Kundomdömen om Lagoon Attitude

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1100 omdömen
Utmärkt
 
921
Väldigt bra
 
148
Bra
 
16
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-03-31

av joli63 Stockholm, Sverige

Toppenbra!!

Väldigt trevligt hotell med den mest ödmjuka personal jag stött på med ett undantag! Akhi Soololl gjorde resan till en fantastisk upplevelse, hans engagemang vid servering och underhållsvärde ger jag 10 av 10 möjliga stjärnor. Tack för en oförglömlig semesterupplevelse med många skratt och mycket glädje! 😍

 
2023-03-30

av Caroline H

Utmärkt hotell.

Trevligt bemötande av all personal i hela området, fint och rent överallt bra städat på rummet, utmärkt mat med mycket variation varje dag, bra service .Många solbäddar. Riktigt lyxigt hotell på alla sätt och vis!

 
2023-02-11

av Inspire699351

Underbar vistelse där detta hotellet på alla sätt rekommenderas

Ett oerhört fint hotell, beläget vid stranden. Vackert hotellområde med tre fina pooler. Fantastisk växtlighet och planteringar. Tre restauranger, alla med fantastisk mat. Fint rum med alla faciliteter. Fantastisk personal och service

 
2022-12-01

av Christian_Jar Hvaler Municipality, Norge

Underbara veckor på Lagoon Attitude.

Vi har haft ett fantastiskt uppehåll här. Personalen har varit fantastiskt. Rent och fräscht. God mat och god dricka. Barpersonalen är vänliga och serviceinriktad. Killen som gjorde rent rummet heter Kritick presenterade det ena figuren efter den andra på rummet. Rengöringen ordnade han på ett väldigt bra sätt.

 
2022-09-06

av 45ulrikak Skövde, Sverige

Lagoon attitude, coral restaurang

Den bästa restaurangen med så fantastiskt god mat, helt magiskt gott! Personalen är helt fantastiskt trevlig och vi fick den bästa servicen man kan tänka sig, stort tack till kocken Niven med personal Nitish, Aksay, Raj, Kavish och Ashna!