Kundomdömen om Sunrise Attitude

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

5318 omdömen
Utmärkt
 
4224
Väldigt bra
 
807
Bra
 
187
Mindre bra
 
65
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2023-09-04

av 15andreean

Andreea

Vi har på hotellet i 8 dagar där hotellpersonalen var mycket trevlig och bemötande. Fin strand bara över gatan. Rummen var rymliga och stora. Hotellet arrangerar även bra aktiviteter och det finns alltid något att göra. Mycket nöjd över lag.

 
2023-05-13

av Johan O Norrköping, Sverige

Nära stranden på Mauritius

En mycket fin och miljömedveten resort precis vid stranden. Väldigt vackra miljöer och för det mesta god mat i restaurangerna. Boka med fördel ala carte restaurang någon dag i förväg för att få plats till kvällen. Den trevliga personalen är mycket hjälpsam kring allt man behöver och det finns gott om aktiviteter att ägna sig åt om det blir för lugnt med strand och pool.

 
2023-03-04

av 241emila Stockholm, Sverige

Fräscht hotell med bra service

Fint och fräscht hotell, lösningsfokuserad personal som kunde hjälpa oss och ansträngde sig för att möta oss när vi hade strul med vårt första rum. Bra underhållning, fräscha lokaler, väldigt serviceinriktad och glad personal! Nära till strand.

 
2023-02-28

av William H

Sunrise attitude

Bra och trevlig personal, fint väder och bra bira! Al inklusive buffen var väldigt god och tilltalande, även dom restaurangerna som inte erbjöd buffé var bra, själva omgivningen var fräsch och bra, ett bra hotell helt enkelt. Däremot blev jag tvingad att skriva den här recensionen!

 
2023-01-11

av marikao2023

Ett mycket trevligt hotell

Väldigt fint hotell, trevliga rum med sköna sängar och utomordentlig service. Två stora pooler och bara ett stenkast till stranden. Finns en hel del aktiviteter och göra för den som är rastlös, som biljard, pingis, en tur med glasbottenbåt eller snorkling, allt ingår i vistelsen. Finns flera alternativ till restauranger på hotellområde, alla med samma trevliga service. A’la carte på lunchen var dagens höjdpunkt. Vi hade all inclusive vilket vi var glada för då det inte fanns något restaurangutbud i närheten Kan varmt rekommendera detta hotell, återkommer gärna.