär, programledare och Influencer. Hon växte upp som handbollstjej i Lund och slutade efter 13 år och kände sig vilsen. Hon har ar gymmat sig igenom vuxenlivet, dansat fuego på friskis och Svettis, kört thaiboxning, men hittade inte riktigt hem förrän hon började träna på SPR.  ”Lojsan blev min PT och förändrade mitt liv och min relation till min kropp. Dessutom fick hon in mig på brasiliansk jiu-jitsu vilket jag är evigt tacksam för. Jag tränar för att kunna leva, och jag har förstått mig själv på ett helt nytt sätt sedan jag började träna mer regelbundet. Jag trodde aldrig jag skulle bli en träningstjej, men jag är det och på ett sätt som passar mig.”

Om hotellet


 

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas