Kundomdömen om Paradise Cove Boutique Hotel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

1220 omdömen
Utmärkt
 
1159
Väldigt bra
 
49
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-05-27

av Camilla J Göteborg, Sverige

Bröllop i paradiset

Vi skulle gifta oss och bestämde oss för att göra det utomlands - bara vi. Vi valde Paradise Cove och är så otroligt glada och tacksamma för det. Ett fantastiskt ställe! Så vackert, romantiskt och mycket fridfullt. Älskade inredningen i rummen, restaurangen, lobbyn, barer - snyggt, trivsamt och mycket bekvämt. Trädgården med alla växter, terrassen ute vid havet, de fridfulla områdena kring poolerna. Och maten var långt över förväntan. Fyra olika restauranger - alla med perfekt service och underbart god mat. Men finaste av allt - människorna som arbetar här och ett särskilt tack till Ophelie och teamet kring bröllopet. Smink, hår, musiker, fotografer - allt blev så otroligt fint och som en dröm ❤️

 
2023-03-02

av GoPlaces694435 Skara, Sverige

Ett verkligt paradis!

Vi upplevde 2 fantastisk veckor på Paradise Cove, allt fungerade perfekt! Rummen, inredning, trädgården, stranden, aktiviteter, maten allt var av högsta standard men det var ändå den underbara personalen som verkligen gjorde detta till en mycket minnesvärd resa! De var fantastiska, från hotelledningen till housekeeping, alla gjorde sitt yttersta för att skapa denna paradis-känsla!

 
2023-02-12

av L1771SClindal Björnlunda, Sverige

Underbart hotell!

Hotellet ligger vackert bland palmer, vattenfall, sandstrand och en härlig utsikt över havet. Personalen är trevlig och personliga som ger en härlig känsla av att vara speciell. God mat på de olika restaurangerna och en härlig frukost!

 
2023-01-17

av Dreamer22790785231 Uppsala, Sverige

Fantastiskt hotell!!

Ett helt fantastiskt hotell, rent och fräscht överallt, flera restaurangen med väldigt god mat. Lugnt och skönt med många platsers att välja på vid poolerna eller stranden. Personalen har den absolut bästa servicen du kan tänka dig. Rekommenderas verkligen .

 
2023-01-17

av tovao2023

Best hotell

Helt grymt hotell, mat, personal och rummen. Utsikten är 10/10. Alla är otroligt trevliga! Finns flera olika restauranger och alla är det fantastiskt mat på. Frukosten är dunder. Nära till hav och pool.