Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 308 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rent och fräscht. Generösa ytor både inne och ute.
-
Inget direkt.

Bekräftad gäst: 2022-01-18


10 av 10

+
Flera pooler att välja mellan. Stort utbud på maten. Service jättebra. Rent.
-
Internet, total värdelös.

Bekräftad gäst: 2022-01-18


7 av 10

+
Havet, snorklingen
-
Maten, fanns inget varmvatten, kassaskåpet funkade inte, dörrlarmet gick i 30 sek varje gång man stängde dörren, fick inte byta strandhanddukarna en dag, fick ingen påfyllning av varken vatten eller schampo flera dagar

Bekräftad gäst: 2022-01-13


9 av 10

+
Fint område, bra pooler
-
Maten var inget vidare. Tråkigt serverad o låg kvalitet generellt

Bekräftad gäst: 2022-01-13


8 av 10

+
Personalen, hygienen och läget
-
De kan se till att det finns det utlovade rummet ledigt, avloppsystemet(vattenlås) för det tilltänkta rummet kan fungera, det utlovade tennisbanorna hade byggts över, pooltiderna kan utökas, likaså för vattenlekarna, personalen kan vara mer flexibel med mattiderna lunch och middag exempelvis.

Bekräftad gäst: 2022-01-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-06


8 av 10

+
Apollos del var mkt trevlig.
-
Lite mer info om/från Apollo.

Bekräftad gäst: 2022-01-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-04


6 av 10

+
Bra nyårsmeny
-
Dryckesutbudet vid All inclusive är inte bra, dåliga viner och drinkar gjorda på smaksatser. Det enda som är drickbart är ölen. Apollorummen ligger längst bort från huvudbyggnaden med restauranger, strand och annat, det blev många långa promenader fram och tillbaka. Kvällsunderhållningen var smockfull inomhus mitt i Coronas värsta utbrott och dör folk rökte inomhus. Servitörer och hotellpersonal som sprang omkring med munskyddet under hakan, gav inget tryggt intryck. Maten kändes tråkig efter 3 dagar. Wi-fi på hela hotellet är uselt. Sängarna är stenhårda, men storleken på rummer generöst och alltid gott om flaskvatten.

Bekräftad gäst: 2022-01-04


6 av 10

+
De uppvärmda poolerna
-
Dåligt att det stod när man bokade ”Apollos egen restaurang Frukost, lunch och middag dukas upp i Apollos egen restaurang, endast för de som reser med Apollo.” Sedan så är den inte ens öppen och man kände inte riktigt att man kunde utnyttja all-inclusive fullt ut. Man orkar inte gå 400-500 meter enkel för att kunna äta lunch eller hämta lite snacks när man ligger och solar, så då skiter man i det istället. Sen vill man inte behöva trängas med massa andra när man trott att vi skulle ha egen restaurang. Även segt att behöva gå den sträckan för att äta frukost och middag varje dag. Speciellt i coronatider hade det varit bra att dela upp oss för att minimera risken för smittspridning. Kan ni inte garantera att den är öppen ska ni inte skriva ut det heller. Tycker helt klart att ni ska ge ersättning till de som bokat och trott att detta skulle gälla, väldigt fult gjort.

Bekräftad gäst: 2021-12-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1391 omdömen
Utmärkt
 
798
Väldigt bra
 
383
Bra
 
119
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
42

5 senaste omdömen

2020-03-06

av jennye943 Rimbo, Sverige

Rent och fint

Stort och fint hotell med all inclusive. Helt ok mat,mycket samma på alla olika restauranger men vi lärde oss att hitta. Stora fina rum med walk in closet,kändes lyxigt! Vi bodde på Apollo delen som var nybyggd

