Kundomdömen om Sunrise Attitude

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

6337 omdömen
Utmärkt
 
5168
Väldigt bra
 
866
Bra
 
199
Mindre bra
 
68
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2024-03-16

av marmfors Stockholm, Sverige

En fantastisk bröllopsresa!

Det här stället är helt otroligt! Vi har rest mycket men aldrig varit på ett hotell eller ett område som haft precis allt man vill ha. Rummet vi hade bokat var ett av de enklare, men vi frågade efter en uppgradering och fick ett bra pris på ett swim-up room med egen pool eftersom det var vår bröllopsresa. Dessutom fick vi presenter och en "candle light dinner" som bonus. Alla som jobbar här är otroligt måna om att gästerna ska ha det bra och det märks. Både rum och hotellområde är fräscha och mycket välskötta. Flera pooler och aldrig någon trängsel, det är i princip bara att sätta sig i en cabana eller solstol, loungekudde eller vad man än känner för. Det finns plats för alla och vi såg inget "paxande" av solstolar eller annat tråkigt. Dessutom finns det alltid något att göra, hotellet arrangerar allt från beach volleyball till pokerkvällar, livemusik osv. varje dag. Samma sak gäller träning, det finns yogapass, tabata, stretching på stranden, styrkepass m.m. dagligen och utan extra kostnad. Stranden har egna solstolar som tillhör hotellet och det är enkelt att simma ut och snorkla bland korallerna 20 meter ut från stranden. Det går dagliga gratis snorkelturer och glass bottom boat-turer från hotellet också som man kan hänga med på. Vi åkte på några externa turer med taxi och katamaran som gav lite extra intryck från ön utöver hotellet. Det ligger några bra restauranger 10 min promenad bort norrut om man vill ha omväxling för lunch t.ex. Gymet välutrustat och man bokar det i förväg så att man ofta är själv där. Dessutom städar de efteråt och desinficerar vilket är fräscht. De har en egen PT som finns tillgänglig på området. Hotellet har flera restauranger som går att boka, men buffén är öppen för alla. Vi hade halvpension så frukost och middag ingick. Maten var generellt väldigt bra, med några få enstaka undantag. Det finns hur mycket som helst att skriva, men summerat så var det här en fantastisk upplevelse och vi är så glada att vi valde just Sunrise Attitude för vår bröllopsresa.

 
2024-02-08

av VictoriaW2384

Superstay 🔝🔝🔝☀️☀️☀️

Supertrevligt Hotel med Såå tillmötesgående personal. Trevlig underhållning dagtid och kvällstid. Supergod mat i de olika restaurangerna. Rent och fint överallt inklusive rummet. Kan verkligen rekommendera detta hotell om ni vill ha en lugn och skön vistelse med möjlighet till aktiviteter. Underbar sandstrand med solsängar.

 
2024-02-08

av 82olah Köping, Sverige

Underbart ställe och atmosfär.

Första gången på Mauritius, och hit kommer vi åka tillbaka. Hotell och personal var helt underbara, det syns verkligen att alla som arbetar på hotellet verkligen trivs och ger det lilla extra för gästerna. Man behöver korsa en väg för att komma till stranden, men oftast finns det en vakt som hjälper dig över vägen, dock inget som drar ner betyget på helhetsupplevelsen. Hotellet anordnar väldigt många aktiviteter, så man behöver inte vara rastlös. Tack för 2 fantastiska veckor.

 
2024-02-03

av S1475KVannah

Lyxsemester

Fantastiskt hotell med underbar personal som tog väldigt väl hand om oss. Ingenting var omöjligt! Vi hade ett rum med swimoutpool, det var underbart speciellt när vi reste två par och hade rummen bredvid varandra. Rekommenderar att använda hotellets taxiservice när ni ska ut på olika turer!

 
2024-01-31

av Fariba M

Läge på hotellet är bra.Personalen är bra. Ren och fin hotell.

Personalen är snälla och hjälpsamma. Det är städat och fina rum. Sängen är skön och jag sov väldigt bra. Maten i restaurangen är god. Gymmet är mycket bra. Hotellet ligger nära till stranden och det finns taxi tillgängligt för att åka till andra platser i mauritius.