Kundomdömen om Sunrise Attitude

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

5914 omdömen
Utmärkt
 
4785
Väldigt bra
 
835
Bra
 
193
Mindre bra
 
67
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2024-02-08

av VictoriaW2384

Superstay 🔝🔝🔝☀️☀️☀️

Supertrevligt Hotel med Såå tillmötesgående personal. Trevlig underhållning dagtid och kvällstid. Supergod mat i de olika restaurangerna. Rent och fint överallt inklusive rummet. Kan verkligen rekommendera detta hotell om ni vill ha en lugn och skön vistelse med möjlighet till aktiviteter. Underbar sandstrand med solsängar.

 
2024-02-08

av 82olah Köping, Sverige

Underbart ställe och atmosfär.

Första gången på Mauritius, och hit kommer vi åka tillbaka. Hotell och personal var helt underbara, det syns verkligen att alla som arbetar på hotellet verkligen trivs och ger det lilla extra för gästerna. Man behöver korsa en väg för att komma till stranden, men oftast finns det en vakt som hjälper dig över vägen, dock inget som drar ner betyget på helhetsupplevelsen. Hotellet anordnar väldigt många aktiviteter, så man behöver inte vara rastlös. Tack för 2 fantastiska veckor.

 
2024-02-03

av S1475KVannah

Lyxsemester

Fantastiskt hotell med underbar personal som tog väldigt väl hand om oss. Ingenting var omöjligt! Vi hade ett rum med swimoutpool, det var underbart speciellt när vi reste två par och hade rummen bredvid varandra. Rekommenderar att använda hotellets taxiservice när ni ska ut på olika turer!

 
2024-01-31

av Fariba M

Läge på hotellet är bra.Personalen är bra. Ren och fin hotell.

Personalen är snälla och hjälpsamma. Det är städat och fina rum. Sängen är skön och jag sov väldigt bra. Maten i restaurangen är god. Gymmet är mycket bra. Hotellet ligger nära till stranden och det finns taxi tillgängligt för att åka till andra platser i mauritius.

 
2024-01-28

av Linda D

Mauritius 105

Ett mycket trevligt hotell och de flesta av personalen var mycket trevliga och tillmötesgående. Snabb incheckning och de hjälpte till att bära upp bagaget till rummet. Vårt rum 2212 var jättefint, nytt och fräscht, en toa och en dusch separat. Städningen fungerade jättebra, rent och fräscht. Inga problem att få solstolar vid poolen förutom två dagar då många lade ut sina handdukar och paxade stolarna. Gymmet var mindre än vad vi trodde men de nödvändigaste redskapen fanns. Man måste dock boka gymmet då det fick vara max 4 personer i lokalen. Killen som ansvarade över gymmet var trevlig. Animationteamet anordnade en rad olika aktiviteter för dem som vill. Man kan boka en tur med glasbottenbåten, den var rolig och man såg massa fiskar. Jättebra snorkling i havet utanför hotellet lite åt vänster. Många lösa hundar driver omkring men är närgångna. Innan cyklonen var det ganska skräpigt på stranden, flaskor, korkar, glas, rep, tång mm oklart om det driver in eller om det är turister och lokala invånare som skräpar ner eller om det driver in från havet men det var tråkigt att se...dock så städades stranden efter cyklonen och blev jättefin. Det finns nätkassar på hotellet om man vill hjälpa till att städa stränderna. Poolen, vi saknade duschmöjligheter innan poolbad...ingen duschade innan bad. Fin pool och fint poolområde dock kan städningen vara lite bättre. Tyvärr rökte många runtomkring en hela tiden...det kan tyvärr inte hotellet råda över men inte så trevligt. Personalen var tillmötesgående att hjälpa till med en överrasknings frukost på sängen, fixade blommor på min födelsedag mm. Maten, en bufférestaurang och två restauranger som man måste boka plats på. Helt ok mat, kanske lite mer variation av frukt och grönsaker, saknade vattenmelon. Väldigt gott bröd och dessertbordet var otroligt fint och gott. Vi gillade restaurangen vid The social house bäst, där var personalen jättetrevlig och gjorde det där lilla extra, vi vill speciellt nämna Vicky, Avisha, Sebastia och Anich, vi vill också berömma sushikocken Ravi som gjorde mycket god sushi. Stor eloge till personalen i receptionen för otroligt snabb service vid byte av poolhandukar eller bokning av restaurang tex. På hotellet finns en liten butik där man också får hämta sin ranson av dryck, jag köpte en väska, det stod 1000 rs på prislappen men kvinnan i butiken slog in 1200, på fråga varför ryckte hon på axlarna å sa att det var 1200...jag hade redan packat ner drickan i väskan så orkade inte bråka...en struntsumma men onödigt. I det stora hela är vi mycket nöjda med vår vistelse på Sunrise Attitude, hoppas vi har möjlighet att komma tillbaka någon gång.