 
2020-02-12

av Mia E Göteborg, Sverige

Bra Apollo del - dålig mat

Vi reste med Apollo och bodde i deras egen hotelldel. En nyrenoverad mindre byggnad med jättefina stora rum med två separata sovdelar. Det fanns en jättestor walk in closet och ett fint badrum med en gigantisk dusch. Balkongen var stor och vette mot poolen. Vid Apollos egen del finns även en bar med gott kaffe, juice, glass och enklare drinkar. Personalen var trevlig och hjälpsam (speciellt om man gav dem dricks). Frukost och enklare lunchbuffé serveras vid Apollos egen pool. Inget större utbud dessvärre. Kaffet i baren var mycket gott och rosévinet godare än på resten av hotellet. Enligt Apollos hemsida så serveras både frukost, lunch och middag i den egna "restaurangen", men någon middag finns inte. Det innebär att man får äta på de andra restaurangerna på kvällen. Vi hörde av oss i förväg (både till hotellet och till Apollo) om att vi behövde glutenfri kost och det skulle inte vara några problem. Trots att Apollos snälla guider ringde till restaurangen på fm och förvarnade om glutenfri kost så fanns det inget. Det enda de kunde ordna var glutenfritt torrt bröd. Inte ens i Apollos egen "restaurang" fanns det några andra glutenfria alternativ än bröd. Apollos egen pool var varm och hade en badvakt hela dagarna så det kändes ok att inte ha konstant uppsikt över 9 åringen. Man kunde även byta ut sina poolhanddukar hur ofta som helst precis bredvid poolen. Det fanns tillräckligt med solstolar, men de bästa (de som var i lä och i solen) paxades tidigt på morgonen.

 
2019-01-27

av Sightsee57688483525 Falun, Sverige

Beach albatros Hurghada

Nytt, rent och stor Juniorsvit. Trevlig personal även om det var lite svårt att kommunicera med den lokala personalen på engelska, en del var bättre på tyska. Bra med egen pool och egna matkvällar vid hotellet.

 
2018-12-17

av H3158EPahmedh Hurghada, Egypten

Underbart hotell

Vi valde att åka hit med researrangören Apollo. Apollo har en separat byggnad som är nybyggd i hotellområdet (apollo mondo hotell). I detta område finns bara Apollos gäster. Alltså inga ryssar, tyskar, polacker etc. Däremot får man om man vill äta i de stora restaurangerna vid huvudbyggnaden. Jag sammanfattar min vistelse här genom att rummen var superfräsha, jättestora ca 55m2 maten jättegod och personalen supertrevlig. Apollo har ett program för varje dag med aktiviteter för vuxna och barn, gemensamma privata apollo middagar med olika teman varje kväll. Tänk på att om ni bokar med någon annan än Apollo så får ni de gamla och slitna rummen.

 
2012-02-08

av Rawaz S Täby, Stockholms Län, Sweden

Rawaz

Jag skulle inte välja detta hotel nästa gång vi åker till Egypten. Inredningen/möbler/sängar är gamla och i dåligt skick, dörren till toaletten/dushen gick inte att stänga, min son som är 1,5 år brände sig rejällt på dushvattnet (plötsligt kom det hett vatten). Vi fick dock byta rum pga dessa brister men fick inte något mycket bättre, på det nya rummet var enda skillnaden att man kunde stänga toadörren och en dubbelsäng istället för två enkla. Vi var två vuxna och 2 småbarn och fick ett litet dubbelrum medan ett par i vårt sällskap (utan barn) fick familjerum fast vi betalade lika mycket och beställde resan nästan samtidigt. Det är absolut inte 500 m till standen som enligt beskrivningen. Man fick öl i små plastmuggar och om man satt inomhus fick man i små vattenglas. Detsamma gällde "drinkarna". Varken ölen eller de få drinkarna som fanns smakade bra. Fika eller snacksen var torra kakor varje dag, aldrig något färskt. Maten var okej, endast okej. Fanns inte mycket att välja på. Enda positiva var att personalen var TOPPEN! Speciellt de som jobbar på restaurangen. Sist måste jag säga att i detta hotell såg man bara folk från Ryssland, nästan inga svenkar. DESSUTOM ÄR ÄVEN UNDERHÅLLNINGEN PÅ RYSKA/POLSKA! Längtade hem efter dessa 2 långa veckor i detta värdelösa hotell. TYVÄRR.