Kundomdömen om Friday Attitude

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

2323 omdömen
Utmärkt
 
1782
Väldigt bra
 
437
Bra
 
79
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2022-11-16

av 491charinaw

Semester på riktigt

Mycket bra och mysigt hotell! Välstädade och fräscha rum. Trevlig och mycket vänlig personal. Långa vita stränder med kristallklart vatten. Maten helt fantastisk! Har verkligen inte saknat något under dessa 2 veckor.

 
2022-06-02

av Venture41858390929 Hällefors, Sverige

Underbart hotell som vi varmt rekommenderar

Det här hotellet har verkligen allt man kan önska, fint poolområde och fantastisk strand med små ”palmparasoll”. All personal är otroligt tillmötesgående och hjälpsamma. Värt rum hade fin utsikt mot poolen och var alltid fräscht och välstädat. All-inclusive sortimentet av dryck var stort och den lokala ölen Phoenix var en positiv överraskning.

 
2022-01-08

av astridrD7509LR

Lärare

Eftersom jag reser ensam så är det viktigt att jag känner mig välkommen och trygg. Och det gjorde jag verkligen! Rummet var precis i min smak, stilrent, enkelt och gott om plats. Jag var mycket nöjd med städningen. Den största anledningen till att jag trivdes så bra var personalen och jag nämner några; James, Mike, Avinash, Lovesh, Manisha, Kushal, Thaarish, Karene, Wicram, Vishal och Vinesh. Och de är fler… Självklart har själva ön Mauritsius spelat en stor roll i min upplevelse, med den vackra miljön, klimatet och människorna! Mauritsius kommer alltid att finnas i mitt hjärta!

 
2020-04-01

av Peter S Jönköping, Sverige

Enformig mat

Dåligt utbud på maten ,grytor varje dag serveringspersonal helt oengagerad. Fåglar i maten äckligt. Wi-Fi fungerar knappt. Men vill du ha lugn o ro så är det perfekt lugnt å skönt på stranden, poolen. Härlig strand . Tänk på att hotellet har egen båt för att ta sig till ön lille Aux cerfs kostnadsfritt ca 15 min från hotellet med båt.

 
2020-02-08

av marandix Sverige

Bröllopsresa

Vi är så nöjda med vårt väl av hotellet Friday attitude! Personalen är serviceminded och så personligt trevliga, de ger service på en hög nivå. Vi blev väl omhändertagna av Vishal när vi anlände till hotellet, de bjöd oss på en kall handduk och gott att dricka. Uppe på rummet hade de gjort fint med två vackra svanar av handdukar och gett oss gåvor. Hotellet erbjuder en souvenir shop med stort utbud och bättre priser än på andra ställen utanför hotellet. Restaurangen har varierad buffé och två dagar i veckan är det al la carte, maten har varit mycket bra. Hotellet behöver dock skärpa sig med viss hygien vid frukosten då det är mycket fåglar men det är det ändå mindre positiva annars är vi mer än nöjda med vår resa hit!