Jardin Del Conde

  • Mysigt poolområde
  • Nära stranden

Bo på första parkett vid havet, nära den lilla stranden och centrum i La Puntilla. Mellan hotellets tre byggnader brer det mysiga poolområdet ut sig, vackert kantat av palmer och grönskande rabatter. I närheten ligger restauranger för middagar de kvällar du inte vill laga middagar.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Läget och lugnet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 110 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 40 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Jardin del Conde är ett trevligt, lite mindre lägenhetshotell som består av tre byggnader. I mitten av området ligger poolområdet inbäddat i frodig grönska och vajande palmer. Här finns pool med barnsektion samt gratis solstolar och parasoller. Trappor inom hotellområdet. Det finns ytterligare en ingång till hotellet som kan användas av den som har svårt med trappor. Denna entré öppnas på förfrågan. Receptionen är öppen mellan ca kl. 8.00-23.00. Den är också alltid öppen vid ankomst. Lokal trafik.

Hotellet har ett bra läge i La Puntilla, vid den lilla stranden Charco del Conde och ca 1,4 kilometer till den större stranden La Playa. I närheten av hotellet finns både restauranger och matbutik och till den pittoreska lilla fiskebyn Las Vueltas är det ca 900 meter.

Måltider

Inga. Frukostbuffé mot tillägg.