Kundomdömen om Lagoon Attitude

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1625 omdömen
Utmärkt
 
1370
Väldigt bra
 
202
Bra
 
32
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2024-03-07

av Elin I

Bra service på Coral

Krishna gav oss en fantastiskt fin upplevelse på en av restaurangerna på hotellet. Den heter Coral och var enligt oss den bästa restaurangen. Överlag väldigt trevlig personal och bra service. Mycket bra strand och fina pooler och ingen stress till solstolarna.

 
2024-03-01

av charlottegI7283OG

Stänger baren 22:45 då det står 23

Trevligt hotell som inte riktigt håller sina 4 stjärnor. Att serveras i plastmuggar på kvällen i baren vid stranden drar ner poäng. Att stänga baren 22:45 när den ska vara öppen till 23 drar ner betydligt. Skulle ge det hotellet 3 ⭐️⭐️⭐️ Minibaren på all in är bedrövlig ska hämta saker i en kiosk där det finns några öl och förhoppningsvis cola om det inte är slut.

 
2024-01-31

av Navigate63798382880 Vellinge, Sverige

Fantastiskt hotell

Fantastiskt service. Bästa Kheswar tack för all hjälp Mycket bra kan varmt rekommendera. Bra läge. Rumservice på högsta nivå. Matten i alla restauranger var bra. Ingeting att anmärkningar på nåt. Vänlig och hjälpsam personal. Ett ställe värd att besöka

 
2024-01-12

av 951mattiasl Skellefteå, Sverige

Lagoon Attitude

Ett fantastiskt hotell på stranden till det underbara azurblå vattnet. Mycket bra serviceutbud med flera bra restauranger och barer. Framförallt restaurang Coral med sin härliga personal som bjöd på Mycket goda luncher och middagar. Ett stort tack till Usha, Akash, Pooshan och Krishna. Stora och härliga pooler och ett bra havsbad gör betyget enkelt!

 
2024-01-02

av Marredonna Stockholm, Sverige

Välskött hotell att trivas på

Otroligt välskött, rent och lugnt hotell för vuxna. Trevlig personal och jättegod mat på flera restauranger. Vill speciellt lyfta maten på Coral restaurant med chef Wendy i spetsen, supergod mat och effektiva, trevliga servitörer (Usha, Arash mfl). Det finns lediga solsängar och ingen stress att lägga ut handdukar. Flera barer med rejäl drinkmeny som ingår i all inclusive. Kajak, segling, windsurfing och snorkelturer ingår. Finns dykcenter på hotellet med dagliga turer och grupper på 4 pers per divemaster. Musikunderhållning på kvällar med olika band. Summa summarum, ett lugnt hotell att koppla av på och njuta.