1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Beach Albatros Resort

 • Gratis inträde till vattenland vid hotellet
 • Nyrenoverade utrymmen speciellt för Apollos gäster
 • Privat del av stranden
Just nu: Barn åker hit för under 300 kronor!
Barn reser hit för 1 kronor exklusive flygskatt på 250 kr (total kostnad på 251 kr). Erbjudandet gäller charterresor med avresa 5/11 – 12/12 för barn i åldern 2 till och med 11 år som bor i extrasäng. Gäller alla rumstyper. Obligatoriska tillägg för balkong och havsutsikt kan förekomma.

Välkommen till Beach Albatros Resort - vårt nya Apollo Mondo Family Resorts-hotell i Hurghada! I detta semesterparadis kan hela familjen njuta av plask och lek i de olika poolerna, fartfyllda rutschkanor i vattenlandet och boende med All Inclusive. Hotellet har en privat del av stranden med Röda Havets kristallklara vatten som kuliss.


Rumstyper

Juniorsvit för 2-4 personer.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 836 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Beach Albatros Resort är ett lyxigt hotell för hela familjen. Här bor du i en nyrenoverad del av hotellet med en ny pool - enbart för Apollos gäster! I huvudbyggnaden hittar du även en egen restaurang. Apollos del avskiljs från resten av hotellområdet vilket ger en känsla av ett eget hotell inom Beach Albatros Resort-området. Hotelldelen omges av en grönskande häck och har även en egen ingång.

Hotellet ligger precis vid stranden där det finns gratis solstolar och parasoller. Även vid stranden finns en privat strandremsa endast för Apollos gäster, där det långgrunda, lugna vattnet är en härlig plats att leka på för både stora och små. Beach Albatros Resort erbjuder även gratis dags- och kvällsunderhållning samt strandfester under sommarsäsong.

Stort poolområde med vattenrutschkanor

Gillar du plask och lek finns det mycket att hitta på på Beach Albatros Resort. Granne med hotellet ligger det stora vattenlandet Albatros Aquapark, som hotellets gäster har gratis inträde till. Här hittar du nio fartfyllda vattenrutschkanor och flera lekland.

På Beach Albatros Resort har Apollos gäster en helt egen nybyggd pool med barnsektion, men kan även välja att bada i någon av de andra åtta poolerna, varav en är en barnpool. I fem av poolerna finns även sektioner för barn. Tre av poolerna är uppvärmda under vintertid. Vattenrutschkanor finns vid barnpoolen där de två större rutschkanorna är för barn från 10 år och de sex mindre för barn mellan 2-10 år. Gratis handduksservice. Gratis solstolar och parasoller både vid poolerna och på den privata stranden.

Egen restaurang för Apollos gäster

Vid Apollos område finns en nybyggd restaurang som serverar frukost, lunch och middag till de gäster som reser med Apollo. Beach Albatros Resort erbjuder även fem bufférestauranger; den asiatiska restaurangen L´Asiatique, den italienska restaurangen Alfredo, den orientaliska restaurangen Si Omer, den mexikanska restaurangen Salsa, den tyska restaurangen Zum Kaiser samt snacksrestaurangen Club MC. Nio stycken barer: Club MC, Dolce Vita Loungebar, Mocha Bar, Cinderella Bar, Columbus Bar, Jazz Bar, COOEE Bistro och shisha baren Red Sky Bar.

Apollos gäster kan även välja att inta sin frukost utomhus vid den egna poolen, som efter frukost förvandlas till kaffe- och juicebaren Mondo Coffee. Här kan du köpa extra gott kaffe, nypressade juicer och goda bakverk. Läs mer om mat och dryck på hotellet här.

Barnklubb och simskola

På Beach Albatros Resort erbjuds ett brett aktivitetsprogram med Apollos egen barnklubb, Club Polly & Mino, och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. Läs mer om Club Polly & Mino och Swim School by Apollo. Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter som dyker upp lite varstans på hotellet. Du kan också överraska barnen genom att boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Här kan du läsa mer om Polly & Mino.

Beach Albatros Resort har även en egen barnklubb för barn i åldrarna 4-12 år med engelsktalande personal i hotellets regi samt en lekplats.

Sport och träning

På hotellet erbjuds fyra gratis träningspass om dagen, samt morgonyoga fem gånger i veckan, som leds av våra skandinavisktalande instruktörer. Här finns även ett mindre gratis gym, tennis (racket och kvällsbelysning mot avgift), beach volley, pingis, pilkastning, boccia och minigolf (kvällsbelysning mot avgift). Vattensport, biljard samt spa med massage, jacuzzi, bastu och ångbad/hamam mot avgift. Läs mer om sport och träning på Beach Albatros Resort.

Här kan du läsa mer om alla våra Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

All Inclusive.  Julmiddag (24/12) och nyårsmiddag (31/12).

All Inclusive

- Tidig kontinentalfrukost, kl. 04:00 - 07:00.
- Frukostbuffé, kl. 07:00 - 10:00.
- Kontinentalfrukost vid Apollos pool, kl. 10:00 - 11:00.
- Sen frukostbuffé, kl. 10:00 - 11:00.
- Lunch, kl. 12:30 - 14:30.
- Snacks i restaurang Club MC, kl. 12:00 - 17:00.
- Middag, kl. 18:00 - 21:30.
- Sen middag, kl. 22:00 - 00:00.
- Te och kaffe i Columbus café dygnet runt.
- Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt drinkar i Jazz Bar, kl. 10:00 - 00:00.
- Alkoholfria drycker i Cinderella Bar, kl. 10:00 - 17:00.
- Alkoholhaltiga samt alkoholfria drycker i Mocha bar, kl. 10:00 - 17:00.
- Te och kaffe i COOEE Bistro, kl. 10:00 - 00:00.
- Cocktails och alkoholfria drycker i Cappuccino Bar, kl. 10:00 - 00:00.
- Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt drinkar i Dolce Vita Lounge Bar, kl. 10:00 - 00:00.
- Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt drinkar i baren Club MC, kl. 10:00 - 00:00.
- Glass, crepes och te i Cinderella Bar, kl. 11:00 - 17:00.
- Crepes i COOEE Bistro, kl. 13:00 - 17:00.
- Glass i COOEE Bistro, kl. 12:00 - 17:00.
- Sötsaker i COOEE Bistro, kl. 15:00 - 17:00.
- Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt drinkar i shishabaren Red Sky Bar, kl. 18:00 - 00:00. Shisha mot avgift.

- Mondo Coffee har öppet från kl. 10:00-17:00 och 21:00-23:00.

- Manina, Apollos snackbar vid den egna poolen har öppet från kl. 12:00-16:00.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barnklubb och simskola
 • Gruppträning och gym ingår
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis wifi

Direkttransfer till och från hotellet

När du bokar transfer till Beach Albatros Resort har du alltid direkttransfer, det vill säga transferbussen stannar först vid Beach Albatros Resort och vid avresa är hotellet sista stopp före flygplatsen. Transfern bokas i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Boka vårt barnpaket

För en smidigare resa kan du förboka vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.