Gruppträning på Sivota Retreat - powered by Playitas

Sporthotell för hela familjen

Testa något nytt i sommar! Res med hela familjen till ett Apollo Sports-hotell för att testa ny träning, njuta av vackra miljöer men framförallt för att ha fantastiskt roligt tillsammans. En resa till något av våra sporthotell innebär så mycket mer bara träning, här väljer ni själva hur mycket och vad ni vill träna.

Sporthotell för hela familjen

Totalt erbjuder Apollo Sports nio hotell med sport- och träningsinriktning i Grekland, Portugal, Spanien, Egypten och Thailand. Samtliga hotell är belägna nära havet, erbjuder ett enormt utbud av aktiviteter och allting annat som hör semester till: sol, fantastisk mat, sköna stunder i solstolen och såklart massor av möjligheter för träning för både stora och små. Med andra ord är det perfekt för hela familjen.

"Sports Inclusive är perfekt för aktiva familjer. Alla våra – powered by Playitas hotell är unika, men med två saker gemensamt, här är träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt omfattande – både på land och till havs, och de flesta aktiviteter ingår i resans pris." - Daniel Giray, Sportchef på Apollo

Två hotell i Grekland som lämpar sig extra bra för familjesemester är Porto Myrina – powered by Playitas på Limnos och Levante – powered by Playitas på Rhodos där även Kids Sports Academy och barnklubben Club Polly & Mino erbjuds.

– Vi älskar barn som rör sig och aldrig sitter still. Genom lekfulla former ger vi barnen möjligheter att prova på en mängd aktiviteter och kanske hitta nya intressen. Under sommarlovet anordnas Kids Sports Academy på utvalda Sporthotell som exempelvis Porto Myrina – powered by Playitas och Levante – powered by Playitas, berättar Daniel Giray, Nordic Sports Director Apollo.

 

Simskola och Kids Sports Academy

Likt många andra Apollo-hotell erbjuder både Porto Myrina – powered by Playitas och Levante – powered by Playitas simskola för barnen. Det finns inte många platser där simträning blir härligare än i den grekiska solen. Ett annat barnvänligt alternativ är träningsmeckat Playitas Resort på Fuerteventura. Europas största sport- och träningshotell erbjuder massvis med spännande aktiviteter för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare, ung som gammal.

Här finns något för alla åldrar. Bland annat ordnar vi Kids Sport Academy under skolloven. Här får barnen chans att prova på alla möjliga olika träningsformer, så som golf, fotboll, basket, tennis och rugby och mycket mer. Självklart finns även här såväl simskola som Club Polly & Mino.

Poolområde Porto Myrina - powered by Playitas

Njut som på vanlig semester

Apollo Sports är inte ett koncept som endast riktar sig till elitsatsande atleter, hit kommer alla oavsett bakgrund, men med en gemensam nämnare; att de vill ha förutsättningar att vara aktiv på sin semester. Det är en härlig blandning av idrottare av alla dess slag som besöker hotellen. Det fina är att det alltid finns duktiga instruktörer som brinner för att få inspirera och motivera alla oavsett tidigare erfarenheter till träningen du väljer att delta i. En del är där för att träna den sport dem ägnar större delen av sin tid åt på hemmafronten medan en del testar något för första gången.

– På våra Apollo Sports-hotell kan du och din familj semestra och njuta som vanligt, precis som på andra hotell. Här finns fantastiska restauranger med möjlighet att äta hälsosamt, värmande sol, magiskt vatten för svalkande bad och promenadstråk med minnesvärda vyer, avslutar Daniel


Apollo Sports – träningshotell för alla

Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.

Träningsresor med Apollo Sports

Vi erbjuder Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Träningskalender

Våra träningsveckor passar dig som vill fokusera på din favoritaktivitet eller sport, slipa på tekniken och uppleva träningsglädje tillsammans med andra.

Se träningskalendern

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa träningsresa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här