Kundomdömen om Friday Attitude

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

2599 omdömen
Utmärkt
 
1999
Väldigt bra
 
483
Bra
 
89
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2023-02-27

av Quest21342512821 Stockholm, Sverige

Underbar semester på Mauritius med flera utflykter samt sol o bad.

All personal var så vänlig och mån att vi som gäster skulle ha det bra och trivas. Mycket hög servicenivå. Trevlig trädgård, bra pool samt nära till den underbara stranden med solstolar och parasoll. Överlag bra mat på frukost och middagsbuffén. Trevligt med möjlighet att få pannkaka och andra smårätter på stranden.

 
2022-11-16

av 491charinaw

Semester på riktigt

Mycket bra och mysigt hotell! Välstädade och fräscha rum. Trevlig och mycket vänlig personal. Långa vita stränder med kristallklart vatten. Maten helt fantastisk! Har verkligen inte saknat något under dessa 2 veckor.

 
2022-06-02

av Venture41858390929 Hällefors, Sverige

Underbart hotell som vi varmt rekommenderar

Det här hotellet har verkligen allt man kan önska, fint poolområde och fantastisk strand med små ”palmparasoll”. All personal är otroligt tillmötesgående och hjälpsamma. Värt rum hade fin utsikt mot poolen och var alltid fräscht och välstädat. All-inclusive sortimentet av dryck var stort och den lokala ölen Phoenix var en positiv överraskning.

 
2022-01-08

av astridrD7509LR

Lärare

Eftersom jag reser ensam så är det viktigt att jag känner mig välkommen och trygg. Och det gjorde jag verkligen! Rummet var precis i min smak, stilrent, enkelt och gott om plats. Jag var mycket nöjd med städningen. Den största anledningen till att jag trivdes så bra var personalen och jag nämner några; James, Mike, Avinash, Lovesh, Manisha, Kushal, Thaarish, Karene, Wicram, Vishal och Vinesh. Och de är fler… Självklart har själva ön Mauritsius spelat en stor roll i min upplevelse, med den vackra miljön, klimatet och människorna! Mauritsius kommer alltid att finnas i mitt hjärta!

 
2020-04-01

av Peter S Jönköping, Sverige

Enformig mat

Dåligt utbud på maten ,grytor varje dag serveringspersonal helt oengagerad. Fåglar i maten äckligt. Wi-Fi fungerar knappt. Men vill du ha lugn o ro så är det perfekt lugnt å skönt på stranden, poolen. Härlig strand . Tänk på att hotellet har egen båt för att ta sig till ön lille Aux cerfs kostnadsfritt ca 15 min från hotellet med båt.