Golden Residence

  • Hög kundnöjdhet
  • Stora lägenheter
  • Köp till frukost eller halvpension

Golden Residence har ett lugnt och underbart läge på en klippa. I närheten finns vackra badställen, trevliga restauranger och en livlig strandpromenad. Från poolområdet har du panoramautsikt över Atlanten och Madeiras kustlinje och vid den härliga spaanläggningen finns inomhuspool och jacuzzi.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Sviter för 2-3 personer/2-4 personer varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, poolområde, tyst lgh.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1293 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Högklassiga Golden Residence ligger i lugna omgivningar på en klippa i utkanten av Funchal, mellan Madeiras längsta strand Praia Formosa och den restaurangtäta strandpromenaden. Poolområdet består av en liten pool och en separat barnpool , båda med panoramautsikt över Atlanten och Madeiras kustlinje, och solstolar, parasoller och handdukar som erbjuds utan kostnad. Vill du beställa något svalkande att dricka eller snacks finns en poolbar.

Hotellet har en restaurang som erbjuder både buffé och à la carte. Här finns även två barer, varav en är öppen på sommaren. Den som är öppen höst/vinter heter Golden View Bar och serverar drinkar, kaffe och afternoon tea.

Du tränar på gratis gym, och hotellet erbjuder även en spaanläggning med uppvärmd inomhuspool och jacuzzi. Gratis bastu och hamam kl. 17.00-21.00, övrig tid mot avgift. Biljard. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Hotellrummen är uppdelade i olika områden, där områdena A, B och C står för olika delar av hotellet.

Lokal trafik utanför hotellet. Centrum i Lido ligger ca 1 kilometer bort, och till Funchals centrum är det ca 4 kilometer. Vill du upptäcka Madeira med hyrbil erbjuder hotellet parkering mot avgift.

Måltider

Dubbelrum: Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Sviter: Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg.

Köper du till halvpension under jul och nyår ingår julmiddag (24/12) och nyårsmiddag. Klädkod för jul- och nyårsmiddag är mörk kostym med slips.