Pestana Alvor South Beach

Pestana Alvor South Beach är ett snyggt designat hotell direkt vid den fina sandstranden Praia dos Três Irmão och en kortare promenad från Alvors centrum. Här känns det nästan som att befinna sig på South Beach i Miami, Florida. Stort poolområde och rum i modern design med små färgglada inslag. Här kan du ta morgonrundan längs stranden eller träna i hotellets utomhusgym.


Rumstyper

Deluxerum för 2 personer. Superiorrum för 1-2 personer. Tvårumssviter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1388 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pestana Alvor South Beach är ett modernt hotell i stilren design direkt vid stranden i Alvor. Känslan av South Beach i Miami är påtaglig och här kan du koppla av i en bekväm balisäng på det stora poolområdet, träna och äta gott i restaurangen.

Det fina poolområdet med höga och stolta palmer har tre pooler och en separat barnpool. Solstolar, balisängar, parasoller och poolhanddukar. Poolbar. Från poolområdet kan du gå direkt ner till havet och ta några löpsteg i sanden eller längs den träbelagda strandpromenaden.

Hotellet erbjuder två kombinerade restauranger/barer, varav Sea Deck Restaurant har en fantastisk utsikt över havet. Frukosten serveras i Sunset Bar och här kan du även äta lättare snacks och lunchrätter. I Sea Deck kan du äta både lunch och middag, bordsreservation krävs till middagen. I lågsäsong eller vid låg beläggning kan hotellet servera valfria rätter från en meny i stället för en buffé.

I hotellets spa kan du njuta av olika skönhetsbehandlingar och massage. Hotellets gym är utomhus.

Wifi ingår över hela hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag)

Middagen i halvpensionen är en måltid i valfri à la carte-restaurang på Pestana Alvor South Beach, på systerhotellet Pestana Alvor Praia eller på grannhotellet Dom João II. Du får du en voucher på 17.50 euro/dag som gäller som delbetalning i restaurangen. Bordsreservation krävs.

Alla hotell, Alvor & Portimao

AlvorMar

AlvorMar är ett modernt och fint designat lägenhetshotell i de lugnare delarna av den lilla fiskebyn Alvor. Här kan du promenera på smala gator med restauranger och barer som vattenhål. Den fina vita stranden ligger på bekvämt promenadavstånd.

Pestana Dom João II

Pestana Dom João II är ett familjevänligt hotell nära den fina stranden Praia dos Três Irmão. Hotellet har ett stort poolområde med en separat barnpool, gräsmatta för lek och ett spa för stillsam avkoppling. Strandpromenaden passar för power walks, romantiska solnedgångar och långa promenader för att upptäcka naturen med orörda stränder, flodmynningar och våtmarker.