Kundomdömen om Beach Albatros Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 289 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rummet, badrummet
-
Personalen var sura, irriterade och ville inte att man hämtade glass, dricka mm

Bekräftad gäst: 2020-03-20


9 av 10

+
Apollos del för era gäster.
-
Mer varierad mat, framför allt luncherna där 90% var någon typ av bröd bas (hamburgare, pizza, grillad smörgås m.m.).

Bekräftad gäst: 2020-03-20


10 av 10

+
Läget, storleken på rummet. Trevlig personal. Mycket solstolar
-
Wi-fi var helt värdelöst. Större utbud bland mat och drinkar.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


9 av 10

+
Många restauranger och pooler. Service minded personal. Bra kvalitet på mat och dryck.
-
Restaurang Tangique (den marokanska restaurangen) borde byta meny veckovis. En meny udda veckor och en annan meny jämna veckor.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


9 av 10

+
Rent och snyggt
-
Variationerna på maten kanske mer tema-dagar. Förväntade oss mer fisk och skaldjur.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


8 av 10

+
Mycket trevlig personal och en väldigt bra barnklubb. Allt kändes rent och väldigt bra med handsprit vid alla restauranger.
-
Inget jag kommer på faktist så det är ett bra betyg!👍😊

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Tyst, lungt och skönt. Rent och fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-13


10 av 10

+
Mycket fint rum med väldet fin utsikt ,nära till allt
-
Allt var perfekt

Bekräftad gäst: 2020-03-13


8 av 10

+
Den "egna" apollo-delen
-
Bli helt rökfritt på hela anläggningen. Mer serviceinriktad restaurangpersonal.

Bekräftad gäst: 2020-03-11


8 av 10

+
Att apollogäster har sin egna pool, rest/bar och nära gym!!
-
Lite mer kvinnor

Bekräftad gäst: 2020-03-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1208 omdömen
Utmärkt
 
658
Väldigt bra
 
363
Bra
 
112
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2020-03-06

Inlägg av jennye943

Rent och fint

Stort och fint hotell med all inclusive. Helt ok mat,mycket samma på alla olika restauranger men vi lärde oss att hitta. Stora fina rum med walk in closet,kändes lyxigt! Vi bodde på Apollo delen som var nybyggd

 
2020-02-12

Inlägg av Mia E Göteborg, Sverige

Bra Apollo del - dålig mat

Vi reste med Apollo och bodde i deras egen hotelldel. En nyrenoverad mindre byggnad med jättefina stora rum med två separata sovdelar. Det fanns en jättestor walk in closet och ett fint badrum med en gigantisk dusch. Balkongen var stor och vette mot poolen. Vid Apollos egen del finns även en bar med gott kaffe, juice, glass och enklare drinkar. Personalen var trevlig och hjälpsam (speciellt om man gav dem dricks). Frukost och enklare lunchbuffé serveras vid Apollos egen pool. Inget större utbud dessvärre. Kaffet i baren var mycket gott och rosévinet godare än på resten av hotellet. Enligt Apollos hemsida så serveras både frukost, lunch och middag i den egna "restaurangen", men någon middag finns inte. Det innebär att man får äta på de andra restaurangerna på kvällen. Vi hörde av oss i förväg (både till hotellet och till Apollo) om att vi behövde glutenfri kost och det skulle inte vara några problem. Trots att Apollos snälla guider ringde till restaurangen på fm och förvarnade om glutenfri kost så fanns det inget. Det enda de kunde ordna var glutenfritt torrt bröd. Inte ens i Apollos egen "restaurang" fanns det några andra glutenfria alternativ än bröd. Apollos egen pool var varm och hade en badvakt hela dagarna så det kändes ok att inte ha konstant uppsikt över 9 åringen. Man kunde även byta ut sina poolhanddukar hur ofta som helst precis bredvid poolen. Det fanns tillräckligt med solstolar, men de bästa (de som var i lä och i solen) paxades tidigt på morgonen.

 
2019-01-27

Inlägg av Sightsee57688483525 Falun, Sverige

Beach albatros Hurghada

Nytt, rent och stor Juniorsvit. Trevlig personal även om det var lite svårt att kommunicera med den lokala personalen på engelska, en del var bättre på tyska. Bra med egen pool och egna matkvällar vid hotellet.

 
2018-12-17

Inlägg av H3158EPahmedh Hurghada, Egypten

Underbart hotell

Vi valde att åka hit med researrangören Apollo. Apollo har en separat byggnad som är nybyggd i hotellområdet (apollo mondo hotell). I detta område finns bara Apollos gäster. Alltså inga ryssar, tyskar, polacker etc. Däremot får man om man vill äta i de stora restaurangerna vid huvudbyggnaden. Jag sammanfattar min vistelse här genom att rummen var superfräsha, jättestora ca 55m2 maten jättegod och personalen supertrevlig. Apollo har ett program för varje dag med aktiviteter för vuxna och barn, gemensamma privata apollo middagar med olika teman varje kväll. Tänk på att om ni bokar med någon annan än Apollo så får ni de gamla och slitna rummen.

 
2012-02-08

Inlägg av Rawaz S Täby, Stockholms Län, Sweden

Rawaz

Jag skulle inte välja detta hotel nästa gång vi åker till Egypten. Inredningen/möbler/sängar är gamla och i dåligt skick, dörren till toaletten/dushen gick inte att stänga, min son som är 1,5 år brände sig rejällt på dushvattnet (plötsligt kom det hett vatten). Vi fick dock byta rum pga dessa brister men fick inte något mycket bättre, på det nya rummet var enda skillnaden att man kunde stänga toadörren och en dubbelsäng istället för två enkla. Vi var två vuxna och 2 småbarn och fick ett litet dubbelrum medan ett par i vårt sällskap (utan barn) fick familjerum fast vi betalade lika mycket och beställde resan nästan samtidigt. Det är absolut inte 500 m till standen som enligt beskrivningen. Man fick öl i små plastmuggar och om man satt inomhus fick man i små vattenglas. Detsamma gällde "drinkarna". Varken ölen eller de få drinkarna som fanns smakade bra. Fika eller snacksen var torra kakor varje dag, aldrig något färskt. Maten var okej, endast okej. Fanns inte mycket att välja på. Enda positiva var att personalen var TOPPEN! Speciellt de som jobbar på restaurangen. Sist måste jag säga att i detta hotell såg man bara folk från Ryssland, nästan inga svenkar. DESSUTOM ÄR ÄVEN UNDERHÅLLNINGEN PÅ RYSKA/POLSKA! Längtade hem efter dessa 2 långa veckor i detta värdelösa hotell. TYVÄRR.