Family Catski Nordmakedonien

Ta med familjen på skidäventyr till Nordmakedonien med familjevänlig offpist, utan trängsel och med bekvämlighet i fokus! På vår familjeweekend anpassas skidåkningen efter allas förmåga. Våra guider ser till att ni är trygga och säkra på berget och med caten tar vi oss fram till den allra roligaste skidåkningen. Skidåkningen sker med en snowcat vilket betyder att åkningen är i offpistområden utanför skidsystem och pistade backar.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta och faciliteter

Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

 

Fatmap

Grymt 3D-verktyg för oss skidåkare, här kan du hitta olika turer och offpist åk.

Väderprognoser

Här hittar du snöhistorik & väderprognos för området de kommande 6 dagarna.

Pistkartor

Vi rör oss inte mycket på pisterna på denna resa, men kolla gärna in bergen.


Om hotellet

I de majestätiska nordmakedonska bergen omfamnas äventyrssökande åkare med orörd pudersnö och dramatiska bergslandskap, där varje åk går genom ett outforskad vinterparadis. Resan är sju dagar lång inklusive fem heldagar med obegränsade höjdmeter i en cat. Till skillnad från traditionell offpist-åkning sitter du bekvämt i en cat som tar dig till de oförglömliga åken.

Familjevecka
Vår familjevecka är anpassad så att hela familjen ska kunna åka cat-ski. Upplägget anpassas efter allas förmågor i offpisten, såklart kan förmåga och nivå ha stor variation bland barnen och det är du som förälder som avgör vad ditt barn klarar av. Rekommenderad åldersgräns: 10 år.

Resan görs i en mindre grupp om max 14 deltagare tillsammans med lokala guider. Ni bor i en lodge som ligger i anslutning till åkningen: kliv ut genom dörren och hoppa in i caten. Vi äter lunch och middag på boendet, medan luncherna ofta äts ute i backen. Tillgång till pool och bastu för välbehövd, oslagbar skidåterhämtning.

Om skidåkningen
Skidåkningen sker med en snowcat vilket betyder att åkningen är i offpistområden utanför skidsystem och pistade backar. Förvänta dig skogsskidåkning, stora öppna ytor, böljande terräng, inga liftköer, spektakulära vyer och en avslappanad atmosfär som möjliggör bästa tänkbara skidåkning.

En cat, eller snövessla som det heter på svenska, är en pistmaskin som har modifierats med en kabin monterad bakpå, som i detta fall kan transportera upp emot 14 personer uppför berg där det inte finns några liftar.

Utrustning
Det finns möjlighet att hyra utrustning på plats. Obligatorisk utrustning:

 • Lavinutrusting, spade, sond och transciever (lånas gratis på plats)
 • Skidor, stavar och hjälm

Svårighetsgrad
Nivå: nybörjare - avancerat.

Boendet
På skidorten bor du på Hotel Arena Tetaks med ski-in/ski-out möjligheter. Sista natten på hotell London centralt beläget i Skopje. Alla boenden har privata faciliteter. Umgänge, avkoppling och god mat står i fokus och välbehövd sömn efter dagens skidåkning.

Ingår:

 • Flyg tur & retur
 • Transfer under hela resan *)
 • Boende i dubbelrum eller enkelrum
 • Helpension
 • Skidåkning med cat (snövessla) och aktiviteter enligt program
 • Erfarna guider

Läs mer om de särskilda villkoren som gäller för resan.

Måltider

Ingår:

 • Helpension

På boendet får ni frukost och middag medan luncherna ofta äts ute i backen.

Bra att veta

Transfer

 • Vi rekommenderar att du bokar ett flyg med ankomsttid mellan kl. 14.00-15.00, och avgångstid kl. 15.00-16.00. Detta för att transfern ska fungera smidigt. Ankommer du efter den rekommenderade tiden, samt avreser innan den rekommenderade tiden, måste du ordna och betala för transfer på egen hand.

Skidbagage

 • Om du tar med dig egen skidutrustning rekommenderar vi att du registrerar det snarast möjligt på flygbolagets hemsida. Vi kan inte garantera bokning av skidor och det sker på egen hand på flygbolagets hemsida. Mer information hittar du här.

Alla hotell, Nordmakedonien

Catski Nordmakedonien

Nyhet! Catski! Längtar du efter offpiståkning i enorma bergsområden, utan trängsel och med bekvämlighet i fokus? Detta är resan för äventyrslystna skidåkare som letar efter orörda bergssluttningar och oändliga möjligheter till riktigt bra skidåkning. Här transporteras vi upp på berget med en snowcat vilket betyder att åkningen är i offpistområden utanför skidsystem och pistade backar.