Catski Nordmakedonien

Nyhet! Catski! Längtar du efter offpiståkning i enorma bergsområden, utan trängsel och med bekvämlighet i fokus? Detta är resan för äventyrslystna skidåkare som letar efter orörda bergssluttningar och oändliga möjligheter till riktigt bra skidåkning. Här transporteras vi upp på berget med en snowcat vilket betyder att åkningen är i offpistområden utanför skidsystem och pistade backar.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta och faciliteter

Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

 

Fatmap

Grymt 3D-verktyg för oss skidåkare, här kan du hitta olika turer och offpist åk.

Väderprognoser

Här hittar du snöhistorik & väderprognos för området de kommande 6 dagarna.

Pistkartor

Vi rör oss inte mycket på pisterna på denna resa, men kolla gärna in bergen.


Om hotellet

I de majestätiska nordmakedonska bergen omfamnas äventyrssökande åkare med orörd pudersnö och dramatiska bergslandskap, där varje åk går genom ett outforskad vinterparadis. Resan är fem dagar lång inklusive tre heldagar med obegränsade höjdmeter i en cat. Till skillnad från traditionell offpist-åkning sitter du bekvämt i en cat som tar dig till de oförglömliga åken. Resan gör i en mindre grupp om max 14 deltagare tillsammans med lokala guider.

Om skidåkningen
Skidåkningen sker med en snowcat vilket betyder att åkningen är i offpistområden utanför skidsystem och pistade backar. Förvänta dig skogsskidåkning, stora öppna ytor, böljande terräng, inga liftköer, spektakulära vyer och en avslappanad atmosfär som möjliggör bästa tänkbara skidåkning.

En cat, eller snövessla som det heter på svenska, är en pistmaskin som har modifierats med en kabin monterad bakpå, som i detta fall kan transportera upp emot 14 personer uppför berg där det inte finns några liftar.

Utrustning
Det finns möjlighet att hyra utrustning på plats. Obligatorisk utrustning:

  • lavinutrusting, spade, sond och transceiver
  • Skidor, stavar, hjälm

Svårighetsgrad
För att få ut så mycket av denna resa som möjligt skall du kunna köra tämligen obehindrat utanför pisten och behärska offpiståkning bra. Du bör vara i bra fysisk form då offpiståkning kan vara mer ansträngande än piståkning. Ålder spelar noll roll men för allas trevnad avråder vi nybörjare att åka på vår resa till Nordmakedonien.

Om boendet
På skidorten bor du på Hotel Arena Tetaks med ski-in/ski-out möjligheter. Sista natten på hotell London centralt beläget i Skopje. Umgänge, avkoppling och god mat står i fokus och välbehövd sömn efter dagens skidåkning. Tillgång till pool och bastu för välbehövd återhämtning - oslagbar skidåterhämtning.

Ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Transfer under hela resan *)
  • Boende i del i dubbelrum inkl. helpension
  • Skidåkning med cat (snövessla) och aktiviteter enligt program
  • Erfarna guider

Måltider

Ingår:

  • Helpension

Frukost och middag på boendet. Luncherna äts oftast ute i backen.

Bra att veta

Transfer

  • Transport till och från flygplatsen med vår lokala partner ingår i priset.

Skidbagage

  • Om du tar med dig egen skidutrustning rekommenderar vi att du registrerar det snarast möjligt på flygbolagets hemsida. Vi kan inte garantera bokning av skidor och det sker på egen hand på flygbolagets hemsida. Mer information hittar du här.

Alla hotell, Nordmakedonien

Family Catski Nordmakedonien

Ta med familjen på skidäventyr till Nordmakedonien med familjevänlig offpist, utan trängsel och med bekvämlighet i fokus! På vår familjeweekend anpassas skidåkningen efter allas förmåga. Våra guider ser till att ni är trygga och säkra på berget och med caten tar vi oss fram till den allra roligaste skidåkningen. Skidåkningen sker med en snowcat vilket betyder att åkningen är i offpistområden utanför skidsystem och pistade backar.